Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Højstole

31

Hvad er en højstol?

En højstol er ganske enkelt, som ordet antyder, en høj stol. Med en højstol kan din lille dreng eller pige få lov at sidde med ved spisebordet. Det er altså en rigtig god måde at inddrage familiens yngste medlem i de hyggelige stunder ved bordet, hvor den lille kan sidde med og spise sin mad sammen med mor og far.

Der er en liste så lang når det kommer til ting man skal erhverve sig, når man får en lille en, men vi tør godt garantere, at en højstol til børn vil være en af de bedste investeringer, som I kan gøre jer.

Mange højskole kan justeres og dermed vokse med jeres barn. På den måde bruges højstole til børn i helt op til 5-6 års alderen.

Hvis du tit skal have en højstol med til familiebesøg, så kan du med fordel også overveje at se på en transportabel højstol.

Hvornår må baby sidde i højstol?

Hvornår kan en baby sidde i en højstol? Din baby må som udgangspunkt komme i højstolen, når han eller hun selv kan sidde op uden støtte fra puder i ryggen eller i siderne.

Det er vigtigt at pointere, at ingen børn er ens. Alligevel kan man godt forvente, at den lille guldklump tidligst kan komme i sin nye højstol, når de er omkring de 6 måneder gammel.

Det er også vigtigt, at baby ikke sidder for længe ad gangen i højstolen.

Som en tommelfingerregel bør han eller hun ikke sidder længere, end det varer at spise et måltid mad.

Efterhånden som dit lille barns rygmuskulatur styrkes og trænes, vil han eller hun kunne klare at sidde længere tid i højstolen.

Hold øje med om den lille begynder at tippe forover eller til siden, det vil typisk være en indikation på, at nu skal hun eller han op ad stolen.

Uanset hvor sikkert og komfortabelt det er for den lille at side i stolen, bør I aldrig efterlade barnet uden opsyn.

Find den bedste højstol her

På Kids-world har vi håndplukket et lækkert udvalg af højskole i forskellige materialer, størrelser og med forskellige egenskaber.

Et godt råd, når der skal investeres i en højstol, er, at I ikke går på kompromis med kvaliteten. En klassisk højstol i træ er typisk mere solid og slidstærk end en model i plastic.

Dog kan en plastikmodel være at foretrække, hvis pladsen er trang, eller hvis I er på udkig efter en transportabel højstol. Den er typisk simpel, let i vægt og kan skilles ad og opbevares, når den ikke er i brug.

Vi anbefaler en højstol med afrundede kanter og sænkede søm for at undgå uheldige skader. Derudover vil det være en fordel at købe en justerbar stol, der kan vokse med jeres lille barn mange år frem.

Da det ofte kan gå vildt for sig med maden, er det også vigtigt, at stolen let kan rengøres med en fugtig klud.

Køb Leander højstole hos Kids-world

Hos Kids-world elsker vi kvalitetsvarer til børn, da vi ved, at de bare holder bedre. Derfor sørger vi for altid at have klassiske Leander højstole i vores sortiment.

Stolen findes i forskellige farver og er justerbar, hvilket betyder, at den kan vokse med jeres lille barn.

Stolen har et flot og let design, som udover god siddekomfort også har både rygplade, siddeplade og fodstøtte, der kan justeres til at passe lige netop jeres barn, så komfortniveauet altid er i top.

En af de helt store fordele ved Leander højstolene til børn er, at de kan piftes op med ekstraudstyr som f.eks. En bakke, bøjle eller hynde, så stolen altid passer til barnets alder og behov.

Tilbehør til højstole

Hos Kids-world går vi aldrig ned på udstyr. En højstol er ikke bare en højstol, vil mange sige. Den kan vokse med dit barn, så der er derfor også nødvendigt, at den kan opfylde forskellige krav på forskellige tidspunkter af din babys liv.

Når du køber højstol til børn, er det vigtigt at have for øje, hvilke egenskaber du ønsker den skal have - eller kan få.

Til mange højstole til børn kan man tilkøbe både seler, borde og bakker, der kan klikkes på stolen, så det lille barn er med i øjenhøjde ved spisebordet, samt lækre hynder, der øger siddekomforten. Blandt bordene til højstolene finder du Playtray borde.

Billige højstole

Vi sætter løbende lækre kvalitetsprodukter ned, som alle ryger direkte ind på vores udsalgs- eller outletside. Her kan du også være heldig at finde billige højstole fra tidligere og udgåede kollektioner. 

Hold øje inde på vores udsalgsside og se, om du ikke kunne være heldig, at finde en billig højstol, som vil give jeres lille barn sin helt egen siddeplads. 

Du kan desuden tilmelde jer vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på aktuelle tilbud her på siden - herunder også højstole tilbud.

Køb en højstol med børnepengebetaling

Hos Kids-world stræber vi altid efter at give vores kunder den bedste service. Vi har forståelse for, at man nogen gange sidder lidt stramt i det med en lille ny, eller at man har et budget, der skal overholdes. Derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan tilvælge vores gratis kreditordning, børnepengebetaling.

På den måde får I jeres højstol leveret indenfor få dage, men betalingen sker først når børnepengene udbetales igen. I kan læse mere om ordningen og jeres muligheder inde på betalingssiden.

Køb højstol med gratis fragt og hurtig levering

Det skal være nemt og hurtigt, at handle hos os. Hos Kids-world er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder gratis fragt og hurtig levering til alle adresser i Danmark. Når du placerer ordren, kan du vælge, om du vil have jeres højstol leveret direkte til døren, eller om du foretrækker at afhente den i en pakkeboks eller på et posthus. 

Lige meget hvilken mulighed du vælger, så får du højstolen leveret inden for 1-2 hverdage. Det er nemt!

Tilføjet kurv