Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fodboldstøvler til børn

33
Skostørrelse
40%
Hummel Fodboldstøvler - Hattrick M.G Jr - Scuba Blue Hummel Fodboldstøvler - Hattrick M.G Jr - Scuba Blue 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
40%
40%
40%
35%
adidas Performance Fodboldstøvler - World Cup - Sort/Hvid adidas Performance Fodboldstøvler - World Cup - Sort/Hvid 974,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
40%
40%
40%
40%
40%

Fodboldstøvler til børn

Her hos Kids-world finder du et godt udvalg af forskellige slags fodboldstøvler til børn i forskellige aldre. Når dit barn dyrker en hvilken som helst sportsgren, er det vigtigt, at de har det rigtige fodtøj, der giver støtte og minimere risikoen for skader. Hvis din dreng eller pige spiller fodbold, skal de derfor naturligvis have et par gode fodboldstøvler.

I vores sortiment kan du finde fodboldstøvler i mange forskellige størrelser, farver og modeller. Du kan f.eks. både finde fodboldstøvler, som egner sig til indendørsfodbold, fodboldstøvler der er lavet til spil på kunst- og grusbaner samt fodboldstøvler der egner sig til græs.

Derudover har vi fodboldstøvler til piger og drenge i mange forskellige aldre lige fra lilleput til ungdomsspiller. Det betyder, at du ikke skal ud og finde fodboldstøvler mange forskellige steder, hvis du skal købe til fodboldstøvler til to eller flere børn i forskellige aldre.

Gå på opdagelse i vores udvalg og bliv inspireret eller brug de forskellige filtre øverst på siden til hurtigt og nemt at få et overblik. Forhåbentlig kan du finde de helt perfekte fodboldstøvler til lige netop dit barn.

Fodboldstøvler til drenge og piger

Uanset om du er på udkig efter fodboldstøvler til din dreng eller fodboldstøvler til din pige, så finder du dem her på siden. Typisk er der ikke forskel på fodboldstøvler til drenge og piger, men større drenge kan godt have brug for lidt ekstra store størrelser og derudover kan der være forskel på smag, når det kommer til farver og design. 

Uanset hvem der skal have et par nye fodboldstøvler, så håber vi, at du finder de helt rigtigt her på siden. Vi har et bredt udvalg af forskellige slags fodboldstøvler, så forhåbentlig er der også et par, som falder i din pige eller drengs smag. Hvis du er på udkig efter fodboldstøvler i en bestemt farve eller størrelse, så husk at du altid kan bruge de forskellige filtre øverst på siden. 

Derudover er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål eller ikke helt kan finde det, som du leder efter. Vi elsker at modtage inputs og gode ideer fra vores kunder.

Fodboldstøvler i skønne farver

Vi har fodboldstøvler i masser af skønne farver. Du kan både finde ensfarvede fodboldstøvler samt fodboldstøvler med to eller flere farver. Du kan endda finde fodboldstøvler med et smart stribet mønster. Derfor er det nemt f.eks. at finde fodboldstøvler i yndlingsfarven eller måske et par støvler, som passer til holduniformen. Typisk har vi fodboldstøvler i farverne blå, grøn, hvid, rosa, rød og sort. Hvis du er på udkig efter et par fodboldstøvler i en bestemt farve, så husk at du kan bruge farvefilteret øverst på siden. 

Forhåbentlig kan du finde et par fodboldstøvler i den helt rigtige farve til din pige eller dreng. 

Fodboldstøvler i mange størrelser

I vores sortiment finder du fodboldstøvler til børn i mange forskellige størrelser. Typisk kan du finde fodboldstøvler i str. 28, str. 29, str. 30, str. 31, str. 32, str. 33, str. 34, str. 35, str. 36, str. 37, str. 38, str. 39, str. 40, str. 41, str. 42, str. 43 og str. 44. Der er derfor både fodboldstøvler til de store og til de små.

Når du køber fodboldstøvler til dit barn, så er det vigtigt, at de passer dit barns fødder ordentligt. Din dreng eller pige skal jo kunne løbe rundt og så nytter det ikke med et par støvler som gnaver eller ikke sidder ordentligt fast.

Når det er sagt, så er det nogle gange er det besværligt, at have børn med på skoindkøb. Derfor har vi her hos Kids-World gjort det så nemt for dig som muligt. Vi har nemlig opmålt alle vores fodboldstøvler indvendigt. Du skal bare måle længden på dit barns fødder derhjemme med et målebånd i ro og mag og så kan du nemt finde den skostørrelse, som passer til netop din dreng eller pige.

Under hvert enkelt produkt finder du en størrelsesguide, hvor du kan se den indre længde i cm på de forskellige størrelser. Vi ved nemlig godt, at det godt kan være svært at finde de helt rigtige fodboldstøvler, når dit barn ikke kan prøve dem på. Derfor har vi samlet al den information, som du har brug for, inde under hvert enkelt produkt. Det kan være information om materiale, pasform, anvendelse eller i form af en størrelsesguide. På den måde er du godt klædt på i jagten på fodboldstøvler til dit barn.

Alle vores fodboldstøvler bliver målt med en professionel skomåler, så vores mål bliver så nøjagtige som muligt. Alle fodboldstøvler er målt efter samme metode og med det samme redskab. 

Husk at medregne et voksetillæg på 1-1,5 cm, så dit barns nye flotte fodboldstøvler ikke bliver for små lige med det samme.

Find den rigtige fodboldstøvle til dit barn

Alle fodboldstøvler er ikke ens og derfor er det en god ide, at sætte dig ind i hvilke behov dit barn har, før du anskaffer et par fodboldstøvler. Normalt afhænger fodboldstøvlen af hvilken slags underlag, som dit barn spiller på. Hvis dit barn spiller på græs, så er det normalt at anvende et par fodboldstøvler med knopper. Knopperne sikre, at dit barn kan bevæge sig sikkert og adræt i græsset og ikke skøjter rundt, hvis underlaget er fugtigt. Derudover gør de det nemt at skifte retning i græsset. 

Hvis dit barn primært spiller på grus eller kunstgræs bør deres fodboldstøvler også have knopper, men disse er mindre og der er flere af dem. Knopperne har samme funktion som på fodboldstøvler der bruges på græs, men har en anden form og størrelse, fordi grus og kunstgræs opfører sig anderledes end almindeligt græs.

Sidst men ikke mindst så har vi naturligvis også fodboldstøvler i indendørs brug. Disse kommer under knopper, men har i stedet typisk en ydersål med mønster, som sikrer, at dit barn kan løbe og stå fast på trægulv eller andet glat underlag. En indendørs fodboldstøvle er en meget versatil sko, som også sagtens kan bruges til idræt i gymnastiksalen, til håndbold, til badminton eller andre indendørs sportsgrene, hvor dit barn har brug for et par gode støttende sko. 

Hvis du er i tvivl om hvilken slags fodboldstøvle dit barn har brug for, så spørg eventuelt deres fodboldtræner. Derudover så husk, at du altid kan læse mere om de enkelte modeller under produktbeskrivelserne. Her står der også altid hvilket underlag, som fodboldstøvlen egner sig til.

Fodboldstøvler til børn i høj kvalitet

Her hos Kids-World finder du kun fodboldstøvler til børn i aller højeste kvalitet. Dette sikre vi bl.a. ved at føre fodboldstøvler fra anerkendte mærker, som har mange års erfaring med at lave fodtøj og sportsudstyr. Når du køber et par fodboldstøvler til dit barn her på siden, kan du derfor altid være sikker på, at de er lavet i lækre og holdbare materialer. Alle fodboldstøvler i vores sortiment er lavet til at blive brugt enten på grønsværen, på grus eller på en indendørsbane. 

Hvis du gerne vil vide mere om et bestemt par fodboldstøvler, så anbefaler vi, at du læser produktbeskrivelsen. Finder du ikke svar på alle dine spørgsmål her er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe på både e-mail og telefon.

Andet udstyr til fodbold

Mens du alligevel kigger efter fodboldstøvler til din dreng eller pige, så kunne det jo være, at der også var noget andet, som dit dreng eller pige manglede. Det kunne f.eks. være et par shorts, en fodboldtrøje eller måske noget overtrækstøj til de lidt koldere måneder. Det kan du naturligvis også finde her hos Kids-World. Du kan f.eks. kigge under vores kategori Sport i menuen øverst, hvor du finder en oversigt over udstyr og tøj til mange forskellige sportsgrene. Hvis du ved præcis hvad du leder efter, så kan du naturligvis også bruge søgefeltet.

Tilføjet kurv