Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fodboldshorts til børn

7
Størrelse
40%
40%
40%

Fodboldshorts og fodboldsæt til børn

Hvis dit barn er en stor fodboldfan, vil de med sikkerhed værdsætte et lækkert replica- fodboldsæt som repræsenterer barnets yndlingshold. Vi har fede replika-sæt af både ude- og hjemmebanesæt fra de største hold. Bla. Juventus, Bayern München, Manchester United, Real Madrid og Arsenal.

Hvis dit barn i forvejen har en fed fodboldtrøje, finder du også fodboldshorts her hos Kids-world så dit barn kan få et komplet sæt.

Vi har mange fodboldsæt og fodboldshorts fra adidas Performance, som er et brand kendt for deres utrolige kvalitet. Vores fodboldsæt og fodboldshorts fra adidas Performance er fremstillet i Aeroready-kvalitet - dette vil sige at de absorberer vand og sved, så de er enormt behagelige for børn at dyrke sport i.

Find nemt det fodboldsæt du leder efter

Ved hjælp af vores søgefunktion i toppen af siden til venstre, kan du skrive ‘hjemmebanesæt’ eller ‘udebanesæt’ + det land, eller den klub du leder efter. Du kan naturligvis også bare kigge igennem de forskellige sider her og se om noget fanger din interesse.

Fodboldsæt og fodboldshorts fra adidas Performance

adidas leverer fodboldtøj til mange store fodboldhold, og er et meget anerkendt mærke hvad angår kvalitetstøj og gear til sportsgrene. adidas Performance har til formål at udstyre alle atleter med det de skal bruge, for at opnå det ‘umulige’ inden for deres sportsgren. adidas Performance har primært fokus på fodbold, løb, og basketball.

Bare fordi fodboldsættene og fodboldshortsene er lavet til børn, betyder det ikke at de er af ringere kvalitet eller ydeevne. Climalite-stoffet i fodboldtøjet til børn absorberer sved fra kroppen, så dit barn kan føle sig godt og køligt tilpas når de træner. Der anvendes desuden genanvendt polyester i meget af tøjet. Vi har fodboldsæt og fodboldshorts til børn i alle aldre, så selv de mindste kan blive klar til den kommende sæson.

Et fodboldsæt til enhver fan

Det at gå klædt med sit holds farver er en stor del af det at være fodboldfan, og dette gælder både for børn og voksne. Så uanset om i skal ind og se en kamp på stadion, derhjemme foran fjernsynet, eller dit barn skal ud og spille med vennerne, kan barnet med fordel repræsentere sit favorithold iklædt et replica-sæt med holdets farver. Med et sæt fodboldtøj er dit barn altid forberedt når der skal ses fodbold. Det er også altid sjovt for barnet at spille fodbold iført tøj som repræsenterer deres favorithold, da de på den måde næsten kan føle de er en del af holdet.

Tilføjet kurv