Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Svømmebriller og dykkerbriller til børn

143
Størrelse

Svømmebriller og dykkerbriller til børn i alle aldre

I vores kategori med svømmebriller finder du svømmebriller til små som store drenge og piger. Svømmebrillerne kommer i en godt udvalg af designs og farver fra nogle af markedets meget prominente mærker. 

Mange børn elsker at svømme, og går måske endda til svømning som fritidsaktivitet. Det er både sjovt og afslappende, og et par svømmebriller er helt essentielle hvis de ofte tilbringer tid i den lokale svømmehal. Udover at svømmebriller gør det muligt at se under vandet, har de også mange andre fordele.

Fordelene ved svømmebriller og dykkerbriller

Svømning er en virkelig vigtig ting for alle børn at lære og kunne, og når de starter til svømning i skolen. Det kan blive livsnødvendigt hvis de er glade for at bade, og så styrker svømning også børns kroppe, fitness, og gør dem klogere. Et par svømmebriller er helt uundværlige til begynder svømmere. 

Svømmebriller gør det langt mere behageligt at svømme i svømmehallen, da man undgår at få klorvandet i øjnene, som er kendt for at irritere og give røde øjne. Svømmebriller beskytter også øjnene mod alger og bakterier, hvis dit barn vil svømme eller dykke i havet eller i en sø, ved at fungere som en barriere mellem børns øjne og vandet.

Nogle af vores modeller af svømmebriller til børn har også UV-beskyttelse, så de samtidig beskytter børns øjne mod solens stråler udendørs. Dykkerbriller gør det også meget nemmere for børn, at bevæge deres krop under vand. Det er langt lettere at svømme og fokusere, når man har et godt udsyn og ikke får irriterede og røde øjne.

Svømmebriller i mange designs

Her hos Kids-world har vi rigtig mange fine svømmebriller i forskellige farver og designs. Vi har helt simple og klassiske svømmebriller, som nemt kan justeres efter størrelsen på barnets hoved. Vi har også fine dykkermasker med glimmer og pailletter bag glasset, som gør det at dykke ned på havbunden til et endnu større eventyr.

Det vigtigste ved et par svømmebriller er selvfølgelig stadigvæk, at de er funktionelle og praktiske, og det har vi sørger for igennem hele vores sortiment.

Populære brands

Konfidence Beco Duukies
Seac Splash About Bestway

Svømmebriller og dykkerbriller til sjov og konkurrence

Hvad end du er på udkig efter svømmebriller til konkurrencesvømning eller til helt almindelig leg i poolen på badeferien, så finder du nogle egnede svømmebriller her. Hvis dit barn svømmer ofte eller professionelt, er det ekstra vigtigt at de har et par gode svømmebriller, så de altid kan holde fokus under deres træning og til konkurrencer. Så hvis dit barn gerne vil være den nye Michael Phelps, er i kommet til det rette sted. Vi har alle de bedste dykkerbriller til børn.

Har du allerede nogle erfaringer med at svømme med svømmebriller, så ved du også, hvor træls det er, når man ikke kan se noget ud af svømmebrillerne. Dette er et velkendt problem, og derfor anbefaler vi, at du køber en spray med Anti-Dug, som du kan bruge ifm. brugen af svømmebrillerne.

Formålet med at bruge Anti-Dug er, at den coating, som får svømmebrillerne til ikke at dugge, bliver slidt over tid. Sprayen bruges til at genaktivere denne Anti-Dug coating, så svømmebrillerne igen kan holde sig fri fra dug under brug.

Hvad der er vigtigt når i køber svømmebriller

Komfort, sikkerhed og funktionalitet er de vigtigste ting når i køber svømmebriller til jeres barn. De fleste svømmebriller til børn har silikone stropper, som let kan justeres og er behagelige at have på for børn i alle aldre. De fleste svømmebriller leveres også med Anti-Dug, som skal vedligeholdes ved hjælp af en Anti-Dug coating. 

Få leveret dine svømmebriller og dykkerbriller helt gratis

Hver gang du shopper her hos Kids-world.dk, kan du kvit og frit få leveret din ordre med svømmebriller ganske gratis. Det er noget vi har tilbudt længe, hvilket vi ikke har planer om at lave om på.

Vi håber på, at du finder de svømmebriller, som du er på udkig efter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter, hvis du mangler noget særligt.

Har du nogle bestemte ønsker, måske nogle svømmebriller eller dykkerbriller fra et bestemt mærke, som du godt kunne tænke dig i shoppen, er du meget velkommen til, at sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv