Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Cykelhjelme til børn

180
Størrelse

Cykelhjelme til baby og børn

Cykling er sundt og en fantastisk måde at være sammen med sine børn på. Uanset om barnet sidder i en cykelstol, cykler selv på trehjulet eller tohjulet cykel, er det utroligt vigtigt at passe på barnets hoved. Derfor er det vigtigt at investere i en god cykelhjelm til barnet.&

Her hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af cykelhjelme i forskellige størrelser, farver og modeller. Vi har både ensfarvede og neutrale cykelhjelme, men der er skam også mere farverige og festlige cykelhjelme.

Se dig omkring i vores sortiment. Forhåbentlig kan du finde den helt rigtige cykelhjelm til lige præcis dit barn.

Gode cykelhjelme i smarte designs

Vi har her på siden samlet et fint og varieret udvalg af cykelhjelme til børn i forskellige styles og farver. Derudover har vi også ekstraudstyr, som kan gøre cykelhjelmen endnu sejere.

Når barnet først har lært at cykle, er der nærmest ingen grænser for, hvor langt han eller hun kan bevæge sig ud i den store verden. Følelsen af frihed er tæt forbundet med cykling og den fart, man pludselig kan skyde ved blot at træde i pedalerne.

Endelig er cykelhjelme ikke kun beregnet til brug på cykel. En cykelhjelm er både praktisk og nødvendig, når barnet løber på rulleskøjter, skateboard, segboard eller løbehjul.

Her på siden kan du finde cykelhjelme i masser af smarte designs. Cykelhjelmen behøver nemlig ikke være en sur pligt. Den kan sagtens være en sej accessory, som barnet glæder sig til at tage på, når de skal ud og cykle.

Populære brands

Save My Scoot and Ride Crazy Safety
HangUp Stiga Core

Sikkerhed frem for alt

Først og fremmest skal man som forældre sørge for at ens barn ikke udsættes for unødige farer, når barnet er afsted i fuld fart på cyklen, eller når barnet er ved at lære at cykle på enten en løbecykel, den klassiske trehjulede cykel med lad, den trehjulede eller, når barnet øver sig/har lært at cykle selv på en tohjulet cykel.

Vi antager naturligvis, at far og mor selv har en cykelhjelm også - for hvem skal passe på barnet, hvis I kommer til skade i trafikken, fordi I ikke havde cykelhjelm på?

Det er derfor en god ide at gøre det til en god vane, at barnet og I selv har cykelhjelm på, når I bevæger jer ud i trafikken på to eller tre hjul. Det gælder selvfølgelig også, når I har børnene til at sidde i cykelstol eller i cykelvogn.

Husk, cykelhjelmen virker kun, hvis den sidder på hovedet. Derfor kan I lige så godt finde en cykelhjelm, som barnet synes er flot. Så er der også en større chance for at de bruger den, når mor og far ikke er med.

På med hjelmen og ud i det fri

Cykelhjelmen er og bør være en naturlig forlængelse af cyklen. Cyklen er de fleste børns første transportmiddel. Når de bliver lidt større, så er cyklen dit barns mulighed for selv at transportere sig til fodboldtræning, i fritidsklub eller hjem til veninderne. Derfor hænger cyklen også sammen med uafhængighed. Det er vigtigt, at dit barn lærer, at der hænger et ansvar sammen med de muligheder og den uafhængighed, både for sig selv og for andre. Derfor er det en god ide, at vænne barnet til at bruge cykelhjelm fra en tidlig alder. Heldigvis er det ikke så svært. Her på siden kan du nemlig finde et stort udvalg af flotte cykelhjelme.

Lette cykelhjelme i et stødabsorberende materiale

De fleste cykelhjelme er lette, så de ikke tynger på barnets hoved. Vi har cykelhjelme i klassisk designs, hvor de fx er opbygget af to lag (ABS-plast på ydersiden og et indvendigt lag bestående af skumpolstring med udskiftelige puder). ABS-plasten er stødabsorberende og sørger for at transportere stødende væk fra hovedet.

Denne cykelhjelm har praktiske lufthuller, som er med til at ventilere hovedet og dermed undgår at hovedet bliver fugtigt under kørsel. Disse hjelme kan selvfølgelig justeres i nakken og bliver spændt fast under hagen med justerbare stropper og et plastikspænde.

Andre modeller har også magnetlukning samt fleece, som er blødt og derfor mindre generende for den sarte hud på hagen.

Nogle modeller har en rød LED-pære i nakken for øget sikkerhed i trafikken - praktisk, når mørket falder på.

Cool og seje cykelhjelme

Det kan godt være en udfordring at få overbevist sig selv og hinanden om, at man skal have cykelhjelm på. Nogle synes bare ikke det er cool eller sejt at have cykelhjelm på. Men det er det.

Derimod er det langt fra cool eller sejt, hvis uheldet er ude og man ikke har sørget for at ens barn har cykelhjelm på. Vi har mange cool og seje designs i vores kategori med cykelhjelme. Så sæt dig godt tilrette og se om du ikke kan finde den helt rigtige cykelhjelm til din pige eller dreng her på siden.

Cykelhjelme i flotte farver

Vi har cykelhjelme i masser af flotte farver. Derfor er det ingen undskyld, at man ikke kunne finde en cykelhjelm i yndlingsfarven. Det kan også være, at cykelhjelmen skal passe til cyklen eller måske til barnets jakke. Uanset behov og præferencer, så er der masser at vælge imellem her på siden.

Cykelhjelmene fås bl.a. i farverne creme, stål, nuancer af blå, pink, støvet grøn, mørkegrøn, rosa, hvid, rød. Derudover kan du også finde cykelhjelme med mønster.

Hvis du er på udkig efter en cykelhjelm i en særlig farve, så glem ikke, at du kan bruge filteret øverst på siden.

Vi har også forskellige cykelhjelmsbetræk

Er dit barn til en hjelm med mere spræl i, eller vil han eller hun gerne have flere designs at vælge imellem, kan det være en god ide at købe nogle af de såkaldte helmet skins, et betræk, du trækker ud over hjelmen.

Vi har f.eks. helmet skins med øjne, forskellige blomstertryk, Union Jack, graffiti, polkaprikker, stjerner, flammer m.m.

Endelig kan du også pifte cykelhjelmen op med en lille frugtstilk.

Cykelhjelme i forskellige størrelser

Børns hoveder har ikke den samme størrelse og børns hoveder vokser. Derfor har vi naturligvis cykelhjelme i flere forskellige størrelser. Hjelmens størrelse bliver typisk målt i centimeter og for at finde den rigtige størrelse, skal du blot måle omkredsen af dit barns hoved med et målebånd.

Cykelhjelme passer normalt hoveder i lidt forskellige størrelser, så det er en god ide at købe en cykelhjelm, hvor dit barns hoved har et par centimeter at løbe på. På den måde skal cykelhjelmen heller ikke udskiftes lige med det samme.

Du kan se de forskellige hjelmes størrelse under produktbeskrivelserne.

Multi sport hjelme til de vilde

I vores sortiment kan du også finde de smarte multi sport hjelme. Multi sport hjelmene kan justeres så de passer til ethvert hoved, uanset bredde, længde osv. Multi sport hjelme er til de lidt mere vilde og vovede. De passer perfekt til når der dyrkes sport både sommer og vinter.

Disse hjelme er godkendt til når I skal stå på ski, skateboarde, kite-surfe eller wake-boarde. På den måde behøver I kun købe en enkelt hjelm til barnet, som godt kan lide at lave mange forskellige vilde sportsgrene.

Køber I en multi sport hjelm, får I således en særdeles alsidig hjelm til beskyttelse af jeres barns eller børns hoved(er).

Sådan finder du den bedste cykelhjelm til børn

På jagt efter den bedste cykelhjelm til børn? Hos Kids-world har vi gjort det let for dig at finde den helt rette hjelm. Vi har et bredt udvalg af cykelhjelme til børn fra anerkendte mærker, der er kendte for deres kvalitet, komfort og sikkerhed.

Vores sortiment inkluderer hjelme i forskellige design og farver, der gør det nemt at finde en model, der vil appellere til dit barn. En flot hjelm kan også være med til at motivere dit barn til altid at huske at bruge den.

Selvom designet kan gøre hele forskellen, så husk, at den bedste cykelhjelm til børn tager højde for, at sikkerheden er vigtigst. Når du vælger en cykelhjelm til dit barn kan du derfor være sikker på, at alle vores hjelme opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder, så dit barns hoved er godt beskyttet under cykelturen. Sikker cykling.

Cykelhjelm til børn - Hvilken størrelse skal man vælge?

At vælge den rigtige størrelse cykelhjelm til dit barn er afgørende for at sikre optimal beskyttelse og komfort. En hjelm, der er for stor, kan ikke give den nødvendige beskyttelse, og en hjelm, der er for lille, vil være ubehagelig at have på.

Hovedomfanget er den mest præcise måling at bruge, når du vælger en cykelhjelm. Dette kan måles ved at placere et målebånd omkring dit barns hoved lige over ørerne og øjenbrynene, parallelt med gulvet.

Hos Kids-world er vi dedikerede til at sikre, at dit barn har den bedste og sikreste cykeltur. Vi står klar til at vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse cykelhjelm til børn. Med den rette cykelhjelm til dit barn bliver cykelturen både sjov og sikker.

Cykelhjelme til børn fra forskellige brands

Der er mange forskellige brands af cykelhjelme til børn, og et af de mest populære brands er Abus. Kendt for deres høje kvalitet, slidstærke materialer og innovative design, tilbyder Abus et stort udvalg af cykelhjelme, der er designet til at passe til børns forskellige behov og præferencer.

Abus cykelhjelme til børn kommer i en bred vifte af farver og mønstre, hvilket gør det let for dit barn at finde en hjelm, der passer til sin personlige stil. Men udover blot et flot udseende, er Abus hjelme fyldt med smarte sikkerhedsfunktioner, som for eksempel justerbare stropper og puder for at sikre en perfekt pasform, samt reflekser for ekstra synlighed i trafikken.

Med en Abus cykelhjelm til børn kan du have ro i sindet, når dit barn tager på cykeltur, velvidende at dit barn er beskyttet med en hjelm, der lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Tjek vores udvalg af Abus cykelhjelme til børn på Kids-world i dag.

Cykelhjelme til børn på 1 år

At lære at cykle er en stor milepæl for ethvert barn, og det er aldrig for tidligt at starte. Hvis du skal bruge cykelhjelm til børn på 1 år, er det vigtigt at sikre, at barnet er godt beskyttet, når han eller hun begynder sin cykeleventyr. Hos Kids-world har vi et bredt udvalg af cykelhjelme designet specielt til de yngste cyklister.

En cykelhjelm til børn på 1-2 år har et mindre design, der passer til barnets mindre hoved. De kommer med bløde polstrede indlæg og justerbare stropper for at sikre, at hjelmen sidder sikkert og behageligt. Hver hjelm er også udstyret med ventilation for at holde dit barns hoved køligt, selv på varme dage.

At vælge den rigtige hjelm kan gøre forskellen mellem et barn, der er begejstret for at cykle, og et barn, der er nervøs for udfordringen. Med vores udvalg af cykelhjelme til børn på 1-2 år kan du hjælpe dit barn med at få en sikker og sjov start på deres cykelkarriere. Se vores udvalg til de mindste i dag.

Cykelhjelm til børn på 2 år

At finde den rigtige cykelhjelm til dit barn er afgørende for sikkerheden, især når dit barn er 2 år og klar til at tage sine første cykelture. Hos Kids-world forstår vi betydningen af at sørge for, at dit barn er sikkert, og det er grunden til, at vi har samlet et stort udvalg af cykelhjelm til børn på 1-2 år.

Disse hjelme er designet til at passe perfekt til små hoveder, med en justerbar pasform og ekstra polstring for at sikre komfort og sikkerhed. De er nemme at tage på og af og har ventilation til at give dit barns hoved luft på varme dage.

Sikkerheden er altid førsteprioritet, men det betyder ikke, at dit barns cykelhjelm skal være kedelig. Vores cykelhjelme kommer i mange forskellige farver og designs, så dit barn kan cykle med stil. Uanset stil og farve finder du din cykelhjelm til børn på 2 år hos Kids-world.

Cykelhjelm til børn på 3 år

For de små cykelentusiaster på 3 år har Kids-world et bredt udvalg af cykelhjelme, der både sikrer sikkerhed og stil. Vi ved, at dit barns sikkerhed er din førsteprioritet, og derfor har vi sørget for at samle et udvalg af hjelme, der opfylder alle sikkerhedskrav og er designet til at beskytte dit barn på bedst mulige måde.

En cykelhjelm til børn på 3 år skal sidde komfortabelt og sikret på hovedet. Vores hjelme har justerbare stropper og polstring, så de kan tilpasses præcist til dit barns hoved. De er lette og har ventilation, så dit barns hoved forbliver køligt under cykelturen.

Men en cykelhjelm kan også være sjov. Vi har cykelhjelme i forskellige farver og, så dit barn stolt kan cykle rundt iført sin yndlingshjelm. Besøg vores sortiment for at finde den perfekte cykelhjelm til din 3-årige.

Cykelhjelm til børn på 4 år

At finde den rigtige cykelhjelm til dit 4-årige barn kan være en udfordring, men hos Kids-world gør vi det let. Vi har et stort udvalg af cykelhjelme, der er perfekte til 4-årige børn, uanset om de lige har startet på deres cykelrejse eller om de allerede har fået fart under hjulene.

Vores hjelme er udstyret med justerbare stropper og puder, som giver en behagelig og sikker pasform. Derudover er de designet med ventilationshuller for at holde dit barns hoved køligt på varme dage.

Hos Kids-world kan du vælge cykelhjelm til børn på 4 år i forskellige farver og stilarter for at matche dit barns personlighed.

Cykelhjelm til børn på 5 år

En cykelhjelm er en vigtig sikkerhedsforanstaltning for børn i alle aldre, men især for 5-årige, der ofte er mere eventyrlystne på deres cykler.

Hos Kids-world har vi et bredt udvalg af cykelhjelme, der er designet specielt til 5-årige børn. Disse hjelme er ikke kun sikre, men også komfortable, hvilket gør dem til en favorit blandt både forældre og børn.

Med justerbare stropper og en sikker lås, kan du være sikker på, at dit barns hjelm passer perfekt hver gang. Shop cykelhjelm til børn på 5 år i dag.

Cykelhjelm til børn på 6 år

6-årige børn elsker at cykle rundt og udforske, og for at de kan gøre det sikkert, er det vigtigt at de har en god cykelhjelm. Hos Kids-world tilbyder vi et bredt udvalg af cykelhjelme, der er designet specielt til 6-årige børn.

En cykelhjelm til børn på 6 år har en komfortabel pasform og er udstyret med sikkerhedsfunktioner som refleksdetaljer og justerbare stropper. Med et bredt udvalg af farver og designs, har vi en hjelm for enhver smag.

Du finder cykelhjelme til piger og drenge

Hos Kids-world finder du det brede udvalg af cykelhjelme til piger og drenge, du har brug for. Er du på udkig efter en smuk cykelhjelm til din pige? Vi har et varieret sortiment, der spænder fra lyserøde hjelme til farverige mønstre og prinsessemotiver. Du kan finde den perfekte cykelhjelm til pige, der kombinerer sikkerhed og stil.

Men vi har naturligvis ikke glemt drengene. Vores udvalg af cykelhjelme til drenge rummer alt fra cool nuancer til seje motiver og mønstre. Med vores cykelhjelme kan din dreng føle sig både sikker og sej på cykelturen. Så uanset om du leder efter en cykelhjelm til dreng eller cykelhjelme til piger, kan du finde det i vores udvalg hos Kids-world.

Sådan får du tilbud på cykelhjelme til børn

Hos Kids-world forstår vi, at det kan være en udfordring at holde trit med dit barns voksende behov og stadig sikre hans eller hendes sikkerhed uden at overskride budgettet. Derfor sørger vi for at give dig de bedste tilbud på cykelhjelme til børn.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du de seneste opdateringer om vores tilbud direkte i din indbakke. Ikke nok med det, du vil også være blandt de første til at høre om vores nyeste produkter, begivenheder og meget mere.

Fra de mest populære mærker til vores egne personlige favoritter, kan du finde en hjelm, der ikke kun passer til dit barn, men også til dit budget. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og gå ikke glip af vores fantastiske cykelhjelm til børn på tilbud.

Køb cykelhjelmen her og få gratis fragt

Husk, at når du bestiller cykelhjelme, helmet skins og andet tilbehør til cyklen, leveres varerne gratis så længe det skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv