Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Cybex KlapvognBarnevogn - Eos Lux - 2-i-1 - Moon Black

[FR122]
Cybex 4.699,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

Klapvogn fra Cybex

Praktisk Cybex klapvogn i sort i modellen Eos Lux.

Cybex klapvognen kan bruges af børn helt fra de er nyfødte og op til de er ca. 4 år eller til barnet vejer 22 kg. Klapvognen kan omdannes til en barnevogn blot ved at udskifte tekstildelene på siddeindsatsens stel.

Stellet har 4 punkterfrie, støddæmpende hjul, hvor de forreste kan drejes, og de bageste er ekstra store og kraftige. De store hjul låses med en bremse på akslen mellem hjulene. Mellem hjulene er der en stor varekurv, som kan bære op til 5 kg.

Babyliften sættes på klapvognens stel, så vognen kan fungere som en barnevogn. Den har en ekstra stor kaleche med et UV-filter på 50+ og indbygget solskærm, og i toppen er der et praktisk meshvindue, som giver god ventilation. Der medfølger et dækken, så babyen kan ligge godt og trygt i babyliften.

Ved at udskifte tekstildelene på babyindsatsen med delene til siddeindsatsen, bliver barnevognen omdannet til en klapvogn. Den har en 5-punktsele, og med bare én hånd kan ryglænet vippes tilbage helt ned i liggende position. Håndtaget kan justeres i 3 forskellige højder.

Klapvognen har en ekstra stor kaleche, som skærmer godt for sol, vind og vejr, og den har et praktsik UV-filter på 50+. I toppen er der desuden et meshvindue, som sørger for god ventilation i klapvognen.

Sædet kan vendes om, hvis man ønsker det, og stellet er også kompatibelt med en babyautostol fra Cybex, så klapvognens stel kan bruges til flere forskellige måder at transportere dit lille barn. Klapvognen kan desuden let foldes sammen med kun én hånd, og den kan stå selv, når den er klappet sammen. Klapvognen er letvægtig og egnet til at være på farten.

Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 grader.

Alder: 0-4 år
Vægt: 0-22 kg
Klapvognens vægt: 11,6 kg

Dimensioner udfoldet:
- Bredde: 61 cm
- Højde: 116 cm
- Længde: 85-95 cm

Dimensioner sammenfoldet:
- Længde: 40 cm
- Bredde: 51 cm
- Højde: 92 cm

Model: Eos Lux, Style: 522003859, Farve: Moon Black

Varenr.: FR122
Status: På lager
Producent: Cybex
Type: Klapvogn
MPN: 522003825 -Moon Black
Farvekode: Moon Black
Farve(r): Sort
Tags: Cybex 522003825 , Cybex Klapvogn
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Cybex    Klapvogne    Udstyr   
Tilføjet kurv