Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Brystpumper

37
35%
Nuk Elektrisk Brystpumpe - Nature Sense Nuk Elektrisk Brystpumpe - Nature Sense 1.195,97 DKK
Oprindeligt:  1.839,95 DKK  

Brystpumper

Hos Kids-world forstår vi vigtigheden af komfort og bekvemmelighed for mødre, og derfor præsenterer vi vores omfattende udvalg af brystpumper. Uanset om du er en nybagt mor eller har erfaring, har vi de rette produkter til at lette din ammeproces og sikre den bedste pleje til din lille.

Med vores brystpumper kan du skabe en ubesværet ammeoplevelse og opnå større fleksibilitet i din daglige rutine. Vi forstår, at hver mor er unik, og derfor tilbyder vi et varieret udvalg af brystpumper for at imødekomme forskellige behov og præferencer. Tag et kig på vores sortiment og opdag, hvordan vores brystpumper kan gøre ammeperioden lettere og mere behagelig for dig og din baby.

Stort udvalg af brystpumper

Vi er stolte af at præsentere et omfattende udvalg af brystpumper, der passer til enhver mors behov. Vores sortiment omfatter manuelle og elektriske brystpumper fra pålidelige mærker, der prioriterer kvalitet og brugervenlighed.

Uanset om du foretrækker en diskret og transportabel model eller en avanceret elektrisk brystpumpe med flere indstillinger, har Kids-world det, du leder efter. Vi tror på, at valgmuligheder og kvalitet går hånd i hånd, og derfor stræber vi efter at tilbyde det bedste udvalg af brystpumper til vores kunder. Tag et kig på vores kollektion, og find den perfekte brystpumpe, der passer til dine individuelle behov og præferencer.

Effektivitet og bekvemmelighed med elektriske brystpumper

For moderne mødre, der ønsker en optimal ammeoplevelse, repræsenterer vores udvalg af elektriske brystpumper en nøgle til effektivitet og bekvemmelighed. Disse avancerede enheder er designet til at gøre ammeprocessen mere strømlinet og tilbyder en række fordele, der passer til forskellige behov.

Elektriske brystpumper fungerer ved hjælp af motoriserede mekanismer, der efterligner babyens naturlige suttebevægelser. Dette gør det muligt for mødre at udtrykke mælk effektivt og komfortabelt uden at påføre ekstra stress på håndled eller hænder. Med justerbare suge- og hastighedsindstillinger kan mødre skræddersy ammeoplevelsen for at imødekomme deres individuelle præferencer.

Opdag vores udvalg af elektriske brystpumper, der er designet til at lette ammeprocessen og give mødre den fleksibilitet, de har brug for i deres travle hverdag.

Fordele ved elektriske brystpumper

Med vores elektriske brystpumper får mødre adgang til en række fordele, der gør ammeperioden mere bekvem og tilpasset deres behov. Disse enheder er ideelle for mødre, der ønsker effektivitet og komfort samtidig med at bevare fleksibiliteten i deres daglige rutine.

Elektriske brystpumper er kendt for deres motoriserede suge- og udtryksmekanismer, der sikrer hurtig og effektiv mælkeudtrykning, så mødre kan tilpasse suge- og hastighedsniveauer for at matche deres individuelle komfortniveau. Den automatiserede funktion gør det muligt for mødre at udtrykke mælk hurtigere sammenlignet med manuelle pumper. Med vores udvalg af elektriske brystpumper ønsker vi at give mødre den bedst mulige ammeoplevelse og støtte dem i deres rejse mod at give det bedste til deres babyer.

Sådan vælger du den rette elektriske brystpumpe

Valget af den rigtige elektriske brystpumpe er afgørende for en positiv ammeoplevelse. Hos Kids-world tilbyder vi en bred vifte af elektriske brystpumper fra pålidelige mærker, men det kan være svært at vælge den perfekte enhed. Nogle af de faktorer, som du bør overveje, er, om det skal være en brystpumpe med justerbare suge- og hastighedsniveauer, så du kan tilpasse den efter dine individuelle præferencer og behov. Du bør også overveje, om det skal være en elektrisk brystpumpe med genopladelige batterier, så du nemt kan tage den med på farten. Vælg en brystpumpe, der er let at skille ad og rengøre for at sikre en hygiejnisk brug.

Tag dig tid til at udforske vores sortiment og find den elektriske brystpumpe, der passer bedst til dine behov og livsstil.

Brystpumper fra populære og anerkendte brands

Vores sortiment er fulde at brystpumper fra anerkendte og populære brands, når det gælder brystpumper. Du finder derfor både brystpumper fra Medela, Philips Avent, Haakaa og mange andre brands. Du kan anvende vores filter til at få vist brystpumper fra de bestemte brands, hvis du ønsker at se vores sortiment af brystpumper fra et enkelt brand.

Medela brystpumper: Kvalitet og innovation

Kids-world præsenterer stolt Medelas sortiment af elektriske brystpumper, der repræsenterer en banebrydende kombination af kvalitet, innovation og brugervenlighed. Medela er anerkendt som en førende producent inden for ammeudstyr, og deres elektriske brystpumper er designet til at opfylde mødres behov på en pålidelig og effektiv måde.

Uanset om du er en ny mor eller har erfaring, kan du stole på, at Medelas elektriske brystpumper leverer en førsteklasses ammeoplevelse, der fokuserer på komfort, effektivitet og brugervenlighed. Opdag fordelene ved at vælge Medela, når det kommer til elektriske brystpumper, der imødekommer de højeste standarder for kvalitet og innovation.

Nøglefunktioner ved Medelas elektriske brystpumper

Medelas engagement i at levere den bedste ammeoplevelse afspejles i de nøglefunktioner, der kendetegner deres elektriske brystpumper. Medelas unikke 2-fase udtryksmetode efterligner babyens naturlige sutteadfærd, hvilket fører til en mere behagelig og effektiv mælkeudtrykning.

Den ergonomisk designede brysttragt tilpasser sig individuelle brystformer og sikrer en tæt og behagelig pasform, hvilket minimerer risikoen for ubehag og spændinger. Medela tilbyder avancerede modeller med Smart Connect teknologi, der gør det muligt for mødre at overvåge og styre brystpumpen via en smartphone-app, hvilket øger brugervenligheden. Med Medelas elektriske brystpumper får du ikke kun pålidelig ydeevne, men også innovative funktioner, der gør ammeoplevelsen mere personlig og tilpasset dine behov.

Hvorfor vælge en elektrisk brystpumpe fra Medela?

Medelas engagement i mødres sundhed og trivsel gør dem til det ideelle valg for elektriske brystpumper. Medela har flere end 60 års erfaring inden for ammeudstyr og er en pålidelig partner for mødre verden over.

Medelas konstante fokus på forskning og udvikling resulterer i produkter, der integrerer den nyeste teknologi og opfylder moderne mødres behov. Medelas produkter er baseret på videnskabelig forskning og kliniske studier, der dokumenterer deres effektivitet og sikkerhed. Vælg Medela for at nyde godt af deres ekspertise, innovative funktioner og dedikation til at støtte dig på din ammerejse.

Philips Avent brystpumper: Pålidelighed og komfort i hver en dråbe

Kids-world præsenterer stolt Philips Avent's udvalg af brystpumper, der kombinerer avanceret teknologi med komfort for at tilbyde mødre en problemfri ammeoplevelse. Philips Avent er en globalt anerkendt producent af babyprodukter, og deres brystpumper er skabt med fokus på kvalitet, effektivitet og brugervenlighed.

Uanset om du er en ny mor eller har erfaring, kan du stole på Philips Avent's brystpumper til at levere pålidelige resultater, der understøtter en sund ammeproces. Opdag, hvordan Philips Avent kombinerer innovation med komfort for at gøre din ammerejse lettere og mere behagelig.

Nøglefunktioner ved Philips Avent brystpumper

Philips Avent brystpumper er designet med en række nøglefunktioner, der sikrer optimal ydeevne og brugervenlighed. Brystpumperne fra Philips Avent efterligner babyens naturlige suttebevægelser for at skabe en naturlig og behagelig mælkeudtrykningsoplevelse.

Mange Philips Avent brystpumpemodeller har en indbygget stimulationstilstand, der imiterer babyens indledende sugefase for at fremme en hurtig og effektiv mælkudtrykning. Philips Avent brystpumperne har fokus på enkelhed med let adskillelige dele, der gør rengøring og vedligeholdelse problemfrit. Med Philips Avent brystpumper kan du stole på, at du får en pålidelig og behagelig oplevelse hver gang du udtrykker mælk.

Fordele ved Philips Avent brystpumper

Ved at vælge en Philips Avent brystpumpe nyder mødre en række fordele, der gør ammeprocessen mere bekvem og tilfredsstillende. Philips Avent fokuserer på intuitive designelementer for at gøre brugen af deres brystpumper enkel, selv for førstegangsmødre.

Udover funktionalitet er Philips Avent brystpumper også kendt for deres moderne og stilfulde design, der gør dem attraktive og diskrete. Nogle modeller leveres med trådløs funktionalitet, hvilket giver mødre frihed til at bevæge sig frit under mælkeudtrykningen. Philips Avent brystpumper er det ideelle valg for mødre, der ønsker pålidelighed og komfort fra en anerkendt producent af babyprodukter.

Haakaa: Naturlig mælkeopsamling på en enkel måde

Kids-world præsenterer med stolthed Haakaa's innovative brystpumper, der er designet til at forenkle mælkeopsamling og gøre det til en naturlig og ubesværet proces for mødre. Haakaa er kendt for deres fokus på enkelhed og effektivitet, og deres brystpumper er ideelle for mødre, der ønsker en intuitiv og skånsom tilgang til mælkeudtrykning.

Uanset om du er en ny mor eller har erfaring, kan du stole på Haakaa's brystpumper til at levere pålidelige resultater og gøre ammeprocessen mere bekvem og stressfri. Opdag fordelene ved Haakaa's brystpumper, der kombinerer smart design med naturlig funktionalitet.

Haakaa brystpumper - Enkelt og innovativt design

Haakaa's brystpumper skiller sig ud med deres enkle og innovative design, der giver mødre en række fordele under mælkeudtrykning. Haakaa brystpumper er lavet af blød og sikker silikone, der sikrer en behagelig pasform og minimerer risikoen for ubehag. Haakaa brystpumperne skaber en naturlig sugekopeffekt, der gør det muligt for mødre at opsamle overskydende mælk ved hjælp af vakuum, uden brug af elektricitet eller manuel pumpning. Designet med få dele gør Haakaas brystpumper lette at adskille, rengøre og samle igen, hvilket gør dem ideelle til travle mødre. Med Haakaas brystpumper kan du opnå en naturlig og behagelig mælkeopsamling, der passer ind i din travle livsstil.

Fordele ved Haakaa brystpumper

Ved at vælge Haakaas brystpumper får mødre adgang til en række fordele, der gør mælkeudtrykning til en enkel og behagelig oplevelse. Haakaas brystpumper er kendt for deres brugervenlige design, der gør dem nemme at anvende, selv for førstegangsmødre.

Med deres kompakte størrelse og enkelhed er Haakaa brystpumper lette at tage med sig, hvilket gør dem ideelle for mødre på farten. Den skånsomme sugekopeffekt sikrer, at mælkeopsamlingen sker naturligt uden at forårsage ubehag. Haakaas brystpumper er det perfekte valg for mødre, der ønsker en ukompliceret og effektiv løsning til mælkeudtrykning, der passer ind i deres travle hverdag.

Sådan får du tilbud på brystpumper

Ønsker du at spare penge på dit køb af brystpumper? Hos Kids-world gør vi det nemt for dig at få fantastiske tilbud og rabatter. Besøg vores udsalgskategori regelmæssigt for at finde nedsatte priser på brystpumper og andet babyudstyr.

Vil du være blandt de første, der får besked om vores eksklusive tilbud? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag opdateringer om nye produkter, særlige kampagner og rabatter direkte i din indbakke. Du kan også følge os på sociale medier for at deltage i konkurrencer og få adgang til unikke tilbud, der er skræddersyet til vores følgere. Ved at være en del af Kids-world-fællesskabet kan du sikre dig, at du aldrig går glip af en chance for at spare på dit køb af brystpumper og andet babyudstyr.

Køb din brystpumpe med børnepengekredit

Vi ønsker at gøre shopping hos Kids-world så bekvemt som muligt for vores kunder. Derfor tilbyder vi børnepengekredit som en gratis service. Med børnepengekredit kan du shoppe nu og betale senere, uden at det påvirker din økonomi.

Vi forstår, at udgifterne til babyudstyr kan til tider være uforudsigelige. Med børnepengekredit har du mulighed for at opdele dine betalinger og give din økonomi lidt ekstra plads. Det er vores måde at støtte dig som forælder og gøre shoppingoplevelsen hos Kids-world endnu mere bekymringsfri. Tag del i vores børnepengekreditordning og nyd godt af ekstra fleksibilitet, når du køber brystpumper og andre nødvendige babyprodukter hos os.

Gratis fragt på brystpumper til danske adresser

Hos Kids-world mener vi, at shopping for babyudstyr skal være bekvemt og økonomisk overkommeligt. Derfor tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser ved køb af brystpumper eller andre produkter fra vores sortiment.

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du nyde godt af vores hurtige og pålidelige leveringsservice uden ekstra omkostninger. Vi ønsker at gøre din shoppingoplevelse så problemfri som muligt, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - din lille ny. Start din shoppingrejse hos Kids-world i dag, og oplev den bekvemmelighed, der følger med gratis fragt til danske leveringsadresser.

Tilføjet kurv