Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bonton skjorter til børn

2
Størrelse
40%
Bonton Skjorte - Aida - Pois Bleu Bonton Skjorte - Aida - Pois Bleu 395,97 DKK
Oprindeligt:  659,95 DKK  
40%
Bonton Skjorte - Blush - Offwhite Bonton Skjorte - Blush - Offwhite 290,97 DKK
Oprindeligt:  484,95 DKK  

Skjorter fra Bonton til børn

I kan finde lækre skjorter fra Bonton, som jeres dreng eller pige vil nyde at have på. I kan finde både ensfarvede, stribede og prikkede, og derfor kan skjorten fra Bonton kan bruges til en enhver lejlighed.

Med en Bonton skjorte og et par flotte bukser, vil jeres barn helt sikkert se virkelig ud. Et par flotte jeans og en skjorte er som oftest et godt match både til højtider og som hverdagstøj.

I finder et lækkert sortiment af skjorter fra Bonton, som på mange måder kan kombineres med andet tøj, som er med til at give jeres barn et smart look.

Bonton skjorter med lange og korte ærmer til børn

Bonton skjorter fås i mange skønne designs. Udover at vi har mange fine skjorter i forskellige farver og prints, så kan man også finde skjorter med lange eller korte ærmer være kortærmet eller langærmet.

Her på shoppen har I muligheden for, at vælge mellem både kortærmede og langærmede skjorter fra en lang række af populære mærker som f.eks. Bonton. Så ta' jer et kig omkring. Vi fører skjorter til alles smag.

Få leveret Bonton skjorten med gratis fragt

Kig jer omkring i vores fine udvalg, og tilføj jeres favorit til kurven. Jeres barns nye Bonton skjorte bliver leveret med gratis fragt, såfremt at den skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv