12. December - Spar 25% på Smallstuff efterår Gælder KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 15.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Bisgaard Støvler

(3) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Bisgaard Støvler - Sort m. Glitter Bisgaard Støvler - Sort m. Glitter  849,95 DKK 

Bisgaard Støvler - Sort m. Lynlås Bisgaard Støvler - Sort m. Lynlås  799,95 DKK 

-35%
Bisgaard Støvler - Brun m. Mønster
Bisgaard Støvler - Brun m. Mønster 749,95 DKK     Spar 262,49 DKK   
487,46 DKK Bisgaard støvler til børn

Bisgaard støvler kommer i flere forskellige farver og designs. Støvler fra Bisgaard giver et andet look end et par regulære sko eller sneakers. Vi har støvler til børn i en lang række mærker, som alle har gjort noget ud af, at designe nogle lækre støvler til drenge og piger.

Ankelstøvler til børn er en af de foretrukne støvler til drenge og piger, da de sidder godt på foden uden at gå på kompromis med bevægeligheden af foden. Bisgaard støvler er super fede til et par bukser eller jeans, men kan faktisk også gå sammen med strømpebukser eller leggings.

Vælg den rigtige Bisgaard støvle

Støvler skal først og fremmest være praktiske, da deres primære formål er, at holde børnenes fødder varme og tørre. Bisgaard støvlens størrelse skal naturligvis passe, og så er et godt råd, at købe nogle støvler, som I tænker jer, passer til jeres dreng eller piges fødder i noget tid. Bisgaard støvler kommer med forskellige lukningsmekanismen - hvilke godt kan variere fra sæson til sæson.

Bisgaard støvler med snørebånd og/eller velcro kan som regel spændes rigtig godt til i den tid, hvor støvlen måske er lige en halv cm for kort - for på et senere tidspunkt, når barnet er vokset lidt mere, at passe helt perfekt til foden uden nødvendigvis at skulle stramme Bisgaard støvlen lige så meget.

Køb støvler fra Bisgaard med gratis fragt

Er du på udkig efter et par støvler fra Bisgaard til din dreng eller pige, og samtidig gerne vil bestille med gratis fragt? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Alle ordre sendes med gratis levering så længe, at ordren skal leveres i Danmark.

Vi håber på, at du finder et par Bisgaard støvler, som falder lige i jeres smag.

Tilføjet kurv