Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Beskyttelsesudstyr - albue-, knæ-, og håndledsbeskyttere

206
Størrelse
Skostørrelse

Robust og praktisk beskyttelsesudstyr til børn

Hvis du har et aktivt barn som bare elsker diverse former for sport - at stå på skateboard, rulleskøjter, eller måske løbehjul, er et godt og komplet sæt beskyttelsesudstyr et must-have. I tilfælde af fald kan børn komme slemt til skade, men knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og albuebeskyttere kan sikre imod det.

De tager en del af stødet og dit barn undgår dermed alvorlige skader på særligt udsatte områder, såsom knoglebrud og slemme hudafskrabninger. Man bør altid sørge for at sikkerheden er i orden. Dette er særligt vigtigt hvis dit barn er begynder og lige er startet til sporten, da de ellers risikerer at komme slemt til skade og få en skidt oplevelse.

Med et godt sæt beskyttelsesudstyr behøver du ikke at bekymre dig, imens dit barn lærer mere om den nye sportsgren og indtager forskellige ramper og gader.

Et stort udvalg af beskyttelsesudstyr til børn i mange designs og størrelser

Her hos Kids-world har vi et stort udvalg af beskyttelsessæt i mange former, farver og størrelser, og til priser som alle kan være med på. Der bør ikke gås på kompromis med kvaliteten af beskyttelsesudstyr, så sørg altid for at det er komfortabelt, polstret og sidder godt på barnet. Husk også at supplere med en hjelm, for at beskytte barnets hoved mod skader.

Populære brands

Impala Bladerunner Dominator
Stiga Indo Streetsurfing

Tilføjet kurv