Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Badevinger til børn

47
Størrelse
20%
Liewood Badevinger - Shirley - 15-30 kg - Papaya/Pale Tuscany Liewood Badevinger - Shirley - 15-30 kg - Papaya/Pale Tuscany 156,76 DKK
Oprindeligt:  195,95 DKK  
20%
Liewood Badevinger - Shirley - 0-15 kg - Papaya/Pale Tuscany Liewood Badevinger - Shirley - 0-15 kg - Papaya/Pale Tuscany 156,76 DKK
Oprindeligt:  195,95 DKK  
20%
Liewood Badevinger - Shirley - 0-15 kg - Paint Stroke/Sandy Liewood Badevinger - Shirley - 0-15 kg - Paint Stroke/Sandy 156,76 DKK
Oprindeligt:  195,95 DKK  
20%
Liewood Badevinger - Shirley - 15-30 kg - Paint Stroke/Sandy Liewood Badevinger - Shirley - 15-30 kg - Paint Stroke/Sandy 156,76 DKK
Oprindeligt:  195,95 DKK  
20%
Liewood Badevinger - Shirley - 15-30 kg - Leo/Misty Lilac Liewood Badevinger - Shirley - 15-30 kg - Leo/Misty Lilac 156,76 DKK
Oprindeligt:  195,95 DKK  
35%
SunnyLife Badevinger - Buddy - Mima The Fairy SunnyLife Badevinger - Buddy - Mima The Fairy 97,47 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
35%
SunnyLife Badevinger - Buddy - Monty The Monster SunnyLife Badevinger - Buddy - Monty The Monster 77,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  

Badevinger til børn

Badevinger til børn kan være til uundværligt værktøj, når dit barn skal lære at svømme. Derudover er de også rigtig smarte, når I skal på ferie, på stranden eller i svømmehallen. Fordelen ved svømmevinger er, at de hjælper barnet med at holde hovedet over vandet og det derfor ikke får vand i øjne, næse og mund. 

Her på siden finder du et godt udvalg af forskellige slags svømmevinger, rygflydere og svømmefødder. Kig dig om i vores sortiment og se om der ikke er et par badevinger eller lignende, som passer til lige præcis dit barns behov.

Badevinger til børn i flotte farver

Smag og behag er forskelligt, også når det kommer til badevinger. Derfor finder du naturligvis badevinger, rygflydere og svømmefinner i mange forskellige flotte farver. Det kan f.eks. være at svømmevingerne skal passe til badedragten, bikinien eller badebukserne. Eller det kan være, at badevingerne helst skal have yndlingsfarven.

Her på siden finder du lidt af hvert og oftest har vi produkter i farverne blå, grå, grøn, lilla, orange, rosa og rød. Du kan både finde ensfarvede badevinger samt badevinger med fine mønstre og motiver.   

Prøv en smart svømmefinne

De seneste år er der sket mange smarte udviklinger inden for både svømning og udstyr til børn. En af dem er svømmefinner. En svømmefinne virker lidt på samme måde som et gammledags kortbælte, da det også spændes rundt om kroppen i stedet for at komme på armene. På den måde opnår barnet en mere korrekt svømmeposition, da det er hele torsoen, der holdes flydende frem for blot arme og hoved. 

Svømmefødderne kommer i mange forskellige flotte farver og er nemme at have med f.eks. på ferie. 

Badevinger til børn med fine mønstre

Udover badevinger i skønne farver, så finder du også badevinger med fine mønstre her hos Kids-World. Du kan bl.a. finde badevinger med søstjerner, badevinger med fisk, badevinger med pingviner, badevinger med krokodiller og badevinger med disneymotiver. Badevinger med motiver gør det endnu sjovere for din lille dreng eller pige at lære at svømme.  

Lær dit barn at svømme med de rigtige værktøjer

Nogle børn er de fødte vandhunde, mens andre skal bruge lidt mere overtalelse for at komme ud på det dybe vand. Hvis du har et barn, som enten er lidt bange for vandet, som synes det er svært at svømme eller som bare synes at vandet er koldt, så giv ikke op. Langt de fleste børn kan lære at svømme, det handler bare om tålmodighed og de rigtige værktøjer. 

Et par svømmevinger eller en svømmefinne kan være rigtig gode hjælpemidler til at give dit barn selvtillid i vandet. Derudover er de gode at svømme med, mens barnet stadig øver teknikken med både arme og ben. Lidt efter lidt kan barnet f.eks. gå fra svømmevinger til en svømmefinne og derefter måske til at svømmebræt af den slags, som man kan låne ovre i svømmehallen. 

Badevinger i forskellige størrelser

Børn har forskellige størrelser og derfor har vi selvfølgelig også svømmevinger i forskellige størrelser. Det er vigtigt, at du kigger på hvilken størrelse svømmevinger, som du køber til dit barn, da de forskellige størrelser kan understøtte børn med forskellige vægt. 

Dit barn bør hverken bruge svømmevinger, som er for store eller for små. Svømmevinger der er for store kan gøre det svært for dit barn at bruge sine arme ordentlig og barnet kan derfor opleve, at have mindre kontrol. Svømmevinger der er for små, har derimod den ulempe, at de ikke kan understøtte barnets vægt, og barnet derfor ikke kan flyde ordentligt.

Du kan se de enkelte størrelser og vægtklasser inde under hvert enkelt produkt. 

Få leveret dine badevinger helt gratis

Når du handler badevinger her hos Kids-world, har du, så længe at ordren skal leveres i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret jeres badevinger helt gratis. Dette er noget vi har tilbudt længe, og noget som vi ikke har tænkt os at ændre på.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder de badevinger, som du er på udkig efter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter, hvis du mangler noget konkret.

Har du bestemte ønsker, måske et bestemt produkt fra et bestemt mærke, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig sende dit ønske til vores support.

Tilføjet kurv