Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Wheat leggings til børn

62
Størrelse
55%
Wheat Leggings - Uld - Cherry Flowers Wheat Leggings - Uld - Cherry Flowers 121,48 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
55%
Wheat leggings - Uld - Green Stripe Wheat leggings - Uld - Green Stripe 112,48 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Uld - Penguins on Ice Wheat Leggings - Uld - Penguins on Ice 121,48 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
55%
Wheat Leggings  - Uld - Purple Flowers Wheat Leggings - Uld - Purple Flowers 121,48 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Rib - Maddy - Faded Rose Wheat Leggings - Rib - Maddy - Faded Rose 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Rib - Maddy - Black Coal Wheat Leggings - Rib - Maddy - Black Coal 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
55%
Wheat leggings - Rib - Maddy - Berry Dust Wheat leggings - Rib - Maddy - Berry Dust 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Rib - Maddy - Grey Brown Wheat Leggings - Rib - Maddy - Grey Brown 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Rib - Jules - Pink Sand Flowers Wheat Leggings - Rib - Jules - Pink Sand Flowers 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Jules - Black Coal Small Flowers Wheat Leggings - Jules - Black Coal Small Flowers 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Jules - Aubergine Berries Wheat Leggings - Jules - Aubergine Berries 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Rib - Maddy - Aubergine Wheat Leggings - Rib - Maddy - Aubergine 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Rib - Maddy - Autumn Sky Wheat Leggings - Rib - Maddy - Autumn Sky 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
55%
Wheat Leggings - Rib - Maddy - Lavender Wheat Leggings - Rib - Maddy - Lavender 76,48 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  

Wheat leggings

Wheat leggings er den ultimative kombination af stil og komfort til børn. Hos Kids-world forstår vi vigtigheden af kvalitet og trendy design, og vores udvalg af Wheat leggings afspejler dette med de nyeste trends og materialer.

Med fokus på børns bevægelsesfrihed og behagelige pasform, tilbyder vi et bredt sortiment af Wheat leggings, der passer til enhver lejlighed.

Udforsk vores udvalg og giv dit barn den bedste kombination af stil og komfort med vores Wheat leggings.

Stort udvalg af Wheat leggings

Hos Kids-world er vi stolte af at præsentere vores omfattende udvalg af Wheat leggings. Uanset om du leder efter de klassiske rib leggings, uld leggings eller de nyeste trendy designs, har vi noget for enhver smag og lejlighed.

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde et varieret udvalg, der passer til forskellige præferencer og behov. Vores Wheat leggings er nøje udvalgt for at sikre, at dine børn får den bedste kombination af stil og komfort. Udforsk vores sortiment i dag og find de perfekte Wheat leggings til dit barn.

Her finder du Wheat leggings i mange forskellige farver

Udtryk dit barns personlighed med vores Wheat leggings i et væld af farver. Hos Kids-world tilbyder vi et bredt udvalg, herunder klassiske nuancer som navy, grå og sort såvel som livlige farver som pink, blå og grøn.

Find den perfekte farve, der passer til enhver lejlighed eller outfit. Uanset om dit barn foretrækker en diskret tone eller en mere levende nuance, har vi Wheat leggings, der passer til deres præference. Udforsk vores farverige udvalg i dag og tilføj et strejf af personlighed til dit barns garderobe.

Wheat rib leggings

Wheat rib leggings er en stilsikker og komfortabel tilføjelse til enhver lille garderobe. Den ribbede struktur giver ikke kun et moderne udseende, men tilføjer også tekstur og dimension til dit barns outfit.

Hos Kids-world præsenterer vi et imponerende udvalg af Wheat rib leggings i forskellige farver og størrelser, der passer til enhver smag og lejlighed. Disse leggings er skabt med fokus på bevægelsesfrihed og optimal komfort, hvilket gør dem ideelle til både leg og afslapning.

Uanset om det er til skole, legedate eller familiearrangementer, er Wheat rib leggings det perfekte valg for forældre, der ønsker at kombinere stil og funktionalitet i deres børns påklædning.

Wheat uld leggings

Wheat uld leggings er det ideelle valg til køligere dage. Lavet af kvalitetsmaterialer, tilbyder vores udvalg af Wheat uld leggings varme og komfort, samtidig med at de er stilfulde og moderne.

Uanset om du vælger en neutral farve eller en livlig nuance, giver Wheat uld leggings dit barn den varme og stil, de fortjener. Udforsk vores udvalg i dag og tilføj et strejf af elegance til dit barns garderobe.

Med Wheat uld leggings får du ikke bare beklædning; du får en perfekt kombination af funktionalitet og mode.

Størrelsesguide for Wheat leggings

For at finde den perfekte pasform til dit barn anbefaler vi at tjekke vores størrelsesguide, som er tilgængelig i produktteksterne. Her finder du detaljer om størrelserne og pasformen for hvert enkelt produkt.

Vores mål er at sikre, at dine Wheat leggings sidder perfekt og giver dit barn optimal komfort. Gå ikke glip af vores praktiske størrelsesguide, når du vælger dine favorit leggings hos Kids-world.

Vi stræber efter at gøre din shoppingoplevelse let og bekvem ved at give dig alle nødvendige oplysninger for at træffe den rigtige beslutning.

Vaskeanvisninger for Wheat leggings

For at bevare kvaliteten af dine Wheat leggings anbefaler vi altid at følge de vedlagte vaskeanvisninger, som du finder i produktets beskrivelse. Hvis du skulle miste dem, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe.

Vaskeanvisningerne giver dig information om den optimale pleje af dine leggings, så de forbliver bløde og behagelige. Gør dit Wheat leggings køb til en investering ved at tage de rette skridt for at bevare deres kvalitet. Tag et kig på vaskeanvisningerne i dag og bevar dine Wheat leggings i topform.

Sådan får du tilbud på Wheat leggings

Ønsker du at få Wheat leggings til en fantastisk pris? Hos Kids-world gør vi det nemt for dig. Besøg vores udsalgskategori for at finde de seneste tilbud på Wheat leggings og spar på dine favoritter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for eksklusive tilbud og rabatter på Wheat leggings direkte i din indbakke. Følg Kids-world på sociale medier for at holde dig opdateret om vores seneste kampagner og særlige tilbud.

Gør dit Wheat leggings køb endnu mere fornøjeligt ved at drage fordel af vores fantastiske tilbud. Hos Kids-world handler vi om at give dig kvalitet til den bedste pris.

Shop Wheat leggings med børnepengekredit hos Kids-world

Hos Kids-world tilbyder vi en unik service for vores kunder - børnepengekredit. Dette er en gratis kreditordning, der giver dig mulighed for at købe Wheat leggings og andre produkter uden at bekymre dig om betalingen med det samme.

Vi forstår, at familiens budget kan variere, og derfor har vi skabt børnepengekredit som en bekvem og fleksibel betalingsmulighed. Gør dit køb i dag og oplev, hvor let det er at handle med Kids-world. Vælg børnepengekredit og giv dit barn det bedste uden at gå på kompromis med budgettet.

Gratis fragt på Wheat leggings

Uanset om du køber et par eller 10 par Wheat leggings hos Kids-world, så kan du glæde dig over, at du får tilbudt gratis fragt på din ordre. Vi tilbyder nemlig gratis fragt på alle ordrer med dansk leveringsadresse.

Tilføjet kurv