Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sikkerhedsveste og reflekser til børn

3

Sikkerhedsveste til børn

Med en sikkerhedsvest får du et alsidigt stykke tøj som kan beskytte dit barn i mange situationer. Du kan give dit barn en sikkerhedsvest på over en t-shirt, regnjakke, eller vinterfrakke for at transformere et hvilket som helst stykke tøj om til sikkerhedstøj. 

Sikkerhedsveste er enormt praktiske på skoleudflugt. De skarpe farver og reflekterende strips gør det nemt for de ansvarlige voksne at observere og passe på dit barn. De er naturligvis også fantastiske til andre hverdagsaktiviteter som på vej til skole, når det er mørkt i vinterhalvåret, eller når dit barn kører på cykel eller leger ved travle områder.

Børn skal ses i trafikken

En sikkerhedsvest kan i høj grad reducere dine bekymringer som forældre, når dit barn opholder sig i trafikken. De vil være meget tydelige for cyklister og bilister. Udover at informere og lære dit barn om sikkerhed i trafikken bør forældre også købe reflekterende sikkerhedsprodukter til deres børn for at undgå, at de bliver udsat for trafikulykker. En reflekterende vest, refleksarmbånd eller en reflekterende skoletaske er alle gode valg.

Refleksarmbånd til børn

Refleksarmbånd er enormt praktiske og nemme at tage af og på. De gør, at dit barn altid er synligt - både i dagtimerne og om aftenen. Dette minimerer risikoen for ulykker, når de opholder sig udenfor. Reflekterende sikkerhedsprodukter er lavet af reflekterende stof, som gør, at lyset kastes tilbage til en bilists eller cyklists og gør børn mere synlige. Dette gør det mere sikkert for børn at opholde sig udenfor.

Tilføjet kurv