Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

SES Creative - Modellervoks - Bondegård

[XA350]
SES Creative 279,95 DKK

Modellervoks m. bondegård fra SES Creative

Underholdende SES Creative modellervoks m. bondegård bestående af en bondegård med lyde og en presse, tre bøtter modellervoks i pink, hvid og brun og forme til at lave grise, får og køer.

SES Creative modellervoksen m. bondegård har en presse i bondegården, som kan trykke modellervoksen ned i formene ved at trykke på taget, hvorefter bondegården også spiller en dyrelyd. Modellervoksen m. bondegård er garanteret sjov for de små, og hjælper dem med kreativ tænkning og motoriske evner.

Modellervoksen er sikker at bruge og tører ikke ud imens barnet leger, og den er saltet så barnet ikke spiser den. Bondegården bruger to AAA batterier til at lave lyde.

OBS: Batterier medfølger ikke.

Anbefalet alder: 3+

Style: S00439, Farve: NC

Varenr.: XA350
Status: Ikke på lager
Producent: SES Creative
Type: Modellervoks
MPN: S00439 -NC
Farvekode: NC
Tags: SES Creative S00439 , SES Creative Modellervoks
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Modellervoks    SES Creative    SES Creative Udsalg   
Tilføjet kurv