Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sengelommer

30
30%
That's Mine Sengelomme - 50x20 cm - Louis - Etoile Rocket That's Mine Sengelomme - 50x20 cm - Louis - Etoile Rocket 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
That's Mine Sengelomme - 50x20 cm - Louis - Bouquet Bleu That's Mine Sengelomme - 50x20 cm - Louis - Bouquet Bleu 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
That's Mine Sengelomme - 50x20 cm - Louis - Bouquet Rouge That's Mine Sengelomme - 50x20 cm - Louis - Bouquet Rouge 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Liewood Sengelomme - Ray - Tuscany Rose Liewood Sengelomme - Ray - Tuscany Rose 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Liewood Sengelomme - Ray - Oat Liewood Sengelomme - Ray - Oat 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Petit by Sofie Schnoor Sengelomme - Quilted - Off White Petit by Sofie Schnoor Sengelomme - Quilted - Off White 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Petit by Sofie Schnoor Sengelomme - Quilted - Baby Rose Petit by Sofie Schnoor Sengelomme - Quilted - Baby Rose 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%

Sengelommer er en kæmpe hjælp til forældrene

Sengelommer er helt fantastiske til børnesengen og børneværelset. Uanset om du mangler plads til at natbord, eller blot ønsker mere opbevaringsplads, er sengelommer den ideelle løsning. De kræver næsten ingen plads og vedhæftes direkte på barnets seng.

Her hænger sengelommen så med flere rum og lommer, som du kan fylde alt det, som du har brug for i. De kan naturligvis også bruges til forældresengen, så du altid kan have de småting, som du ofte bruger lige ved hånden - også om natten hvor det ellers kan være svært at se og finde forskellige småting.

Fordelene ved at købe en sengelomme

Der er mange fordele ved en sengelomme. De gør det super nemt at organisere forskellige småting og have dem lige inden for rækkevidde, når man ligger i sengen. De er utroligt kompakte og sparer plads, er nemme at flytte rundt på og rejsevenlige. De er også super nemme at montere uden brug af værktøj overhovedet.

Forældre bruger ofte sengelommer til opbevaring af en masse nødvendigheder til barnet, såsom saltvandsdråber, Panodil, vådservietter, sutteflasker, termometer, bleer osv., så man hurtigt kan finde lige det, som man har brug for, når det haster.

Sengelommer fungerer både som en fin dekoration på sengen eller puslebordet og som super praktisk opbevaringsplads til nødvendige ting. De er perfekte til opbevaring af dit barns sut, bamse, flaske og andre ting, som du har brug for, inden dit barn skal skiftes eller lægges i seng.

Sengelomme til tremmeseng

Der er flere ting, som du bør overveje, når du skal vælge den helt rigtige sengelomme. Først og fremmest skal du overveje, hvad du har brug for at opbevare i din sengelomme, så du kan vælge den rigtige størrelse og antal lommer.

Du skal også overveje, om den skal hænge på dit barns tremmeseng eller ved jeres seng, samt vælge en sengelomme i et robust materiale, som nemt kan bære de ting, som du har brug for, uden frygt for at den falder ned.

Det er enormt praktisk at have en sengelomme ved din side om natten, hvis du har akut brug for en vigtig ting og vil undgå at vække dit sovende barn.

Sengelomme i hvid

En sengelomme i hvid vil passe godt ind i alle skandinaviske hjem. Hvid går godt til alting, og du kan med fordel vælge en hvid sengelomme med et roligt mønster på som print. Hvid er en rolig farve, som vil se elegant ud - både på din seng eller dit barns tremmeseng. Køb en hvid sengelomme hvis du er til feminine og rolige farver og designs.

Sengelomme i grå

En sengelomme i grå vil være diskret og afdæmpet at se på, når den er monteret fast til sengen. Den vil altid se pæn ud, uanset hvad du har i den, eller hvilke farver det omgivende sengetøj og møbler har.

Grå er en meget neutral farve, som kan tilpasses ethvert miljø, og vi har mange flotte sengelommer i grå, både med og uden motiver - mange også i økologisk bomuld. Vores grå sengelommer er super nemme at vaske i maskine - bare sørg for at tjekke vaskeinstruktionerne først for at sikre et perfekt resultat.

Sengelomme i beige

Hos Kids-world finder du også et udvalg af sengelommer i beige fra populære brands som Cam Cam, That’s Mine, Lil’ Atelier, Pine Cone osv. Beige er en rolig, blød og neutral farve, som ser naturlig ud og passer godt ind i ethvert værelse. Vi har sengelommer i beige i mange fine designs og størrelser, så hvis det er netop den farve, som du er faldet for, er der flere produkter, som du kan vælge imellem.

Sengelommer med mønstre og motiver

En sengelomme fungerer også som en fin dekoration. Vi har et stort udvalg af dem i mange fine farver og designs. Uanset om du er til blomster, frugter eller noget helt tredje, har vi en sengelomme, som du vil synes godt om. Stilen på sengelommerne i vores sortiment er som oftest minimalistisk og skandinavisk, hvilket gør, at sengelommerne passer perfekt ind i et hvilket som helst hjem med små børn, hvor du kan bruge det til opbevaring af det, du nu har brug for.

Sengelommer i økologisk bomuld

Hos Kids-world finder du et stort udvalg af sengelommer i økologisk bomuld. Det er altid fordelagtigt at vælge økologisk bomuld, når du kan. Det er langt mere bæredygtigt og etisk produceret og beskytter miljøet, der hvor det bliver dyrket.

Der anvendes heller ikke kemiske pesticider eller kunstgødning, så miljøet skånes på den måde. Desuden er produkter fremstillet i økologisk bomuld også af højere kvalitet, blødere og mere robust. Vælger du en sengelomme i økologisk bomuld, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top og at den vil holde meget længe.

Sengelommer til børnenes legetøj

Sengelommer kan med fordel også anvendes som opbevaring til dit barns legetøj, så de har det stående, både når de går i seng og når de vågner. Det kan være, at de har en favoritbog, dukke, bamse, et videospil eller andre ting, som de kan have gavn af at have tæt på sig, når de ligger i sengen. 

Hvis de godt kan lide at sidde og tegne eller lave lektier i sengen, kan en sengelomme også være oplagt til skriveartikler, tuscher og farveblyanter. 

Med en sengelomme kan dit barn have alle deres nødvendigheder tæt på sig om aftenen - de er super nemme at montere fast på sengen og fås i mange forskellige designs, så du med sikkerhed kan finde et, som dit barn vil synes om og som vil passe ind på deres værelse. Så bliver det både lidt sjovere at være i sengen, samtidig med at du skaber ekstra opbevaringsplads på børneværelset.

Sengelommer fra populære brands

Hos Kids-world finder du altid de bedste sengelommer fra de mest populære brands. Se eksempelvis sengelommerne fra Cam Cam og That’s Mine, som kommer i mange søde mønstre og neutrale farver.

Også Lil’ Atelier og Name It tilbyder et udvalg af fine sengelommer i bløde designs, som vil passe ind i enhver indretning. En anden fordel ved at købe sengelommer her hos Kids-world er, at vi altid tilbyder gratis fragt i hele Danmark.

Bestiller du inden kl. 15 på en hverdag, så bliver din ordre som udgangspunkt afsendt samme dag. Så hvorfor ikke tage et kig på resten af vores sortiment og se, om der er andet, som du mangler. Hos Kids-world er det super nemt at købe alt det, som du skal bruge til dit barn derhjemme.

Tilføjet kurv