Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Rejsekuffert

27
20%
Liewood Kuffert - Hardcase - Hollie - Leopard/Sandy Liewood Kuffert - Hardcase - Hollie - Leopard/Sandy 599,96 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
20%
Liewood Kuffert - Jeremy - Tuscany Rose Liewood Kuffert - Jeremy - Tuscany Rose 639,96 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
20%
Liewood Kuffert - Jeremy - Golden Caramel Liewood Kuffert - Jeremy - Golden Caramel 719,96 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
Lilliputiens Trolley - Jack The Pirate Lilliputiens Trolley - Jack The Pirate 515,97 DKK
Oprindeligt:  859,95 DKK  

Rejsekuffert

Her på siden finder du vores udvalg af rejsekufferter til børn. Vi har mange fine rejsekufferter med både søde og seje motiver. Flere af rejsekufferterne er designet med et ride-on design med hjul, hvor remmen er aftagelig, så din dreng eller pige kan sætte sig på kufferten, og køre sig en tur.

Dette kan eksempelvis være underholdning mens i sidder og venter på resortet, campingpladsen eller måske i lufthavnen. 

Rejsekufferternes specifikationer

Formålet med rejsekufferterne kan være mange, foruden at den skal kunne indeholde jeres barns ting og sager. Vi laver noget meget udførlige produktbeskrivelser - har du derfor ønsker eller præferencer ift. hvordan remmen sidder eller hvordan fastspændingen af tingene inde i kufferten er, kan alt dette læses der.

Vi håber på, at du finder lige præcis den rejsekuffert, du er på udkig efter! Har du nogle specifikke ønsker - måske ønsker du, at vi har en specifik rejsekuffert i vores sortiment, fra et bestemt brand - for eksempel Konges Sløjd? Skriv endelig til vores kundeservice med dine ønsker.

Forskellige rejsekufferter til børn

Det kan være stressende at rejse med børn, men det at have en rejsekuffert som er deres helt egen, kan gøre det lidt sjovere og få dem til at føle sig som voksne med et ansvar. Der er mange forskellige typer af rejsekufferter til børn tilgængelige på markedet, og der er flere ting som er vigtige at se efter. 

En god rejsekuffert til børn skal være holdbar. Den skal kunne klare flere års brug uden at gå i stykker. Det er derfor en god ide at købe en god rejsekuffert her hos Kids-world, som dit barn kan bruge trygt på flere ture og rejser. 

En anden ting man skal sørge for er, at finde en rejsekuffert til sit barn som har et ergonomisk design. Det skal være en kuffert designet til at børn kan bruge den uden besvær, så du ikke ender med at skulle bære den for dem. En god rejsekuffert til børn skal ikke være for tung at trække eller skubbe rundt på. Nogle rejsekufferter til børn har ekstra funktioner, som gør rejsen sjovere. F.eks. har nogle af dem en siddefunktion, så børn kan sidde ned når de bliver trætte, eller hemmelige lommer som de kan gemme ting i.

Børnepengekredit og hurtig levering

Vi tilbyder betaling med børnepenge, som vi kalder for Børnepengebetaling. Du har dermed muligheden for, at vente med at betale for din ordre med en rejsekuffert, til når børnepengene er kommet.

Tilføjet kurv