Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playmobil Knight Rider - K.I.T.T. - Sort - 70924 - 53 Dele

[DV693]
Playmobil 699,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

Sæt fra Playmobil Knight Rider

Sjovt Playmobil Knight Rider sæt med i alt 53 dele, der samles til den ikoniske bil fra den klassiske serie fra 80'erne.

En detektiv, som alle troede var død, lever nu under en ny identitet. Han er drevet af retfærdighed, og forsøger nu at bekæmpe kriminalitet ved hjælp af K.I.T.T., som er en futuristisk bil med kunstig intelligens, udstyret med højteknologiske gadgets og våben. Ligesom i serien har bilen et væld af originalt udstyr. Der er f.eks. en printer under instrumentbrættet, som kan printe billeder af eftersøgte kriminelle, en roterende nummerplade, en wire med gribekrog, udklappelige forlygter og et aftageligt tag. K.I.T.T. er udstyret med elektroniske lyde og lys, der betjenes via en touch-funktion på motorhjelmen. Køretøjet kan afspille replikker fra serien med den originale, ikoniske K.I.T.T. stemme. Der er tilknyttet specifikke replikker til tænd/sluk-funktionen, mens de øvrige afspilles tilfældigt. Samtidig tændes den ikoniske scannerlygte forrest på køretøjet, og lampen på instrumentbrættet blinker.

Der medfølger tre figurer, bilen og massere af tilbehør.

Playmobil Knight Rider sættet udvikler barnets fantasi, som er det eneste, der sætter grænserne for mulige scenarier, barnet kan udleve i leg. Det er hurtigt og nemt at pakke frem og væk igen, og sættet samles let ved hjælp af den medfølgende vejledning.

Anbefalet alder: 5-99 år 

OBS: Uegnet for børn under 3 år pga. smådele.
Kræver 2x 1,5V AAA batterier, som ikke medfølger. 

Dimensioner:
- Figur: 7,5 cm

CE-mærket.

Model: Knight Rider - K.I.T.T., Style: 70924, Farve: NC

Varenr.: DV693
Status: På lager
Producent: Playmobil
Type: Legetøj
MPN: 70924 -NC
Farvekode: NC
Farve(r): Multifarvet,Sort
Tags: Playmobil 70924 , Playmobil Legetøj
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Byg og klodser    Konstruktionslegetøj    Legetøj    Playmobil    Shop legetøj efter alder    5 år    6 år    7 år    8 år    9 år    10+ år   
Tilføjet kurv