Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Legemadras, foldemadras, rullemadras mv.

72
40%
Filibabba Multimadras - Loui - Doeskin Filibabba Multimadras - Loui - Doeskin 569,97 DKK
Oprindeligt:  949,95 DKK  

Madrasser til børn

Står du og mangler en madras til dit barn? Her hos Kids-World finder du et stort udvalg af madrasser til børn i mange forskellige størrelser og varianter. Vi har både madrasser til de mindste børn, som passer ned i barnevognen og madrasser som passer perfekt til når dit barn har legekammerater sovende.

Det kan også være, at du gerne vil have en madras til dit barns værelse, så de nemt kan tumle rundt og lege uden at komme til skade. Dem har vi også masser af og mange af dem kan pakkes sammen så de ikke fylder så meget, når de ikke bliver brugt. 

Derudover har vi også madrasser i mange forskellige materialer. På den måde har du altid noget at vælge imellem. Kig dig omkring på siden og se om der ikke en madras, der lever op til jeres behov. 

Husk at du kan bruge de forskellige filtre øverst på siden, hvis du leder efter en madras fra et særligt mærke eller i en bestemt prisklasse.

Legemadrasser, foldemadrasser og rullemadrasser til børn

En madras er ikke bare en madras. Dit barn bruger typisk mange timer dagligt med at ligge på madrassen og derfor skal det naturligvis være den helt rigtige madras. I vores sortiment finder du både legemadrasser, foldemadrasser, rullemadrasser, topmadrasser og meget andet. 

Når du leder efter en madras er det vigtigt, at du finder en madras, som er egnet til det, som du skal bruge den til. Hvis du f.eks. skal bruge en madras til børnenes legerum, så er en god fast madras en god ide. Denne type madras kan holde til mange timer vild og sjov leg. 

Det kan også være, at I ikke har så meget plads. I det tilfælde kan en foldemadras være et rigtig godt bud, så den kan pakkes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug. 

Du kan også finde de smarte tillægsmadrasser leander, som kan bruges, hvis dit barn har en seng, som kan vokse med barnet. Tillægsmadrassen placeres bare for enden af babymadrassen og så har du en juniormadras. 

Madrasser til børn i forskellige størrelser

Uanset om du leder efter en madras til din baby eller til et større barn, så finder du dem her på siden. Vi har nemlig madrasser til børn i mange forskellige størrelser. Før du vælger en madras, er det en god ide at måle både bredden og længden på den seng, hvor madrassen skal bruges. På den måde, er du sikker på, at de passer sammen. 

Det kan også være, at madrassen slet ikke skal bruges i en seng, men skal ligge på gulvet, når dit barn har venner på besøg eller når der skal tumles. I det tilfælde er det stadig en god ide, at tjekke, at madrassen har den korrekte størrelse. Vi har nemlig foldemadrasser i flere forskellige størrelser. Hvis madrassen også skal kunne bruges til voksne overnattende gæster, er det en god ide at købe en stor madras. 

Madrasser til barnevognen

Er du på jagt efter en madras til barnevognen eller vuggen, så finder du dem også her. Disse madrasser har typisk afrundede hjørner, så de passer perfekt ned i barnevognen. De fleste barnevogne kommer allerede med en madras, men hvis du har købt din barnevogn brugt, kan det godt være, at du gerne vil købe en ny madras.

Ligesom med andre madrasser, så er det vigtigt, at du måler både bredden og længden indvendigt på barnevognen eller vuggen, så du får købt en madras, som passer helt perfekt. Madrasserne kommer i mange forskellige materialer og nogle har endda et betræk, som kan tages af og maskinvaskes, hvilket kan være rart.

Ekstra madrasser til sommerhus eller legekammerater

Når dit barn er blevet lidt større, så synes de tit, at det er et hit at have en ven eller en veninde sovende. Ja, nogle gange så udvikler det sig endda til et rigtigt pyjamasparty med film, snacks og hygge. I de situationer er det super, at have en ekstra madras, så vennen eller veninden ikke skal ligge på en luftmadras eller et liggeunderlag. Her på siden finder du de smarte foldemadrasser, som nemt kan foldes sammen og pakkes væk, når de ikke er i brug. 

En foldemadras er også super smart i sommerhuset eller kolonihaven, hvor man tit får besøg, men måske ikke har så meget plads. Vi har foldemadrasser i mange forskellige størrelser. Der er både foldemadrasser til børn, som er mellem 120 cm og 140 cm lange, men vi har også foldemadrasser, der passer til større børn og voksen, som er op til 200 cm lange. 

Kvalitetsmadrasser fra kendte mærker

Når du køber en madras her hos Kids-World, så kan du altid være sikker på, at den er i god kvalitet. Vi fører nemlig kun produkter her på siden, som vi kan stå 100 % inde for. Vi har madrasser til børn fra mange kendte mærker og i vores udvalg finder du bl.a. madrasser fra Leander, Sebra, Nsleep, BabyDan, by KlipKlap og Cocoon.

Du kan finde madrasser til børn i mange forskellige prisklasser og materialer, så der er noget for enhver.

Hvis du er på udkig efter en madras fra et særligt mærke, så glem ikke at du kan bruge filteret øverst på siden til at sortere efter mærke. 

Find den rigtige madras til dit barn

Børn er forskellige og de har selvfølgelig også forskellige behov. Nogle børn får det nemt varmt, mens andre hurtigt får det koldt. Derfor er det en god ide, at du tænker over, hvad dit barns behov er, før du køber en madras. Det kan f.eks. være, at dit barn nemt får det varmt, når de sover. I det tilfælde kan det være en god ide, at købe en madras med kølende egenskaber, så dit barn kan sove godt. 

Det kan også være, at din baby sover mest i barnevognen. I det tilfælde kan det være en god investering, at købe en lækker madras til barnevognen. Endelig kan det være, at du har behov for at kunne vaske eller skifte madrassens betræk. Hvis det er situationen, så husk at se, om den madrass, du køber, har et aftageligt betræk, som kan maskinvaskes.

Madrasser med aftageligt betræk 

Uheld sker og i de tilfælde er det rart at have en madras med et aftageligt betræk. Her på siden finder du flere forskellige slags madrasser, som har aftagelige betræk, som nemt kan vaskes i vaskemaskinen. På den måde behøver det ikke at være en katastrofe, hvis der bliver spildt på madrassen.

Derudover er et aftageligt betræk også rart, fordi det er nemmere at holde rent, selv når der ikke sker uheld. 

Du kan læse om en madras har aftageligt betræk inde under hver enkelt produktbeskrivelse. Her kan du også læse mere om, hvad de forskellige madrasser er lavet af. Hvis du har nogle yderligere spørgsmål, kan du naturligvis også altid kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe på både telefon og e-mail. 

Madrasser til børn i økologisk bomuld 

Hvis du går op i økologi, så har vi en god nyhed. Du kan nemlig også finde madrasser til børn i økologisk bomuld her hos Kids-World. 

Derudover kan du også finde madrasser til børn i uld, madrasser med kapok fyld, madrasser med skumfyld, madrasser med Oekotex 100-certificeret koldskum, madrasser med polyester betræk eller fyld samt meget mere.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad en madras er lavet af, så gå ind under madrassens produktbeskrivelse.

Foldemadras tilbud

Er du på udkig efter et godt foldemadras eller legemadras tilbud, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du et stort sortiment af gode tilbud på både foldemadrasser og legemadrasser.

Står du og er på udkig efter et legemadras tilbud, så kan du finde en lang række forskellige typer her på siden, så du lige netop kan få den foldemadras, som du er på udkig efter.

Hvis du er på udkig efter andre tilbud end foldemadras tilbud, så kan du med stor fordel gå ind på vores udsalgsside. Her kan du blandt andet også finde rullemadras tilbud og tilbud på en lang række andre produkter.

Køb en foldemadras med gratis fragt og hjemmelevering

Det skal være problemfrit og nemt at handle hos Kids-world. Derfor tilbyder vi gratis fragt, når du køber din foldemadras hos os.

Du kan regne med at få leveringen indenfor 1-2 hverdage. Når du placerer ordren på din nye foldemadras, kan du vælge, om foldemadrassen skal leveres hjem til hoveddøren, eller om du foretrækker at hente den på et posthus eller i en pakkeboks, lige når det passer dig.

Tilføjet kurv