Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Liewood sandaler til børn

23
Skostørrelse
20%
Liewood Sandaler - Beau - Tuscany Rose/Pale Tusacany Liewood Sandaler - Beau - Tuscany Rose/Pale Tusacany 175,96 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
20%
Liewood Sandaler - Beau - Lemonade/Cloud Cream Liewood Sandaler - Beau - Lemonade/Cloud Cream 175,96 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
20%
Liewood Sandaler - Beau - Tea/Faune Green Liewood Sandaler - Beau - Tea/Faune Green 175,96 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
20%
Liewood Sandaler - Beau - Sandy/Mist Liewood Sandaler - Beau - Sandy/Mist 175,96 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
20%
Liewood Sandaler - Monty - Hunter Green Mix Liewood Sandaler - Monty - Hunter Green Mix 239,96 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
20%
Liewood Sandaler - Monty - Rose Mix Liewood Sandaler - Monty - Rose Mix 255,96 DKK
Oprindeligt:  319,95 DKK  
20%
Liewood Sandaler - Blumer - Sea Creature/Sandy Liewood Sandaler - Blumer - Sea Creature/Sandy 191,96 DKK
Oprindeligt:  239,95 DKK  
20%
Liewood Sandaler - Blumer - Peach/Seashell Liewood Sandaler - Blumer - Peach/Seashell 191,96 DKK
Oprindeligt:  239,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Monty - Hunter Green Multi Mix Liewood Sandaler - Monty - Hunter Green Multi Mix 191,97 DKK
Oprindeligt:  319,95 DKK  
35%
Liewood Sandaler - Monty - Golden Caramel/Multi Mix Liewood Sandaler - Monty - Golden Caramel/Multi Mix 207,97 DKK
Oprindeligt:  319,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Alex - Dark Navy Liewood Sandaler - Alex - Dark Navy 479,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Alex - Tuscany Rose Liewood Sandaler - Alex - Tuscany Rose 479,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Jady - Golden Caramel Liewood Sandaler - Jady - Golden Caramel 449,97 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Jady - Apple Red Liewood Sandaler - Jady - Apple Red 449,97 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Jady - Peach Liewood Sandaler - Jady - Peach 449,97 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Alex - Sort Liewood Sandaler - Alex - Sort 479,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Alex - Cinnamon Liewood Sandaler - Alex - Cinnamon 479,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Alex - Khaki Liewood Sandaler - Alex - Khaki 479,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
40%
Liewood Sandaler - Alex - Golden Caramel Liewood Sandaler - Alex - Golden Caramel 599,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  
40%
Liewood Badesandaler - Joy - Oat Liewood Badesandaler - Joy - Oat 131,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
20%
Liewood Badesandaler - Joy - Sandy Liewood Badesandaler - Joy - Sandy 175,96 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
20%
Liewood Badesandaler - Joy - Tuscany Rose Liewood Badesandaler - Joy - Tuscany Rose 175,96 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
20%
Liewood Badesandaler - Joy - Peppermint Liewood Badesandaler - Joy - Peppermint 191,96 DKK
Oprindeligt:  239,95 DKK  

Smarte Liewood sandaler

Liewood er en populær dansk virksomhed, der er kendt for at lave bæredygtige og moderne produkter til børn. En af deres populære produkter er deres Liewood sandaler, som har fanget opmærksomheden hos mange forældre og børn.

Liewood sandalerne er lavet af 100% genanvendeligt PVC-materiale, hvilket gør dem bæredygtige og miljøvenlige. De er også fri for skadelige kemikalier og er derfor helt sikre for børns følsomme hud. Derudover er Liewood sandalerne lette og holdbare, så de er perfekte til leg og aktiviteter udendørs.

Designet på Liewood sandalerne er enkelt og stilfuldt. Deres sandaler er tilgængelige i forskellige farver og mønstre, og de er designet med børns komfort og bevægelsesfrihed i tankerne. Sandalerne har en justerbar rem, så de kan tilpasses til børns fødder, og de har også en blød sål, der er skridsikker og støddæmpende.

En anden stor fordel ved Liewood sandalerne er, at de er lette at rengøre. Bare tør dem med en fugtig klud, og de vil være som nye igen. Dette gør Liewood sandalerne perfekte til børn, der elsker at lege og udforske i det fri.

Alt i alt er Liewood sandalerne en fantastisk investering for forældre, der ønsker at give deres børn det bedste af det bedste. Ikke alene er de bæredygtige og miljøvenlige, men de er også designet med børns komfort og sikkerhed i tankerne. Og med deres stilfulde design og holdbare kvalitet er Liewood sandalerne en fantastisk investering for enhver familie, der er på udkig efter et godt par sandaler til deres børn.

Liewood sandaler til alle aktiviteter

Vi har sandaler til børn til forskellige situationer og begivenheder - lige fra strandture til aktive sommerdage. Hos Kids-world er det ikke kun vigtigt, at sandalerne ser flotte ud, men også at de er praktiske, funktionelle og behagelige. Derfor har vi gjort et stort stykke arbejde for at finde netop de bedste sandaler - her i blandt Liewood sandaler.

Liewood sandaler Monty

Liewood Monty sandalerne er lette og sporty. Liewood Monty sandalerne egner sig derfor perfekt til aktive sommerdage.

Komfort er også vigtigt, når man skal have sandaler på. Derfor er materialet 100% nylon, mens sålen i Liewood Monty sandalerne er lavet af EVA-skum.

De smarte Liewdood sandaler har velcrolukning ved anklen og over forfoden. Sandalen har også Liewood-signaturen på foden og en bjørneformet detalje på forfoden.

Liewood Blumer sandaler

Med Liewood Blumer sandaler får børnene en sandal, der er lavet af EVA-skum. Det gør, at Liewood Blumer sandalerne er lette og behagelige at have på. Sandalerne efterlader også søde pandaformede aftryk på bløde overflader. Derudover tørrer Liewood Blumer sandalerne hurtigt. De lukkes med velcroremme, der gør det nemt at stramme dem.

Liewood Bre sandaler

Når du skal pakke til en dag på stranden, er det vigtigt at medbringe badetøj og strandsandaler til børnene. Derfor er vores fine Liewood Bre strandsandaler et hit. Liewood Bre sandalerne er også populære hos både store og små børn.

De meget populære Liewood strandsandaler er fleksible til børn og fri for skadelige kemikalier. Liewood Bre er strandsandaler af en grund - nemlig at PVC'en ikke absorberer vand og er lette at rengøre, når I er færdige på stranden og i vandet.

Liewood sandalerne har et justerbart spænde med trykknap og er ekstra sjove for børnene, da de efterlader søde pandaformede fodaftryk i sandet.

Liewood sandaler i mange forskellige farver

Liewood sandaler er en populær sommertrend blandt børnefamilier. Hos Kids-world kan du finde et bredt udvalg af disse Liewood sandaler i forskellige farver.

Hvis du er på udkig efter et par flotte og funktionelle sandaler til dit barn, så er Liewood et godt valg.

Hos Kids-world kan du finde Liewood sandaler i en række forskellige farver. Der er noget for enhver smag og stil, så du kan finde det perfekte par sandaler til dit barn.

Blandt de mest populære farver finder du den klassiske sorte sandal, som passer til alle outfits. Sort er en tidløs farve, der aldrig går af mode og som kan bruges til både drenge og piger.

Hvis du er på udkig efter noget mere farverigt, kan du vælge en af de flotte pastelfarver, som er meget populære for tiden. Liewood sandalerne findes i en lang række pastelfarver, som er smukke og lyse farver, der passer perfekt til sommeren.

Hvis dit barn er vild med lyse farver, kan du også vælge Liewood sandaler i stærke farver som pink og orange. Disse farver vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed og få dit barn til at skille sig ud på stranden eller på legepladsen.

Endelig er der også Liewood sandaler i mere afdæmpede farver som beige, grå og navy, der passer til de mere klassiske og enkle outfits.

Uanset hvilken farve du vælger, vil dit barn elske at have et par Liewood sandaler. De er ikke kun flotte, men også praktiske og behagelige at have på. Så gå på opdagelse i det store udvalg af farver hos Kids-world og find det perfekte par Liewood sandaler til dit barn.

Størrelsesguide for Liewood sandaler

Du finder individuelle størrelsesguider for vores Liewood sandaler under de enkelte produkter. På den måde kan du forholde dig helt præcist til, hvilken størrelse Liewood sandaler du skal vælge.

Du skal blot klikke dig ind på den Liewood sandal, som du ønsker at købe. Her kan du se målene for de enkelte størrelser. Så du skal blot kende størrelsen på dit barns fødder, så kan du nemt se, hvilken størrelse Liewood sandaler du skal vælge.

Husk på at størrelsesguiden kun er en vejledning. Fodens form og bredde kan variere. Det kan derfor være en god ide at måle dit barns fod og sammenligne med størrelsesguiden, inden du køber sandalerne. Husk også at sikre dig, at der er voksetillæg i sandalerne, så de ikke kommer til at klemme eller bliver for små, når dit barn vokser.

Sådan får du Liewood sandaler på tilbud

Vi har gjort det nemt for dig at få de bedste tilbud på Liewood sandaler. Tilmelder du dig til vores nyhedsbrev, så er du altid orienteret, når vi for eksempel har tilbud på Liewood sandaler eller tilbud på nogle af de mange andre ting i vores store sortiment.

Vi opdaterer også om aktuelle tilbud, for eksempel tilbud på Liewood sandaler, via vores sociale medier, så husk også at følge os på Facebook eller Instragram.

Shop Liewood sandaler med gratis fragt

Når du har fundet de perfekte Liewood sandaler, så skal du ikke bekymre dig om fragten. Vi tilbyder både hurtig levering og gratis fragt på alle danske adresser.

Tilføjet kurv