Favoritter
 • Din søgning

 • Se alle resultater ()

LEGO® Jurassic World - Besøgscenter: T. rex- og raptor... 76961

[FJ070]
LEGO® 1.189,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

 • Gratis
  børnepengekredit

 • Leveringstid
  1-2 arbejdsdage

 • Gratis fragt
  på danske ordrer

Sæt fra LEGO® Jurassic World

Sejt LEGO® Jurassic World sæt med i alt 693 klodser, som kan samles til besøgscenteret fra Jurassic Park-filmen, der bliver angrebet af en t-rex og en raptor.

LEGO® Jurassic World sættet er det perfekte legetøj til det kreative barn, der vil bygge og lege med sættet, der omfatter en model af besøgscenteret, hvor med indgangshallen, køkken/spiseområdet og laboratoriet er opdelt af halvgennemsigtige skærme med dinosaurgrafik.

Som en ekstra detalje får en udløser banneret med "When dinosaurs ruled the Earth" til at falde ned. Der medfølger også minifigurer i form af Dr. Ellie Sattler, dr. Alan Grant, Ray Arnold, Dr. Henry Wu, Lex Murphy og Tim Murphy samt klodsbyggede, bevægelige legetøjsfigurer af en T. rex og en velociraptor plus et T. rex-skelet

LEGO® Jurassic World sættet er nemt at bygge ved af hjælp af den interaktive byggevejledning, som findes i LEGO® Builder appen, hvor der kan zoomes og drejes i byggevejledningen.

Anbefalet alder: 12+ år

OBS: Uegnet for børn under 3 år pga. smådele

Dimensioner:
- 32 x 17 x 16 cm

CE-mærket.

Model: 76961 - Besøgscenter: T. rex- og raptor-angreb, Style: 6427974, Farve: NC

Varenr.: FJ070
Status: På lager
Producent: LEGO®
Type: Klodser
MPN: 6427974 -NC
Farvekode: NC
Tags: LEGO® 6427974 , LEGO® Klodser
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Byg og klodser    Konstruktionslegetøj    Legetøj    LEGO®    LEGO® Jurassic World    Shop legetøj efter alder    10+ år   
Tilføjet kurv