Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
60%

LEGO® Friends Skoletaske m. Gymnastiktaske - Cupcake - Pink

[TH162]
LEGO® Tasker 799,95 DKK

Skoletaskesæt fra LEGO® Friends

Skønt LEGO® Friends skoletaskesæt i pink med print af veninderne samt et påsyet broderi af en cupcake fortil. Skoletaskesættet består af en skoletaske og en gymnastiktaske.

LEGO® Friends skoletasken har en klap foroven, der åbnes med velcro og har et skoleskema på indersiden. Under klappen er der en åben lomme med en velcrostrop samt en stor lynlåslomme. Det primære rum åbnes med lynlås i toppen og indvendigt er der en lille lynlåslomme med navneskilt. Indvendigt er der en elastik i ryggen, så man kan have en bærbar eller tablet spændt fast og i toppen er der en lille ring i toppen, som sidder fast med et plastspænde og kan tages af, som er perfekt til at hænge den medfølgende gymnastiktaske i. 

Tasken har en praktisk lomme fortil med en termoisolering, der holder madpakken kølig. Der er en lomme af mesh i den ene side og en gennemsigtig lomme i den anden, som fx kan bruges til drikkedunken eller diverse småting. 

LEGO® skoletasken har disse gode egenskaber:

  • Slidstærkt materiale
  • Vand- og smudsafvisende
  • Ergonomisk
  • Letvægtsmateriale
  • Fri for PVC

LEGO® skoletasken har et ergonomisk rygpanel med justerbare og polstrede skulderstropper med et klikspænde imellem. Tasken har en fast bund, så den står stabilt og er beskyttet mod våde og hårde underlag. Der er praktiske refleksdetaljer rundt omkring på tasken, så barnet bliver synlig i trafikken.

Den medfølgende gymnastiktaske kan klikkes fast i toppen af skoletasken eller bruges separat. Den åbnes med en lynlås fortil og har både rygstropper og en hank i toppen. 

Anbefales til skolestartere.

Dimensioner:
- Højde: 42 cm
- Bredde: 29 cm
- Dybde: 23 cm

Fremstillet af:
- 100% polyester

Style: 20013-1711, Farve: Pink

Varenr.: TH162
Status: Ikke på lager
Producent: LEGO® Tasker
Type: Skoletaske
MPN: 20013-1711 -Pink
Farvekode: Pink
Farve(r): Rosa
Tags: LEGO® Tasker 20013-1711 , LEGO® Tasker Skoletaske
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
LEGO® Tasker    Rygsæk    LEGO® Taske    Skoletasker    LEGO® Skoletaske   
Tilføjet kurv