Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

LEGO® Creator Expert - Hjørneværksted 10264 - 2569 Dele

[YP066]
LEGO® 1.499,95 DKK

Sæt fra LEGO® Creator Expert

Imponerende LEGO® Creator Expert sæt med i alt 2569 LEGO® klodser, som kan samles til et hjørneværksted i et LEGO® bymiljø. Hjørneværkstedet er integreret i den nederste i etage af en treetagers LEGO® bygning med aftagelige bygningssektioner, der giver nem adgang til det detaljerede interiør.

LEGO® Creator Expert sættets nederste etage er lavet som en tankstation i 1950'er-stil med brændstofpumpe, kiosk og autoværksted med med rulleport, lift og dækpåsætter. På førstesalen er der en dyreklinik med et undersøgelsesbord, akvarium og et venteværelse med sofa, mens der på anden sal gemmer sig en velekviperet lejlighed med køkken, tv, sofa, seng og en trappe op til tagterrassen med liggestol, parasol og blomsterhave.

Bygningens facade og gademiljøet foran er ligeledes holdt i en autentisk 1950'er-stil med detaljerede skilte, gadelampe, vinduer og tag. Sættet indeholder også en kranvogn, en scooter og seks minifigurer: en tankstationsejer, en mekaniker, en dyrlæge, en kvinde, mand og pige samt figurer af kanin, papegøje, hund, frø og fisk.

LEGO® Creator Expert sættet giver en udfordrende men også tilfredsstillende, berigende og nostalgisk byggeoplevelse.

Anbefalet alder: 16+ år

OBS: Uegnet for børn under 3 år pga. smådele

Dimensioner:
- 32 x 26 x 25 cm

CE-mærket

Model: 10264 - Hjørneværksted, Style: 6250863, Farve: NC

Varenr.: YP066
Status: Ikke på lager
Producent: LEGO®
Type: Klodser
MPN: 6250863 -NC
Farvekode: NC
Tags: LEGO® 6250863 , LEGO® Klodser
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Byg og klodser    LEGO® Creator Expert   
Tilføjet kurv