Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

KidsMe Food Feeder - 2-pak - Blå/Lime

[ØE807]
KidsMe food feeder 179,95 DKK
Food Feeder fra KidsMe - Perfekt til sikker introduktion af mad.

Sampakning med 2 stk. KidsMe Food Feeder. Introducer sikkert barnet for nye mad fra barnet er 4 måneder. Barnet kan tygge på silikonesutten og få mad ud gennem hullerne. Food Feeder motiverer barnet til at spise selv og udforske forskellige mad. Det ergonomiske håndtaget gør den nem at holde om, så barnet selv kan sidde med Food Feederen og trygt spise uden at få mad galt i halsen.
Maden behøver ikke blendes - Afhængig af maden kan den kommes hel i eller snittet i mindre stykker. Prøv forskellige madvarer så som jordbær, tomat, kogt blomkål og lign. Afkølede/frosne madvarer i sutten gør, at sutten kan bruges som bidering, til at lindre ømme gummer.

KidsMe Food Feeder 2-pak leveres med 2 stk. Food Feedere og 3 størrelser silikonesutter: S, M og L. Der medfølger desuden en praktisk suttekæde, der kan sættes i Food Feederen, som kan sættes fast på barnets tøj eller barnevognen, så Food Feederen ikke ryger på gulvet/jorden.
Begge Food Feedere leveres med beskyttelseshætter, der gør det nem at have mad med på farten. Hætten kan også fungere som en lille kop.

Anbefalet alder: Fra 4 måneder
Mål: 9,5 cm
Farve: Lime grøn og blå

Alle dele af KidsMe Food Feeder kan vaskes i opvaskemaskinen eller vaskes op i hånden og steriliseres.
100% fri for PBA.

Model: Food Feeder, Style: 160350, Farve: Lime/Blå
Varenr.: ØE807
Status: Ikke på lager
Producent: KidsMe
Type: Tilbehør
MPN: Kids002 -lime/blue
Farvekode: lime/blue
Farve(r): Blå
Tags: KidsMe Kids002 , KidsMe Tilbehør
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Food Feeder    KidsMe Børneservice   
Tilføjet kurv