Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kenzo hjemmesko til børn

4
Skostørrelse
40%
Kenzo Skindfutter - Lyseblå Kenzo Skindfutter - Lyseblå 497,97 DKK
Oprindeligt:  829,95 DKK  
40%
Kenzo Skindfutter - Stone Kenzo Skindfutter - Stone 515,97 DKK
Oprindeligt:  859,95 DKK  
40%
Kenzo Skindfutter - Lys Rosa m. Logo Kenzo Skindfutter - Lys Rosa m. Logo 473,97 DKK
Oprindeligt:  789,95 DKK  
40%
Kenzo Skindfutter - Lyseblå m. Logo Kenzo Skindfutter - Lyseblå m. Logo 473,97 DKK
Oprindeligt:  789,95 DKK  

Kenzo hjemmesko

Her på siden finder du vores udvalg af lækre Kenzo hjemmesko til baby og børn. Vi fører et stort udvalg af hjemmesko fra bl.a. Kenzo i et bredt spænd af størrelser.

Finder du ikke et par Kenzo hjemmesko i den rigtige størrelse, vil vi råde dig til at se dig omkring i de andre kategorier med hjemmesko. Brug evt. filteret til at filtrere dig frem til den rigtige farve og størrelse.

Placer fødderne i nogle lækre Kenzo hjemmesko

Er det en smule fodkoldt derhjemme, findes der næsten ikke noget bedre, end når man kan have fødderne placeret i nogle behagelige hjemmesko. Kenzo hjemmesko er også ret lækker at have i skabet, til når din dreng eller pige skal starte i vKenzoestue eller børnehave.

Hjemmeskoene fra Kenzo er ligesom alle de andre hjemmesko, behagelige at have på og særdeles perfekte som dåbsgave. Vi har mange forskellige varianter af hjemmesko fra Kenzo og mange andre, både når det kommer til farver, størrelser og udsmykning.

Køb dit barns næste hjemmesko fra Kenzo her

Vi er sikre på, at du nok skal finde en par Kenzo hjemmesko i sortimentet, som din pige eller dreng vil kunne lide at gå rundt i. Der er rigtig mange forskellige slags hjemmesko og farver at vælge mellem, og vi håber naturligvis, at du finder det helt rigtige par hjemmesko her hos os.

Shop hjemmesko fra Kenzo med gratis fragt

Når du shopper her hos Kids-world, får du, når pakken skal leveres til en adresse i Danmark, valget om at få leveret din pakken med hjemmesko fra Kenzo ganske gratis.

Tilføjet kurv