Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Calvin Klein hjemmesko til børn

1
Skostørrelse
40%
Calvin Klein Hjemmesko - Silver Calvin Klein Hjemmesko - Silver 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Calvin Klein hjemmesko

Du finder vores udvalg af lækre Hjemmesko fra Calvin Klein til baby og børn her på siden. Vi tilbyder et forholdsvis stort udvalg af hjemmesko fra bl.a. Calvin Klein i et bredt spænd af størrelser.

Finder du ikke et par hjemmesko fra Calvin Klein i den rigtige størrelse, vil vi råde dig til at se dig omkring i resten af vores udvalg med hjemmesko. Gør eventuelt brug af filteret til at filtrere dig frem til den rigtige størrelse og farve.

Placer fødderne i nogle lækre hjemmesko fra Calvin Klein

Har I det en smule fodkold derhjemme, findes der næsten ikke noget bedre, end når man kan have fødderne placeret i nogle lune hjemmesko. Calvin Klein hjemmesko er også en god ting at have i skabet, til når din pige eller dreng skal starte i bl.a. vCalvin Kleinestue.

Calvin Klein hjemmesko er ligesom alle de andre hjemmesko, behagelige at have på og egner sig godt som dåbsgave. Vi fører mange forskellige varianter af hjemmesko fra Calvin Klein og mange andre, både når det kommer til udsmykning, farver og størrelser.

Find dit barns næste hjemmesko fra Calvin Klein her

Vi er overbevist om, at du kan finde en par hjemmesko fra Calvin Klein i vores sortiment, som din dreng eller pige gerne vil gå rundt. Der er rigtig mange forskellige slags hjemmesko og farver at vælge mellem, og vi håber naturligvis, at du finder det helt rigtige par hjemmesko hos os.

Vi leverer også Calvin Klein hjemmesko helt gratis

Når du handler her hos Kids-world, har du, når bestillingen skal leveres i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret din bestilling med hjemmesko fra Calvin Klein helt gratis.

Tilføjet kurv