Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Melton hjemmesko til børn

58
Størrelse
Skostørrelse
35%
Melton Skindfutter - Teak Melton Skindfutter - Teak 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
35%
Melton Hjemmesko - Uld - Beigemeleret m. Himmel Melton Hjemmesko - Uld - Beigemeleret m. Himmel 149,47 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
35%
Melton Skindfutter - Bluefin m. Vaskebjørn Melton Skindfutter - Bluefin m. Vaskebjørn 129,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
35%
Melton Hjemmesko - Uld - Navy m. Politibil Melton Hjemmesko - Uld - Navy m. Politibil 149,47 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

Melton hjemmesko

I finder vores udvalg af lækre Hjemmesko fra Melton til baby og børn her på siden. Vi fører et stort udvalg af hjemmesko fra bl.a. Melton i i skostørrelser fra str. 15 helt op til str. 39.

Finder I ikke et par Melton hjemmesko i den rigtige størrelse, vil vi råde jer til at se jer omkring i resten af vores udvalg med hjemmesko. Gør eventuelt brug af filteret til at filtrere jer frem til den rigtige størrelse og farve.

Melton hjemmesko - Noget rart til fødderne

Har I det en smule fodkold derhjemme, findes der næsten ikke noget bedre, end når man kan have fødderne placeret i nogle dejlig varme hjemmesko. Hjemmesko fra Melton er også en god ting at have i skabet med fodtøj, til når jeres dreng eller pige skal begynde i eksempelvis vuggestue.

Melton hjemmesko er ligesom hjemmeskoene fra alle de andre mærker, super nuttede og egner sig godt som gave. Vi har mange forskellige varianter af hjemmesko fra Melton og mange andre, både når det kommer til farver, størrelser og motiver.

Køb jeres dreng eller piges næste hjemmesko fra Melton her

Vi er overbevist om, at I kan finde en par Melton hjemmesko i vores sortiment, som enten jeres pige eller dreng vil holde af at gå rundt i. Vi er godt klar over, at der er rigtig mange typer af hjemmesko at vælge mellem - så mange, at det kan være svært at beslutte sig for, hvilke par, I skal købe. Derfor krydser vi fingre for, at det er muligt for jer at finde det helt rigtige par.

Shop Melton hjemmesko med gratis fragt

Når I shopper her på Kids-world.dk, får I, når pakken skal leveres til en adresse i Danmark, valget om at få leveret jeres pakken med hjemmesko fra Melton helt gratis.

Tilføjet kurv