Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Jeva skoletasker til børn

122

Jeva skoletasker

Jeva skoletasker er uden tvivl nogle af de bedste rygsække til elever i alle aldre. Disse tasker er rummelige og kan nemt indeholde alle de bøger, skoleartikler og andre vigtige ting, som dit barn har brug for i skolen.

Taskerne er utroligt holdbare og kan modstå sliddet ved daglig brug. De polstrede stropper og rygpanelet sikrer, at dit barns ryg og skuldre aflastes, selv når barnet bærer en tung last.

Med en Jeva skoletaske kan du være sikker på, at dit barns skoleudstyr er sikkert og beskyttet, samtidig med at dit barn går i skole med stil og komfort i højsædet.

Stort udvalg af Jeva skoletasker

Jevas udvalg af skoletasker er imponerede. Med en række forskellige modeller at vælge imellem tilbyder Jeva noget til elever i alle aldre og med alle behov.

Jeva Square er for eksempel det perfekte valg til yngre elever, da den er kompakt, overskuelig og nem at bære, imens Jeva Survivor, som navnet antyder, er bygget til at holde i lang tid.

Begynder modellen er designet til elever, der lige har påbegyndt deres skolekarriere, og ligesom Jeva Square tasken er den let og nem at bære. Og så er der Jeva Supreme, som er perfekt til ældre elever, der har brug for ekstra plads til bøger og en bærbar computer.

Midterst i sortimentet har vi modellen Jeva Intermediate, som tilbyder en balance mellem opbevaringsplads og bærbarhed. Med sin unikke foamback-ryg støtter denne taske dit barns ryg på lige præcis de rigtige steder.

Uanset hvilken Jeva skoletaske du vælger, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, som både er stilfuldt og funktionelt.

Her finder du Jeva skoletasker i mange farver 

Er du på udkig efter en skoletaske, der er lige så stilfuld som den er praktisk? Jevas udvalg af skoletasker findes i en række forskellige farver, herunder sort, blå, rosa og lilla. Der er med andre ord noget for enhver elev.

Den klassiske sorte Jeva skoletaske er perfekt til eleven, der ønsker en tidløs stil, som kan sættes sammen med ethvert outfit. Denne farve er velegnet til elever i alle aldre og passer perfekt til både drenge og piger.

Den livlige blå taske er skabt til dem, der gerne vil skille sig ud fra mængden, mens

den sjove og feminine lyserøde Jeva skoletaske er perfekt til elever, som ønsker en taske, der afspejler deres livlige personlighed.

Eller hvad med den lilla variant? Denne luksuriøse farve er den helt rigtige til elever, der ønsker en taske, som både er stilfuld og praktisk.

Uanset om dit barn lige er startet i skolen og ønsker sig en sjov og legende skoletaske, eller om du har en ung studerende derhjemme, som har brug for en praktisk og stilfuld taske, har Jeva dækket jer ind.

Mange forskellige Jeva skoletasker med mønstre og print

Fra funky design til klassiske print, Jeva har noget for enhver smag. Jevas skoletasker byder på en bred vifte af mønstre og print, der helt sikkert vil lyse op i dit barns skoledag.

For dem, der elsker mønstre, omfatter Jevas udvalg af skoletasker en række trendy print som striber, stjernemotiver og blomster design. Gør dig klar til at tilføje lidt sjov og spænding til dit barns daglige skolerutine med en flot Jeva skoletaske. 

Jeva skoletasker med enhjørninger 

Selvfølgelig har Jeva også noget til små fans af eventyr og fortryllede væsner. Jevas skoletasker med enhjørninger er ikke kun praktiske, men også stilfulde med deres farverige og bedårende enhjørninge design.

De er perfekte til enhver elev, der elsker enhjørninger og som ønsker at gøre et statement i skolen. Jeva skoletaskerne med enhjørninge er også lavet af materialer af høj kvalitet for at sikre holdbarhed og lang levetid.

Der er ingen grund nøjes med en kedelig, almindelig rygsæk, når dit barn kan få en Jeva skoletaske med enhjørninger til at lyse sin dag op. Bestil i dag og lad dit barn vise sin kærlighed til de fantastiske enhjørninger.

Jeva skoletasker med dinosaurer

Jevas skoletasker med dinosaurer er det sejeste, du nogensinde har set. Disse tasker er perfekte til ethvert barn, der elsker dinosaurer og ønsker at vise sin passion for disse forhistoriske skabninger.

Jeva skoletasker med dinosaurer fås i en række forskellige farver og designs, der hver især viser forskellige arter dinosaurer. De er ikke kun stilfulde og sjove, de er også lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer, at de holder hele skoleåret og længere endnu.

Dit barn vil være begejstret for at vise sin nye Jeva skoletaske med dinosaurer frem til alle sine kammerater. Så hvorfor vente? Køb en Jeva dinosaurus skoletaske til dit barn i dag.

Søde Jeva skoletasker med blomster

Jeva skoletasker med blomster er en absolut fryd. De livlige farver og de unikke blomstermønstre vil helt sikkert bringe et smil frem på alles læber, samtidig med at tasken er både overskueligt og funktionelt indrettet.

Jevas skoletasker med blomster til de mindste er altså ikke kun stilfulde og iøjnefaldende, de er også holdbare og praktiske til hverdagsbrug. Uanset om dit barn skal til undervisning eller på weekendeventyr, har disse tasker dækket jer ind.

Tilfør et personligt, positivt og muntert præg til dit barns skolegang med Jevas skoletasker med blomster.

Jeva skoletasker med fodbold til den sporty

Jevas skoletasker med fodboldmotiv er det perfekte tilbehør til enhver ung skoleelev med passion for boldspil. Disse Jeva skoletasker med fodbold er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der kan modstå de hårde krav, som daglig brug medfører.

Med masser af plads til bøger og hæfter, gør Jevas skoletasker med fodbold det nemt for dit barn at holde orden og fokusere både på det faglige i klassen og spillet på banen efter skole.

Desuden sikrer de justerbare stropper en behagelig pasform for selv de mindste atleter. Jeva fodbold skoletasken er et must-have for enhver fodboldglad familie. Boost dit barns skolemotivation med en fodboldtaske, der rammer plet - hver gang.

Vi har Jeva skoletasker til drenge og piger

Det er lige blevet nemmere at købe ind til dit barns skolegang. Jeva har alt, hvad du har brug for, når det gælder skoletasker til drenge og piger. Med en række forskellige farver og designs at vælge imellem kan dit barn finde dén taske, der passer til hans eller hendes personlighed.

Jevas tasker er ikke kun funktionelle, men også stilfulde og trendy. Uanset om din dreng eller pige har brug for en Jeva skoletaske til at bære sine bøger, sin frokost eller computer, har Jeva en række forskellige muligheder, der opfylder disse behov.

Jeva skoletasker findes i forskellige størrelser, farver og designs, så dit barn kan vælge den helt perfekte taske. Gør dit barn klar til at rocke sit skoleår med den fedeste og mest komfortable Jeva skoletaske til både drenge og piger.

Tjek de seje Jeva Survivor skoletasker

Jeva Survivor er Jevas uopslidelige præstation af en skoletaske. Jeva Survivor er fremstillet af slidstærke materialer og forstærkede syninger, så den kan modstå sliddet ved daglig brug.

3 bløde støttepunkter, formede stropper, en justerbar brystrem og et aftageligt taljebælte garanterer 100% optimal vægtfordeling og bærekomfort. Desuden gør de smarte elastikker ved remindstillingerne på Jeva Survivor det til en leg at opretholde den valgte remlængdeindstilling.

Jeva Survivor har også flere rum og lommer til organiseret opbevaring samt polstrede stropper og rygpanel for ekstra komfort. En Jeva Survivor skoletaske er det sikre valg til din lille bulderbasse.

Jeva Supreme skoletasker

Jeva Supreme skoletasker er det ultimative valg for skoleelever, der ønsker at være moderne, stilfulde og organiserede. Jeva Supreme findes i en række forskellige farver, så dit barn kan vælge den, der passer til sin personlige stil.

Jeva Supreme skoletaskerne er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der både er holdbare og lette, hvilket gør dem nemme at bære rundt på. De har flere rum og lommer, så dit barn kan holde alle sine skoleartikler organiseret og let tilgængelige.

Med en Jeva Supreme skoletaske kan du være sikker på, at dit barn har alt det, han eller hun har brug for til en vellykket skoledag.

Jeva skoletasker til flere klassetrin

Jeva dækker dine børn fra første dag i skolen. Jeva skoletasker til elever i 0., 1. og 2. klasse er designet til at give komfort og støtte til en ryg i vækst og har rigeligt med rum til at holde alle elevens vigtigste ting organiseret.

Til elever i 3. og 4. klasse har Jeva lavet robuste, holdbare tasker, der kan modstå de prøvelser og udfordringer, som skolelivet byder en skoletaske.

Jeva beginners skoletaske er designet til unge skoleelever, der endnu befinder sig i de første år af deres skolegang. Tasken er indrettet, så selv elever i de mindste klasser kan betjene den - og så er Jeva Beginners let og nem at bære.

Den har et rummeligt hovedrum samt mindre lommer til organisering. Med sine sjove designs og lyse farver vil Jevas begyndermodel gøre sit for at hjælpe dit barn til en god start på sin skoledag.

Størrelsesguide for Jeva skoletasker

Når du vælger en skoletaske til dit barn, er det ikke kun designet, der er vigtigt. Størrelsen på dit barns Jeva skoletaske spiller også en væsentlig rolle, særligt for en ung ryg i voksealderen. Derfor er det en god ide at se på en størrelsesguide for Jeva skoletasker, inden du vælger en Jeva skoletaske.

Når du skal vælge en skoletaske til dit barn, er der derfor nogle vigtige ting, du skal huske på for at opnå optimal komfort og støtte. For det første skal længden fra barnets skulder til lænd passe til taskens højde, med en maksimal forskel på +/- 5 cm. 

Desuden skal målene fra skulder til skulder svare til taskens bredde, igen med en maksimal forskel på +/- 5 centimeter. En anden vigtig faktor er taskens vægt, som ikke bør overstige 15% af dit barns vægt. Dette vil være med til at forhindre unødig belastning af barnets ryg og skuldre. 

Når du pakker tasken, skal du endelig sørge for at placere de tungeste bøger tættest og inderst på barnets ryg, da dette giver den bedste vægtfordeling og dermed støtte til dit barns ryg, når han eller hun går til og fra skole.

Jeva skoletasker vaskeanvisning

Vi ved, at dit barn vil elske sin Jeva skoletaske, og vi vil gerne sørge for, at du kan holde den flot og lækker så længe som muligt. Derfor har vi samlet nogle nyttige Jeva skoletaske vaskeanvisninger, som du kan følge.

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at Jeva skoletasker er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er bygget til at holde. En Jeva skoletaske skal dog stadig rengøres fra tid til anden for at holde den frisk og ny at se på.

Når du skal vaske dit barns skoletaske, anbefaler vi, at du følger disse enkle trin:

1 - Tøm indholdet af tasken
2 - Hvis tasken har aftagelige dele, f.eks. en aftagelig rem eller nøglering, skal du sørge for at fjerne dem, inden du vasker den.
3 - Brug en blød børste eller klud til forsigtigt at fjerne snavs eller støv fra taskens overflade.
4 - Fyld en balje eller en håndvask med lunkent vand og tilsæt en lille mængde mildt rengøringsmiddel.
5 - Læg tasken i vandet, og sørg for, at den er helt under vand.
6 - Rengør forsigtigt tasken i vandet med din børste, samtidig med at du passer på ikke at skrubbe for hårdt.
7 - Efter vask skal du skylle tasken grundigt med rent vand for at fjerne eventuelle sæberester.
8 - Brug et rent, tørt håndklæde til forsigtigt at klappe tasken tør, så du fjerner så meget fugt som muligt.
9 - Hæng din taske op til lufttørring, og sørg for, at den ikke er i direkte sollys eller i nærheden af en varmekilde.

Hvis du følger disse enkle vaskeanvisninger, vil dit barns Jeva skoletaske forblive flot og lækker i mange år fremover.

Husk også et Jeva penalhus

Leder du efter et penalhus, der er både funktionelt og stilfuldt? Et Jeva penalhus er perfekt til skoleelever på alle klassetrin. Jevas penalhuse er designet til at holde alle dit barns foretrukne skriveredskaber samlet på ét praktisk sted.

Jeva penalhusets kompakte størrelse gør det nemt at have med i skoletasken, mens den holdbare konstruktion sikrer, at dit barns blyanter, kuglepenne og linealer er beskyttet mod skader.

Jeva penalhus box til dem der vil have plads

Jeva penalhus Box-modellen er det ultimative penalhus til alle, der ønsker at være organiseret og samtidig gøre det stilfuldt. Dette penalhus har flere rum til opbevaring af alle dit barns skriveredskaber.

Med ekstra plads kan dit barn endda få plads til sin lommeregner, telefon eller en lille notesbog. De levende farver gør dertil penalhuset til et moderigtigt tilbehør, der vil pynte på ethvert skolebord.

Jeva twozip penalhuse

Vi præsenterer Jeva twozip penalhus. Dette penalhus med to lynlåsede er den ultimative organisator til dit barns skoleartikler. 

Dette specielle penalhus har ikke bare et, men to lynlåsrum, hvilket betyder, at den unge skoleelev nemt kan adskille og opbevare sine kuglepenne, blyanter, viskelæder og andre redskaber, små som store.

Penalhusets holdbare materiale sikrer også, at det holder i lang tid. Slut med rodede skriveborde og skoletasker. Jeva twozip penalhus holder dit barns skoleartikler organiseret med stil.

Jeva penalhuse med mønstre og print

Et Jeva penalhus er den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Du finder en række forskellige Jeva penalhuse med mønstre og prints, som helt sikkert vil vække begejstring hos dit barn.

Hvis dit barn er fan af enhjørninger, er du heldig, for Jeva tilbyder enhjørning motiver, der vil tilføje et strejf af magi til dit barns skoleudstyr. Disse magiske væsener vil gøre skoledagen sjov og inspirerende for din lille prinsesse.

Eller måske har du en lille kommende landsholdsspiller med forkærlighed for alt, der har med boldspil at gøre? Også i dette tilfælde er I dækket ind i form af et Jeva penalhus med fodbold motiv for det optimale, personlige statement.

Ud over Jeva penalhus med enhjørninger eller fodbolde, kan dit barn vælge mellem en række andre sjove og livlige prints, der passer til enhver personlighed. Jeva har alt fra dristige mønstre til finurlige designs.

Lad dit barn udtrykke sig selv med et Jeva penalhus, der passer til hans eller hendes unikke stil.

Sådan får du Jeva skoletasker tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få vores seneste tilbud på Jeva skoletasker. Hvorfor vente? Tilmeld dig nu og giv dit barn den perfekte Jeva skoletaske, der passer til hans eller hendes behov - og så endda til en fantastisk pris. Gå ikke glip af et godt tilbud på Jeva skoletasker.

Køb Jeva skoletasker med gratis fragt

Gør dit barn klar til skoleåret med en Jeva skoletaske. Og det bedste ved det hele? Du kan få dem leveret lige til døren med gratis forsendelse, så længe du bor på en dansk adresse. Få tilsendt dit barns Jeva skoletaske med gratis fragt og gør starten på skoleåret til en leg.

Tilføjet kurv