Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hummel flyverdragter til børn

10
Størrelse
40%
Hummel Flyverdragt - hmlMoon Tex - Black Iris m. Print Hummel Flyverdragt - hmlMoon Tex - Black Iris m. Print 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Hummel Flyverdragt - hmlMoon Tex - Catawba Grape Hummel Flyverdragt - hmlMoon Tex - Catawba Grape 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Hummel Flyverdragt - hmlSnoppy Tex - Rose Brown Hummel Flyverdragt - hmlSnoppy Tex - Rose Brown 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
Hummel Flyverdragt - hmlSnoppy Tex - Black Iris Hummel Flyverdragt - hmlSnoppy Tex - Black Iris 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
Hummel Flyverdragt - hmlMoon Tex - Oil Green Hummel Flyverdragt - hmlMoon Tex - Oil Green 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Hummel Flyverdragt - hmlGoal Tex - Rose Brown Hummel Flyverdragt - hmlGoal Tex - Rose Brown 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
Hummel Flyverdragt - hmlGoal Tex - Olive Night Hummel Flyverdragt - hmlGoal Tex - Olive Night 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
Hummel Flyverdragt - Tex - hmlMoon - Black Iris Hummel Flyverdragt - Tex - hmlMoon - Black Iris 599,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  
40%
40%
Hummel Flyverdragt - hmlSoul - Rhododendron Hummel Flyverdragt - hmlSoul - Rhododendron 509,97 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  

Hummel flyverdragt til børn

Hummel har lavet nogle helt igennem fantastisk flyverdragter, som foruden at være den perfekte beklædning for de små i de kolde og våde tider, ser brandgodt ud.

Vi fører et stort udvalg af Hummel flyverdragter, som kommer i forskellige styles og farver. Hummel velkendte logo er synlig på brystkassen, og dets farve varierer alt efter hvilken farve, som flyverdragten har.

Du finder bl.a. Hummel flyverdragter i farverne blå, grøn, lilla, rød med/uden motiver af årstidens blomster.

Hummel flyverdragt til drenge og piger

Flyverdragten fra Hummel kommer rigtig til sin ret i løbet af de kolde og fugtige perioder. Her på siden finder du vores udvalg af Hummel flyverdragter, som dit barn helt sikkert vil kunne lide.

Finder du ikke den helt rigtige flyverdragt, skal du endelig tage dig et kig rundt i de andre kategorier, med flyverdragter fra andre brands end Hummel.

Hummel flyverdragt med de rigtige egenskaber

Når du skal vælge en Hummel flyverdragt eller en flyverdragt fra et andet mærke, skal du holde godt øje med hvor vandtæt, vindtæt og åndbar flyverdragten fra Hummel er. Dragtens vigtigste formål er praktisk.

Derfor har Hummel gjort en masse for, at du med god ro i sindet, kan klæde dit barn på i en lækker flyverdragt, som skærmer dem fra vind og kulde på samme tid. Derudover har de alle, synes vi, produceret nogle pæne flyverdragter.

Flyverdragten fra Hummel har et praktisk formål

Hummel flyverdragtens formål er praktisk. Sammenligner du en flyverdragt med kombinationen af en vinterjakke og skibukser, vil der være en risiko for, at han eller hun føler, at det trækker ind mellem jakken og bukserne.

Der er dog også nogle fordele ved at gå med todelt overtøj, da det giver børnene mere frihed til at bevæge sig.

Holder dit barn af at spille fodbold eller klatre i et legestativ, kan det være, at I skal se jer om på nogle alternativer til en flyverdragt.

Et stort og varieret udvalg af Hummel flyverdragter

Hos Kids-world er vi stolte af at præsentere vores brede og varierede udvalg af Hummel flyverdragter til børn. Vores sortiment omfatter forskellige designs, farver og størrelser, der passer til børn i alle aldre og størrelser.

Vi har nøje udvalgt Hummel flyverdragter af høj kvalitet, der er både komfortable og funktionelle. Uanset om du leder efter en flyverdragt til vinteren eller til overgangsperioden, har vi noget, der passer til dit barns behov. Gå på opdagelse i vores udvalg og find den perfekte Hummel flyverdragt til dit barn hos Kids-world.

Opdag Hummel flyverdragter - Kvalitet og stil forenet i en flyverdragt

Hummel flyverdragter er synonyme med både kvalitet og stil. Den velkendte danske producent, Hummel, har gennem årene skabt flyverdragter, der imødekommer børns behov for bevægelse og komfort, samtidig med at de ser moderne og smarte ud.

Vi tilbyder et bredt udvalg af Hummel flyverdragter, der passer til både drenge og piger. Disse flyverdragter er designet til at kunne modstå det danske vejr og sikrer, at dit barn kan lege og udforske verden med ubesværet lethed.

Hummel flyverdragter i mange forskellige farver

Vores udvalg af Hummel flyverdragter inkluderer et væld af farver, der giver dig mulighed for at finde den perfekte dragt til dit barns præferencer. Du kan vælge mellem farver som blå, grøn, rød, pink og mange flere.

Udforsk det store sortiment af farver, som du finder her i vores udvalg af Hummel flyverdragter. Uanset om dit barn foretrækker en klassisk farve eller noget mere iøjnefaldende, har vi noget, der passer til alles smag. Vælg den Hummel flyverdragt i den farve, der passer bedst til dit barns personlighed og stil.

Størrelsesguide for Hummel flyverdragter

For at sikre den bedste pasform og komfort for dit barn er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse Hummel flyverdragt. Vi tilbyder en detaljeret størrelsesguide, hvor du kan finde målene for Hummel flyverdragter i størrelse 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 128, 134, 140, 146 og flere andre størrelser.

Brug størrelsesguiden til at vælge den korrekte størrelse, der passer til dit barns alder og kropsmål. Det er vigtigt at finde den rette størrelse for at sikre optimal komfort og bevægelsesfrihed.

Hos Kids-world vil vi gerne hjælpe dig med at finde den perfekte Hummel flyverdragt i den rigtige størrelse til dit barn. Se vores størrelsesguide under de enkelte Hummel flyverdragter for mere information om de enkelte flyverdragter og deres størrelser.

Sådan vasker du din Hummel flyverdragt

Det er vigtigt at følge de rette vaskeanvisninger, når det kommer til at pleje din Hummel flyverdragt. Følg vejledningen på produktet nøje for at sikre, at flyverdragten bevarer sin kvalitet og farve.

Har du mistet vaskeanvisningerne eller er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Kids-world. Vi står klar til at hjælpe dig med at få de bedste resultater, når du vasker din Hummel flyverdragt. Korrekt pleje og vask vil sikrer, at din Hummel flyverdragt forbliver flot og holdbar, så dit barn kan nyde den i lang tid fremover.

Fantastiske Hummel flyverdragter til drenge

Hos Kids-world har vi Hummel flyverdragter til drenge, der vil tilføje stil til deres garderobe. Gå ikke glip af vores på Hummel flyverdragter til drenge. Vores udvalg omfatter forskellige farver, mønstre og stilarter, der passer til enhver drengs personlighed og smag. Uanset om din dreng foretrækker en cool, urban stil eller noget mere klassisk, har vi noget for ham. Shop nu og find den perfekte Hummel flyverdragt til din dreng hos Kids-world til en fantastisk pris.

Elegante Hummel flyverdragter til piger

Vores udvalg af Hummel flyverdragter til piger er designet til at kombinere elegance og komfort. Hummel har skabt flyverdragter, der fanger pigernes fantasi med stilfulde detaljer og farver, der afspejler deres livlige personligheder.

Vælg mellem et væld af farver, mønstre og designs, der vil gøre enhver pige til et modeikon. Hos Kids-world er vi dedikerede til at præsentere Hummel flyverdragter, der matcher enhver piges unikke stil og præferencer. Giv din pige mulighed for at opleve elegance og komfort med Hummel flyverdragter fra Kids-world.

Forstå vandsøjletryk i Hummel flyverdragter

Vandsøjletrykket er en vigtig faktor at overveje, når du vælger en Hummel flyverdragt til dit barn. Det angiver, hvor vandtæt flyverdragten er. Et højt vandsøjletryk betyder bedre vandtæthed.

Hummel flyverdragter er designet med et betydeligt vandsøjletryk for at sikre, at dit barn forbliver tørt under våde forhold. Vores udvalg omfatter flyverdragter med forskellige vandsøjletryk, der imødekommer forskellige vejrforhold.

Vælg en Hummel flyverdragt med passende vandsøjletryk for at sikre, at dit barn er godt beskyttet mod regn og vind. Du kan se vandsøjletrykket for de enkelte Hummel flyverdragter i produktbeskrivelserne.

Leg med stil i en Hummel Snoopy flyverdragt

Hummel Snoopy flyverdragten er et populært valg for børn, der elsker at lege med stil. Denne flyverdragt er kendetegnet ved sin komfortable pasform og design, der tilføjer et sjovt og legende element til tøjet.

Vælg en Hummel Snoopy flyverdragt til dit barn og lad dem udforske verden med lethed og charme. Denne flyverdragt giver dem mulighed for at være aktive.

Sådan får du tilbud på Hummel flyverdragter

Hos Kids-world stræber vi efter at tilbyde vores kunder fantastiske tilbud på Hummel flyverdragter. Du kan finde disse Hummel flyverdragt tilbud ved at besøge vores udsalgskategori på vores hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive tilbud, nyheder og opdateringer om Hummel flyverdragter og andre populære børnetøjsbrands. Følg også Kids-world på sociale medier for at få adgang til unikke tilbud og rabatter. Slå til og købe en Hummel flyverdragt til en nedsat pris og klæd dit barn smart på uden at sprænge budgettet.

Betal med børnepengekredit for din Hummel flyverdragt

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder muligheden for at betale for Hummel flyverdragter med børnepengekredit. Det er en gratis kreditordning, der giver dig mulighed for at handle bekvemt og sikkert til dit barn.

Børnepengekredit gør det let for dig at købe den ønskede Hummel flyverdragt, selvom børnepengene måske ikke er udbetalt endnu. Det er en fleksibel måde at sikre, at dit barn har det bedste tøj på.

Gratis fragt når du køber en Hummel flyverdragt

Når du handler her hos os, har du muligheden for at få leveret din ordre gratis, så længe at leveringsadressen er i Danmark.

Har du dermed fundet den helt rigtige Hummel flyverdragt, behøver du ikke tænke over fragtomkostningerne. Du har ligeledes muligheden for at betale med børnepengekredit.

Tilføjet kurv