18. December - Spar 25% på Iris Lights - Gælder kun efterårskollektionen
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Filibabba Babynest

(4) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Filibabba Babynest - Mørkeblå m. Print Filibabba Babynest - Mørkeblå m. Print  599,95 DKK 

Filibabba Babynest - Quiltet - Creme Filibabba Babynest - Quiltet - Creme  799,95 DKK 

Filibabba Babynest - Lys Mint m. Luftballoner Filibabba Babynest - Lys Mint m. Luftballoner  599,95 DKK 

Filibabba Babynest - Creme m. Luftballoner Filibabba Babynest - Creme m. Luftballoner  599,95 DKK 


Filibabba babynest

Babynest er et must-have hos rigtig mange familier. Med en Filibabba babynest får I jer en komfortabel og hyggelig rede, som jeres barn kan ligge helt tryg i. Som oftest er en Filibabba babynest lavet på en måde, sådan at den danner et tryg ramme omkring barnet, sådan at barnet ikke ligger og vælter rundt.

En Filibabba babynest er meget praktiske til når I eksempelvis skal lave mad, ordne vasketøj eller bare hygge jer hjemme i sofaen.

Let at transportere

Filibabba babynest er let at transportere i forbindelse med at komme fra A til B. Det er en klar fordel når barnet bliver træt på samme tid med, at I står og skal ud af døren. Når I skal lave mad eller har andre praktiske gøremål, er en Filibabba babynest ligeledes praktisk, da den nemt kan placeres oppe på bordet tæt på jer, uden at I behøver at gøre det store for, for at gøre det behageligt for jeres dreng eller pige. De fleste babynest er lavet med en skummadras, som kan tages ud og vaskes.

Gratis fragt når I køber Filibabba babynest

Når i vælger at købe en Filibabba babynest her hos Kids-world.dk, får I leveret den med gratis fragt, så længe at den skal leveres i Danmark. Dette gælder også for alle vores andre produkter, så inden du går til kurven og placerer din ordre, skal du endelig tage et kig i vores store udvalg af alt til baby og barn.

Tilføjet kurv