Slutspurt runde 2 - Spar nu 50% på Soft Gallery udsalg - 260+ styles nedsat!

En Fant Termostøvler

(9) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

En Fant Termostøvler - Grøn En Fant Termostøvler - Grøn  299,95 DKK 

En Fant Termostøvler - Lilla En Fant Termostøvler - Lilla  349,95 DKK 

-50%
En Fant Termostøvler - Sort
En Fant Termostøvler - Sort 349,95 DKK     Spar 174,98 DKK   
174,98 DKK 


En Fant Termostøvler - Titanium En Fant Termostøvler - Titanium  349,95 DKK 

-50%
En Fant Termostøvler - Grå m. Refleks
En Fant Termostøvler - Grå m. Refleks 349,95 DKK     Spar 174,98 DKK   
174,98 DKK 


En Fant Termostøvler - Rosa En Fant Termostøvler - Rosa  299,95 DKK 

En Fant Termostøvler - Navy En Fant Termostøvler - Navy  299,95 DKK 

En Fant Termostøvler - Titanium m. Glimmer En Fant Termostøvler - Titanium m. Glimmer  299,95 DKK 

En Fant Termostøvler - Sort En Fant Termostøvler - Sort  299,95 DKK 


En Fant termostøvler til børn

Når først vinteren eller sommeren er ved at være forbi, og temperaturen så småt begynder at blive en mellemting mellem koldt og varmt, er termostøvler fra En Fant et must-have i børnenes skoskab. Gør dig selv den tjeneste at købe et par En Fant termostøvler i dag, så du er klar til når din dreng eller pige skal bruge dem i daginstitutionen eller børnehaven.

Termostøvler er et must-have, når først drengene og pigerne vil ud og lege på legepladsen, eller skal ud på en gåtur. Det er vigtigt at børnene har noget varmt og behageligt tøj på, og termostøvler er både vandtætte og gode til at holde på varmen.

En Fant termostøvler adskiller sig fra de forede gummistøvler ved, at de har et termolag. De fleste termostøvler kan holde børnenes fødder varme helt ned til minus 12-15 grader.

Find den helt rigtig En Fant termostøvle

Ligesom med så mange andre slags børnetøj og børnesko, findes der også et utal af styles, når det kommer til En Fant termostøvler. Fortvivl ej hvis ikke du finder den helt rigtige farve eller det helt rigtige design i udvalget af En Fant termostøvler. Vi har et kæmpe udvalg af termostøvler fra en lang række anerkendte brands. Uanset om du er til de helt neutrale farver eller de meget sprælske farver med mange forskellige nuancer, kan du finde det her hos os.

Køb dit barns nye En Fant termostøvler i dag

Køber du dine En Fant termostøvler i dag, får du dem leveres inden for 1-3 dage og tilmed med gratis fragt. Du behøver derfor ikke bruge en krone mere end hvad dit barns nye par En Fant termostøvler koster. Passer termostøvlen ikke helt, kan du altid benytte muligheden for at returnere varen med en returneringlabel, som dog ikke gratis, hvilke du finder inde under kundeservice.

Tilføjet kurv