Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Dickies sweatshirts til børn

11
40%
Dickies Sweatshirt - Summerdale - Light Grey Dickies Sweatshirt - Summerdale - Light Grey 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Dickies Sweatshirt - Summerdale - Foxglove Dickies Sweatshirt - Summerdale - Foxglove 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Dickies Sweatshirt - Summerdale - Sort Dickies Sweatshirt - Summerdale - Sort 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Dickies Sweatshirt - Westover - Sort/Rosastribet Dickies Sweatshirt - Westover - Sort/Rosastribet 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Dickies Sweatshirt - Westover - Dark Ivy m. Striber Dickies Sweatshirt - Westover - Dark Ivy m. Striber 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Dickies Sweatshirt - Fort Lewis - Ecru Dickies Sweatshirt - Fort Lewis - Ecru 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Dickies Sweatshirt - Fort Lewis - Sort Dickies Sweatshirt - Fort Lewis - Sort 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Dickies Sweatshirt - Fort Lewis - Sort Dickies Sweatshirt - Fort Lewis - Sort 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Dickies Sweatshirt - Fort Lewis - Ecru Dickies Sweatshirt - Fort Lewis - Ecru 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Dickies Sweatshirt - Oakport - Moss Green Dickies Sweatshirt - Oakport - Moss Green 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%

Dickies sweatshirts til børn

Dickies sweatshirts til børn er kendetegnet ved deres konstruktion af høj kvalitet og sans for detaljerne. Dickies sweatshirts til børn er et perfekt valg for aktive børn, der gerne vil se godt ud og samtidig kunne bevæge sig uden besvær.

En af de særlige egenskaber ved Dickies sweatshirts til børn er materialerne. Hver sweatshirt er fremstillet af en blanding af bomuld og polyester, hvilket giver en blød og hyggelig følelse, som børnene vil elske.

Derudover sikrer materialeblandingen, at sweatshirtsene bevarer deres form og farve, selv efter flere vaske.Men det er ikke kun materialerne, der gør Dickies sweatshirts til børn så specielle.

Hver sweatshirt er designet med praktisk anvendelighed og stil i tankerne. Fra de ribbede manchetter og sømmene til kængurulommen er hver eneste detalje nøje overvejet for at give maksimal komfort og funktionalitet.

Stort udvalg af Dickies sweatshirts

Med en række forskellige farver og størrelser at vælge imellem, findes der en Dickies sweatshirt til ethvert barn. Sortimentet af Dickies sweatshirts til børn omfatter blandt andet klassiske hættetrøjer med pullover og sweatshirts med crewneck.

Med størrelser fra XXS til M kan du finde den perfekte pasform til dit barn uanset alder og størrelse. Ud over at være holdbare og komfortable er Dickies sweatshirts til børn også overkommelige i pris.

Og med deres klassiske stil kan du være sikker på, at dit barn vil få masser af glæde af deres Dickies sweatshirt.

Find Dickies sweatshirts i mange forskellige farver

Udvalget af Dickies sweatshirts til børn strækker sig over flere forskellige farver, herunder beige, grå, grøn, grøn, hvid, pink og sort.

Den klassiske Dickies sweatshirt er fremstillet af en blanding af bomuld og polyester og er både behagelig og holdbar. Den har en ribstrikket krave, manchetter og taljebånd samt et Dickies logopatch på forsiden.

Hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes, hvorfor så ikke prøve Dickies cropped sweatshirt? Denne sweatshirt fås blandt andet i beige og grå og har en kortere længde og en boksformet pasform, hvilket gør den perfekt til at lægge over en t-shirt eller tank top.

For et mere sporty look kan du se Dickies hættetrøje. Denne hættetrøje fås bl.a. i hvid, rosa og sort og er fremstillet af en blød og hyggelig bomuldsblanding. Den har en hætte med snor, en kængurulomme og ribstrikkede manchetter og linning.

Få de bedste tilbud på Dickies sweatshirts

Er du træt af at betale fuld pris for tøj til familien? Så har vi gode nyheder til dig. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på Facebook og Instagram kan du finde ud af, hvordan du kan få Dickies sweatshirts til fordelagtige priser.

Vores nyhedsbrev er fyldt med eksklusive tilbud og rabatter, som du ikke finder andre steder. Ved at tilmelde dig vil du være den første til at få besked om udsalg og kampagner, så du får et forspring til at få fat i din favorit Dickies sweatshirt, før den bliver udsolgt.

Gratis fragt på Dickies sweatshirts

Hos Kids-world bestræber vi os på at give vores kunder den bedste shoppingoplevelse. Vi forstår, at det kan være en stressende opgave at købe tøj til dine små, og derfor tilbyder vi gratis forsendelse for at gøre processen bare en lille smule nemmere.

Du behøver ikke at bekymre dig om at betale ekstra for forsendelse - vi har styr på det. Du skal blot tilføje dine ønskede sweatshirts til din kurv, og så tager vi os af resten. Så hvorfor vente?

Tilføjet kurv