Favoritter
 • Din søgning

 • Se alle resultater ()

Dantoy BIO Plastic Lastbil - 30 cm - Pastel

[MV369]
Dantoy 199,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

 • Leveringstid
  1-2 arbejdsdage

 • Gratis fragt
  på danske ordrer

 • Gratis
  børnepengekredit

Lastbil fra Dantoy

Flot Dantoy-lastbil i behagelige, nye trend-pastelfarver bestående af blå, grøn, rød og gul med et smukt, "grumset" look.

Dantoy-lastbilen har en stor læsser, der kan tiltes, og har en låge bagtil ved åbningen, som kan åbnes og lukkes. Lastbilen kan bruges til at lege udendørs med sand bl.a. fra sandkassen, eller indendørs til at transportere andre sager.

Den bæredygtige Dantoy-lastbil er CE- og svanemærket samt produceret i Danmark. Den er fremstillet af BIO-plast lavet af sukkerrør, som er 100% genanvendeligt. Sukkerrør er et vedvarende råmateriale, som absorberer CO2 fra luften, og derfor skåner miljøet ved at mindske forureningen.

Lastbilen tåler opvaskemaskine, og er anbefalet fra 2 år.

Dimensioner:
- L: 30 cm
- H: 17 cm
- B: 16 cm

Style: 5620, Farve: NC

Varenr.: MV369
Status: På lager
Producent: Dantoy
Type: Bil
MPN: 5620 -NC
Farvekode: NC
Farve(r): Multifarvet
Tags: Dantoy 5620 , Dantoy Bil
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Arbejdsmaskiner    Biler    Biler, tog og køretøjer    Dantoy    Køretøjer    Legetøj    Sandlegetøj    Shop legetøj efter alder    Strandlegetøj    Udeleg og udendørs legetøj    7 år   
Tilføjet kurv