Molo drop 2 release - Nye, lækre forårsstyles! - Køb de smarte styles her!
0 VARE(R) 0,00 DKK

Birkenstock sandaler til børn

(5) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Birkenstock Sandaler - Arizona - Sort Birkenstock Sandaler - Arizona - Sort  499,95 DKK 

Birkenstock Sandaler - Gizeh - Navy Birkenstock Sandaler - Gizeh - Navy  549,95 DKK 

Birkenstock Sandaler - Arizona - Navy Birkenstock Sandaler - Arizona - Navy  499,95 DKK 


Birkenstock sandaler til børn 

Bliv sommerklar med et par Birkenstock sandaler til børn - piger såvel som drenge. Birkenstock sandaler til børn kommer i forskellige farver og designs, som vi selvfølgelig håber, at I kan lide.

Det hænder af og til, at vi ikke har den ønskede Birkenstock sandal hjemme, eller at det er farven den er gal med - er det tilfældet, skal I endelig kigge jer omkring i de andre kategorier med sandaler - vi har flere hundrede styles på lager.

Køb dit barns nye Birkenstock sandaler her

Hvad end I har et ønske om en sandal med tå-split eller rem, er udvalget stort her hos Kids-world. De mest populære sandaler hos på siden, er sandalerne med rem, hvor lukkemekanismen gør, at sandalen sidder godt fast på fødderne.

Remmen/Remmene kan justeres alt efter hvorvidt barnet har strømper på eller ej, sådan at han eller hun hvis vejret tillader det.

Sålen har naturligvis også noget at sige - tager man eksempelvis et kig på en sål af kork, giver korken som sål dén fordel, at den tilpasser sig fodens form, og giver en god affjedring. Affjedringen gør dét at gå med sandal til en rar oplevelse.

Behageligt fodtøj

Birkenstock sandaler er lavet i gode materialer, der gør fodtøjet behagelig at gå med. Både drenge og piger vil elske at gå med et par Birkenstock sandaler, og med vores udvalg af Birkenstock sandaler, er der en god chance for, at I finder et par sandaler, som passer lige præcis til dit barns ønsker og behov.

Derfor nyder børn at gå med Birkenstock sandaler

En af grundene til, at rigtig mange børn elsker at gå med Birkenstock sandaler er, friheden som sandaler giver dem. Hvis vejret er lidt for koldt til at have bare tæer i sandalerne, løsner I bare remmene en smule, så der kan være plads til et par sokker.

Udvalget af Birkenstock sandaler er stort, og I finder alle former for sandaler her på hjemmesiden. Når I til vejs ende i søgningen efter et par nye sandaler her i kategorien, skal I endelig kigge i resten af vores sortiment af sandaler til børn.

Tilføjet kurv