Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Viking termostøvler til børn & piger

19
Skostørrelse
40%
Viking Termostøvler - Jolly - Antique Rose/Dark Pink Viking Termostøvler - Jolly - Antique Rose/Dark Pink 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Viking Termostøvler - Ultra 2.0 - Plum/Purple Viking Termostøvler - Ultra 2.0 - Plum/Purple 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Viking Termostøvler - Jolly - Dusty Pink m. Fugle Viking Termostøvler - Jolly - Dusty Pink m. Fugle 287,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
40%
Viking Termostøvler - Jolly - Navy m. Havmonster Viking Termostøvler - Jolly - Navy m. Havmonster 287,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
40%
Viking Termostøvler - Fuchsia/Lilla Viking Termostøvler - Fuchsia/Lilla 293,97 DKK
Oprindeligt:  489,95 DKK  

Viking termostøvler til børn

Så snart sommeren eller vinteren synger på sidste vers, og temperaturen begynder at blive en mellemting mellem varm og kold, er Viking termostøvler et must-have i din pige eller drengs skoskab. Gør dig selv den tjeneste at købe et par Viking termostøvler i dag, så de er klar til brug i daginstitutionen eller børnehaven.

Termostøvler er simpelthen bare skønne, når først drengene og pigerne vil ud og lege på legepladsen, eller skal ud på en gåtur i køligt vejr. Det er vigtigt at han eller hun har noget behageligt og varmt fodtøj på, og Viking termostøvler kan holde på varmen samtidig med, at de er vandtætte.

Forskellen på termostøvler fra bl.a. Viking og alm. og forede termostøvler, at de har et termolag. Termostøvler til børn kan som regel holde varmen ned til minut 12-15 grader.

Viking termostøvler i lækre farver

Lige præcis som med så mange andre beklædningsgenstande, kan Viking termostøvler købes i et utal af styles og farver. Fortvivl ej hvis ikke du finder den helt rigtige farve eller det helt rigtige design i udvalget af termostøvler fra Viking. Vi fører et pænt udvalg af termostøvler fra en række anerkendte brands. Vi har termostøvler i stort set alle slags farver og nuancer.

Køb dit barns nye termostøvler fra Viking i dag

Køber du dit barns termostøvler fra Viking i dag, kan du forvente at få dem leveret inden for 1-2 dage og tilmed med gratis fragt, hvis leveringsadressen er i Danmark. Du behøver derfor ikke bruge en krone mere end hvad dit barns nye par termostøvler fra Viking koster.

Lever termostøvlen ikke helt op til forventningerne, kan du altid benytte muligheden for at sende varen retur med en returlabel, som desværre ikke er gratis - returlabels kan du læse mere om inde under kundeservice.

Tilføjet kurv