Lige nu - Spar 40% på Creamie udsalg - Gælder t.o.m. 18/7 kl. 23:59

Ver de Terre flyverdragt

(2) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-30%
Ver de Terre Overgangsdragt - Pudder
Ver de Terre Overgangsdragt - Pudder 949,95 DKK     Spar 284,99 DKK   
664,96 DKK 


-30%
Ver de Terre Overgangsdragt - Navy
Ver de Terre Overgangsdragt - Navy 949,95 DKK     Spar 284,99 DKK   
664,96 DKK Ver de Terre flyverdragt

En Ver de Terre flyverdragt er helt perfekt til leg i vinterperioderne, hvor flyverdragten rigtig kommer til sin ret ved at holde børnene varme og tørre. Vi har samlet udvalget af Ver de Terre flyverdragter her på siden - finder du ikke den helt rigtige flyverdragt her, bør du tage et kig på flyverdragterne fra alle de andre brands i den overordnede flyverdragt-kategori.

Ver de Terre bruger udelukkende pels fra Saga Furs, som forhandler pels fra europæiske lande, hvor der stilles høje krav til dyrevelfærden. Saga Furs er din garanti for, at pelsen er produceret med respekt for dyrene, og ansvarlighed og gennemsigtighed er altid helt centralt.

Praktisk Ver de Terre flyverdragt

Når du er på udkig efter en dragt, at det vigtigt at tage højde for dragtens egenskaber: vandtæthed, vindtæthed, åndbarhed, om sømmene er tapede eller ej, og hvordan isoleringen er. Dragtens primære formål er, at hold barnet tørt og varmt mens han eller hun er udenfor i de kolde og blæsende perioder.

Flrverdragten fra Ver de Terre i flotte styles 

Dertil har de forskellige mærker inklusiv Ver de Terre gjort en masse for, at du med god ro i sindet, kan klæde dit barn på i en flyverdragt, som beskytter dem mod vind og kulde på samme tid. Derudover har de alle, synes vi, produceret nogle rigtig lækre dragter rent designmæssigt - sådan at stort set alle kan finde en flyverdragt, som passer lige til deres smag.

Holder dit barn varmt og tørt

Når det kommer til flyverdragter fra Ver de Terre og de andre mærker, er det værd at huske på, at det ikke er lige meget, hvilken flyverdragt I køber til jeres barn. Det er vigtigt at finde en dragt, som formår at holde barnet varmt og tørt. 

Syningerne i dragten skal være lavet ordentligt, sådan at vandet ikke kan trænge ind gennem dem. Ligeledes er det værd at overveje, hvorvidt dragten skal have reflekser, sådan at barnet altid er synligt i eksempelvis trafikken.

Udseendet kommer hos nogle i 2. række, da flyverdragtens primære formål er praktisk. Sammenligner du en flyverdragt med kombinationen af nogle gode bukser og en god jakke, så vil der altid være en risiko for, at børnene føler træk ind mellem åbningen mellem jakken og bukserne. Der skal derfor væsentligt mere til, før barnet mærker kulden og regnen på samme måde.

Der er dog også nogle fordele ved at gå med todelt overtøj, da det giver børnene mere frihed til at bevæge sig. Elsker dit barn at spille fodbold eller klatre i legestativerne på legepladsen, kan det være, at I skal kigge på nogle af de alternativer, som vi tilbyder her hos Kids-world.dk

Du kender det sikkert godt

Du kender det sikkert godt. Selerne i bukserne falder ned over skuldrene og bukserne falder til jorden - det er ikke altid lige sjovt, og denne problematik kommer vi omkring, når vi giver vores børn ét enkelt stykke tøj på.

Ligeledes er det ikke sjovt for barnet, at gå rundt og fryse i løbet af dagen, så der er ikke mangel på argumenter for, at I som forældre skal investere i en god kvalitetsflyverdragt fra Ver de Terre. Her hos Kids-world.dk har vi fokuseret på, at gøre det så nemt for jer som forældre at finde alt det tøj, som I skal bruge for at helgardere jeres børn mod kulde og regn.

Køb dit barns Ver de Terre flyverdragt med fri fragt i DK

Når du køber en Ver de Terre flyverdragt her hos os, har du muligheden for at få leveret din ordre  ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du har ligeledes muligheden for at betale med børnepengekredit. 

Tilføjet kurv