Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tog og togbaner - servicestationer, togbanesæts og togvogne

75
Anbefalet Alder (Legetøj)

Tog og togbaner

Langt de fleste små børn har en stor fascination med toge og togbaner. Togbaner og togbanesæt fås i forskellige størrelser og til forskellige niveauer - fra små, begynder togbaner til større modeller med broer, skinner, og mange andre tilføjelser som også større børn og teenagere kan have stor glæde af.

Togbaner har i mange generationer været en favorit blandt børn i alle aldre, og hos nogle bliver det endda en hobby for livet. Men hos små børn kan tog og togbaner være særligt lærerige. For mindre børn er der vigtige fysiske fordele ved at tage tog op og skubbe dem henover gulvet.

Håndtering af små objekter som tog og skinner hjælper børn med at udvikle deres finmotorik, som er en vigtig del af livet. Ved at holde toget på skinnerne, navigere forhindringer og lade fantasien overtage, kan dit barn også opbygge problemløsningsevner og lære at tænke mere kreativt. Begynd med trætog som styres manuelt af børn, og så kan du efterhånden udvide kollektionen.

Tog og togbaner er et tidsløst stykke legetøj som har eksisteret i århundreder. Selv et simpelt trætog kan tilbyde mange timers underholdning. Til ældre børn findes der store togsæt med skinner som kan sammensættes på forskellige måder. Der findes også batteridrevne tog til skinnerne, samt masser af sjovt tilbehør.

Togbanesæt

Med et togbanesæt får dit barn alt hvad det skal bruge til selv at kunne sammensætte den sejeste togbane.

Se for eksempel de klassiske togbanesæt fra BRIO, som har designet sikkert kvalitetslegetøj i over 100 år. BRIO togbanesæt er ideelle til begyndere og små børn, og der fås mange forskellige sæt at vælge imellem. Dit barn har rig mulighed for at være kreativt og sammensætte deres togbane præcis som de har lyst til.

Mange af BRIOS togbanesæt kommer med en masse forskelligt tilbehør, som udfordre dit barns kreative evner. Endnu bedre er at al træ som BRIO anvender kan spores tilbage til bæredygtige og ansvarligt håndterede skove.

Vælg et togbanesæt som passer til dit barns alder

Hvilket togbanesæt du bør vælger afhænger meget af dit barns alder. Trætog er som regel designet til de mindste børn - de er robuste og kan godt holde til at blive kastet lidt rundt med og en lidt hårdhåndet håndtering. Nogle af de mest simple togbanesæt er fremstillet i træ, og passer til begyndere.

Batteridrevne togpriobanesæt er ideelle til børn som er blevet lidt for gamle til trætog. De er typisk fremstillet af plastik, og er en god overgang fra trætog.

Elektriske tog er lærerige for ældre børn og teenagere, og et godt valg som hele familien kan nyde sammen. De kan holde i utroligt mange år hvis man passer godt på dem. Disse tog er som regel tungere og støbt i metal, så de passer ikke til yngre børn.

Togvogne til togbaner

En togbane er naturligvis først komplet med et tog på. Hos Kids-world har vi et bredt sortiment af både manuelle og batteridrevne tog til forskellige togbanesæt. Legetøjstog er ikke blot lavet til at skubbe og trække rundt, deres hovedfunktion er at hjælpe med dit barns udvikling imens de har det super sjovt.

Servicestationer til togbaner

BRIO har lavet en herlig servicestation, som giver dit barn en realistisk følelse når de leger med deres togbane. De kan lege at deres tog skal til reparation eller til vask, og stationen har tre forskellige spor. Servicestationen til tog anvender BRIOs Smart-Tech teknologi, og er altså kompatibel med alle de andre BRIO Smart-Tech produkter, som alle sender signaler til hinanden.

Tog og togbaner fra kendte brands

Tog og togbaner kan være super underholdende for hele familien, så i sammen kan skabe varige minder. Vi har et bredt sortiment af tog og togbaner fra alle de mest populære brands. Se gerne de velkendte togbaner i træ fra BRIO hvis du er på indkøb til de mindste børn.

Vi har også togsæt fra LEGO® Duplo, som små børn kan få meget glæde af med lidt hjælp fra deres forældre. Togsæt fra LEGO® City er fantastiske til lidt ældre børn, som nemt vil kunne samle togbanerne og hygge sig i mange timer.

Køb tog og togbaner til børn her

Hvis du er på udkig efter det helt rigtige tog eller togbane til dit barn, så er du kommet til det rette sted. Her hos Kids-world kan du nemt og sikkert finde mange forskellige togbanesæt og tog til børn. Ved hjælp af vores søgefilter finder du nemt netop det tog der passer bedst til dit barn.

Gratis hjemmelevering på tog og togbaner

Hos Kids-world er det trygt og nemt at bestille tog og togbaner til børn. Du får nemlig gratis hjemmelevering i hele landet! Vi har som udgangspunkt samtlige viste varer på lager, og vi sender i løbet af 1-2 hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 15.00, afsender vi din ordre samme dag.

Tilføjet kurv