Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Timberland skjorter til børn


Skjorter fra Timberland til børn

Hos Kids-World har vi nogle flotte skjorter fra Timberland, som jeres dreng eller pige vil elske. De er både casual og moderigtige på samme tid, og derfor kan Timberland skjorten kan bruges til mange forskellige lejligheder.

Klæd jeres pige eller dreng på med en skjorte fra Timberland og nogle bukser. En skjorte fra Timberland og nogle nydelige bukser er et godt makkerpar ifm. f.eks. julearrangementer, fødselsdage og konfirmationer.

Timberland skjorten kan også styles med en trøje, hvor skjorten fra Timberland bæres under trøjen, hvilket som oftest fungerer rigtig godt.

Timberland skjorter med lange og korte ærmer til børn

Timberland skjorter fås i mange spændende designs - Udover at vi har mange skjorter i forskellige mønstre og farver, så har I også mulighed for at få skjorter med lange eller korte ærmer være langærmet eller kortærmet.

Her på Kids-world.dk har vi et kæmpe udvalg af skjorter fra en god håndfuld af populære mærker som blandt andet Timberland. Så ta' jer et godt kig omkring. Vi fører Timberland skjorter til alle anledninger. Ligegyldigt om man er til skjorter med lange eller korte ærmer, så er Timberland skjorter altid en sikker style. Så kig jer godt omkring. Vi fører skjorter til alle lejligheder.

Vi leverer også skjorter fra Timberland med fri fragt

Tag jer et kig omkring i vores gode sortiment, og tilføj jeres favorit til kurven. Jeres barns nye skjorte fra Timberland bliver leveret med fri fragt, såfremt at den skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv