Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)

Ticket To Heaven Flyverdragt

(7) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Ticket To Heaven Flyverdragt - Noa - Lilla/Sort
Ticket To Heaven Flyverdragt - Noa - Lilla/Sort 799,95 DKK     Spar 279,99 DKK   
519,96 DKK 


-35%
Ticket To Heaven Flyverdragt - Oxford - Lilla
Ticket To Heaven Flyverdragt - Oxford - Lilla 799,95 DKK     Spar 279,99 DKK   
519,96 DKK 


-35%
Ticket To Heaven Flyverdragt - Oxford - Navy
Ticket To Heaven Flyverdragt - Oxford - Navy 799,95 DKK     Spar 279,99 DKK   
519,96 DKK 


-35%
Ticket To Heaven Flyverdragt - Lilla m. Isbjørne
Ticket To Heaven Flyverdragt - Lilla m. Isbjørne 899,95 DKK     Spar 314,99 DKK   
584,96 DKK 


-35%
Ticket To Heaven Flyverdragt - Matti - Navy m. Print
Ticket To Heaven Flyverdragt - Matti - Navy m. Print 1.099,95 DKK     Spar 384,99 DKK   
714,96 DKK 


-35%
Ticket To Heaven Flyverdragt - Finn - Camouflage
Ticket To Heaven Flyverdragt - Finn - Camouflage 749,95 DKK     Spar 262,49 DKK   
487,46 DKK 


-35%
Ticket To Heaven Flyverdragt - Noa - Navy
Ticket To Heaven Flyverdragt - Noa - Navy 799,95 DKK     Spar 279,99 DKK   
519,96 DKK Vi har et stort udvalg af Ticket To Heaven flyverdragter hvert eneste år

Ticket To Heaven flyverdragter er meget populære og kendte for deres gode pasformer, kvalitet, slidstyrke og især det høje vandsøjletryk. Det gør Ticket to Heaven flyverdragter egnede til alt slags vintervejr i børnehaven og skolen.

Vi har selvfølgelig Ticket To Heaven flyverdragter i årets basis farver og mønstrede til de mere vilde.

En Ticket flyverdragt er en dejlig, varm flyverdragt til vinteren. Til børn er en Ticket to Heaven flyverdragt et smart alternativ til skibukser og vinterjakke, da de her slipper for at det skiller på midten. Vælger du en Ticket to Heaven flyverdragt, så får du en dragt som sikre dit barn i alt slags vejr. Lige meget om det regner, sner, hagler eller bare er koldt, så vil en Ticket to Heaven flyverdragt hold dit barn varm.

Ticket to Heaven Flyverdragter har mange lækre detaljer

Ticket to Heaven flyverdragter har reflekser så dit barn bliver set i de mørke timer af døgnet. Ticket flyverdragten er ligeledes udstyret emd en aftagelig hætte, så skulle uheldet være ud og barnet sidder fast, så vil hætten bare blive rykket af flyverdragten. Alt i alt må det siges at der er tænkt over sikkerheden i en Ticket to Heaven flyverdragt.

Ticket flyverdragter kommer i en pallette af farver. De kommer med lækre detaljer som fodstropper og alle er vind og vandtætte. Dette gør at Ticket flyverdragter virkelig er et sikkert valg når der skal vælges flyverdragt.

Til de mindre børn er en Ticket to Heaven flyverdragt med dobbelt lynlås mest praktisk, da det giver god rummelighed til at give flyverdragten på.

Ticket to Heaven Flyverdragter med enkelt eller to lynlåse

Til de større børn er en Ticket flyverdragt med enkelt lynlås mere smart, da børnene her selv tager dragten på - og har svært ved at holde to lynlåse

Husk at finde matchende Ticket to Heaven elefanthueTicket to Heaven overtrækssko og Ticket to Heaven handsker og Ticket to heaven luffer.

Holder dit barn varmt og tørt

Når det kommer til flyverdragter, er det værd at huske på, at det ikke er lige meget, hvilken flyverdragt I køber til jeres barn. Det er vigtigt at finde en dragt, som formår at holde barnet varmt og tørt. Syningerne i dragten skal være lavet ordentligt, sådan at vandet ikke kan trænge ind gennem dem. Ligeledes er det værd at overveje, hvorvidt dragten skal have reflekser, sådan at barnet altid er synligt i eksempelvis trafikken.

Man kan sige, at udseendet kommer i anden række, da flyverdragtens primære formål er praktisk. Sammenligner du en flyverdragt med kombinationen af en vinterjakke og skibukser, så vil der altid være en risiko for, at børnene føler træk ind mellem åbningen mellem jakken og bukserne. Der skal dermed væsentligt mere til, før barnet mærker kulden og regnen på samme måde, når de har den lukkede flyverdragt på.

Der er dog også nogle fordele ved at gå med todelt overtøj, da det giver børnene mere frihed til at bevæge sig. Elsker dit barn at spille fodbold eller klatre i legestativerne på legepladsen, kan det være, at I skal kigge på nogle af de alternativer, som vi tilbyder her hos Kids-world.dk

Vi kender det alle

Vi kender det alle. Selerne i bukserne falder ned over skuldrene og bukserne falder til jorden - det er ikke altid lige sjovt, og denne problematik kommer vi omkring, når vi giver vores børn ét enkelt stykke tøj på.

Ligeledes er det ikke sjovt for barnet, at gå rundt og fryse i løbet af dagen, så der er ikke mangel på argumenter for, at I som forældre skal investere i en god kvalitetsflyverdragt fra Ticket To Heaven. Her hos Kids-world.dk har vi fokuseret på, at gøre det så nemt for jer som forældre at finde alt det tøj, som I skal bruge for at helgardere jeres børn mod kulde og regn.

Gratis fragt

Når du handler her hos os, har du muligheden for at få leveret din ordre  ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du har ligeledes muligheden for at betale med børnepengekredit. 

Tilføjet kurv