Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

The New vinterjakker til børn


The New vinterjakker til børn

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig varm vinterjakke til ungerne, når sommeren er ved at være slut. Er ungerne vokset ud af vinterklæderne fra sidste år, er det måske på tide at investere i en ny The New vinterjakke.

Her hos os finder I et stort udvalg af The New vinterjakker til drenge og piger. Uanset om det er en The New vinterjakke eller et andet brand, skal vinterjakken naturligvis kunne holde jeres børn lune og tørre.

Vinterjakker fra The New i praktiske designs til drenge og piger

The New vinterjakkerne fås i forskellige farver og styles.. Se jer omkring i vores store udvalg af vinterjakker fra The New - mon ikke I finder noget, der falder i jeres smag.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke der er en The New vinterjakke, bør I tage et kig i de andre kategorier.

Nogle af vinterjakkerne kan også anvendes som en overgangsjakke pga. deres gode evne til at ventilere og holde barnet varmt.

Funktionelle vinterjakker fra The New

Det er altid en god idé, at I sætter jer ind i, hvilke tekniske egenskaber The New vinterjakken skal have. Ofte oplyser brandet, om vinterjakken er vandtæt og vindtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. I de fleste tilfælde kan I også læse om jakkens åndbarhed.

Det kan anbefales at gå efter en vinterjakke fra The New med god åndbarhed, da sved nemmere kan blive transporteret væk fra kroppen.

Til de fugtige perioder er det ret så praktisk, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor bør I også tjekke vinterjakkens vandsøjletryk.

Når I alligevel er ved at tjekke vinterjakkens egenskaber, bør I også undersøge at sammenføjningerne, syningerne og sømmene er i orden og uden fejl og mangler.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til jeres barns behov.

Tilføjet kurv