Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

The New heldragter til babyer

6
Størrelse
35%
The New Siblings Heldragt  - TnsHoliday - Abysse The New Siblings Heldragt - TnsHoliday - Abysse 142,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
35%
The New Siblings Heldragt - TnsHoliday - Ecru m. Print The New Siblings Heldragt - TnsHoliday - Ecru m. Print 142,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
35%
35%
The New Fleecedragt - TnIlina - Tigers Eye m. Kanin The New Fleecedragt - TnIlina - Tigers Eye m. Kanin 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
The New Siblings Sommerdragt - Cille - Leo Aop The New Siblings Sommerdragt - Cille - Leo Aop 107,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
40%
The New Siblings Heldragt - Bruit - Tiny Flower The New Siblings Heldragt - Bruit - Tiny Flower 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  

The New heldragt til baby og børn

Heldragter og sparkedragter er meget populære hos mange babyer og voksne. I denne kategori kan du shoppe The New heldragter til babyer og børn. Der skulle derfor være gode chancer for, at du finder den helt rigtige heldragt i vores udvalg af heldragter - hvis ikke fra The New, så fra et af de fra bl.a. The New.

Behagelige heldragter fra The New

The New heldragter er foruden at være søde til børnene, også meget behagelige for både drenge og piger at have på, da de blandt andet er lette at bevæge sig rundt i.

Skal dit barn have noget tøj til at sove i, er en heldragt fra The New også en mulighed. Vil du gerne sikre dig, at fødderne bliver kolde i løbet af natten, anbefales du at vælge en The New heldragt med fødder - på den måde har han eller hun hele tiden noget på fødderne.

Dit barn vil elske en heldragt fra The New

Hvad end du har et ønske om, at The New heldragten skal være med eller uden print, er selvfølgelig op til dig. Børn, som foretrækker at have en The New heldragt på, er som regel ikke så store, at de tænker særlig meget over, hvordan tøjet set ud. Alligevel finder du et bredt udvalg af smarte heldragter med prints, som spænder mellem alt fra søde motiver af dyr til flotte bamser og stærke vikinger. Der burde derfor være noget i vores sortiment, som nemt kan passe ind i selv det største garderobeskab.

Tilføjet kurv