Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Thats Mine sengerand

9

That's Mine sengerand

Vi fører et godt sortiment af That's Mine sengerande, som kan bruges til drenge og piger, som sætter pris på lidt ekstra behagelige omgivelser.

En That's Mine sengerand er med til at skabe tryghed og afskærmer barnet for træk og forstyrrelser, når de skal sove eller lege på gulvet.

En sengerand fra That's Mine kommer i en bred palette af forskellige prints og farver, som stimulerer barnets sanser. En That's Mine sengerand kan også fungere som en barriere mellem baby og væggene i kravlegården eller sengen.

Skab trygge rammer med en sengerand fra That's Mine

Sengerande fra That's Mine passer til de fleste kravlegårde og tremmesenge, hvor That's Mine sengeranden placeres på indersiden af sengen eller kravlegården, så barnet ikke slår sig på kanterne og tremmerne.

Sengerandene fra That's Mine er fyldt med skum, som har en stødabsorberende effekt. Når barnet er blevet for stor til at sove i en tremmeseng, kan sengeranden fra That's Mine bruges som ryglæn på diverse møbler. That's Mine sengerande giver masser af muligheder, og så er de fremstillet i materialer af høj kvalitet.

Køb sengerande fra That's Mine og andre populære brands

Lykkedes det jer ikke at finde præcis den ønskede That's Mine sengerand, så kan I jo tage et kig i hvad vi har at tilbyde af sengerande fra andre brands.

Tilføjet kurv