Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Termojakker til baby og børn

147
Størrelse
40%
Molo Termojakke - Husky - almond Molo Termojakke - Husky - almond 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Wheat Termojakke - Thilde - Powder Rose Wheat Termojakke - Thilde - Powder Rose 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Wheat Termojakke - Thilde - Powder Rose Wheat Termojakke - Thilde - Powder Rose 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Wheat Termojakke - Loui - Rose Dawn Wheat Termojakke - Loui - Rose Dawn 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Wheat Termojakke - Loui - Rose Dawn Wheat Termojakke - Loui - Rose Dawn 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
CeLaVi Termojakke - Navy m. Stjerner CeLaVi Termojakke - Navy m. Stjerner 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
Minymo Termojakke - Blue Nights Minymo Termojakke - Blue Nights 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Minymo Termojakke - Peach Beige Minymo Termojakke - Peach Beige 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Name It Termojakke - NmmMember - Quilt - Agave Green Name It Termojakke - NmmMember - Quilt - Agave Green 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  

Termojakker til baby og børn

Køb din baby eller dit barns næste termojakke her hos Kids-world.dk. Vi fører et stort udvalg af termojakker til baby og børn i løs, så har du allerede termobukserne, kan du nøjes med blot at købe termojakken her.

Vi fører et stort udvalg af termojakke fra en række anerkendte brands, som er kendte for år efter år at producere nogle rigtig gode termojakker.

Gå på jagt i vores store udvalg og se om der ikke er noget for dig og dit barn!

Termojakken egner sig som det midterste lag

Termojakker og andet termotøj har vist sig yderst praktisk, når det kommer til, at holde baby og børn varme trods kulde. Hvis vinden er kold og hård, fungerer termojakker godt som det midterste lag tøj mellem det inderste lag tøj og det yderste lag tøj, som eksempelvis en regnjakke, hvis det trænger op til regn.

Termojakken går ind og hjælper babyen eller barnet med holde sig varmt, mens det inderste lag tøj fungerer som det stykke tøj, som transporterer sveden væk fra barnets krop.

Termojakker til børn i mange størrelser

Her på siden finder du termojakker til børn i mange forskellige størrelser. På den måde kan du nemt finde termojakker til både store og små børn. Normalt har vi termojakker på lager i størrelserne 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 164, 170 og 176. Vi har både termojakker og termofrakker til drenge og piger. Du kan bruge filteret øverst på siden til hurtigt og nemt at finde en termojakke i dit barns størrelse.

Termojakker til piger og drenge i flotte farver

Før i tiden var termojakker og termofrakker noget de fleste forbandt med arbejdsmænd, som brugte hele dagen udenfor. Derfor er termojakker super velegnede til de kolde og blæsende måneder, men heldigvis kan man i dag få termojakker i mange forskellige flotte farver og designs.

Hos Kids-world kan du finde termojakker i blå, brun, grå, grøn, gul, lilla, metallic, orange, rosa, rød og sort. Du kan naturligvis finde masser af ensfarvede termojakker, men vi har også termojakker og termofrakker med fine mønstre såsom blomster, prikker og æbler.

Kort sagt er der altid noget at vælge imellem hos Kids-world.

Termojakker til overgangssæsonen

Det gode ved en termojakke er, at den er super alsidig. En termojakke eller termofrakke kan bruges som det mellemste lag under en vindjakke, en regnjakke eller en vinterjakke til de rigtig kolde dage. Det er dog ikke det eneste, den kan bruges til.

Termojakken kan nemlig også bruges alene i overgangssæsonerne. Det vil sige at det er oplagt til forår og efterår, og faktisk også til de lidt koldere sommeraftener. En termojakke er let og er derfor super nem for dit barn at have med i tasken, hvis det skulle blive koldt senere på dagen.

Køb termojakker til børn med gratis fragt

Når du køber en termojakke til dit barn her hos Kids-world, så har du altid mulighed for at få den leveret med gratis fragt. Ordren kommer indenfor 1-2 hverdage, og du bestemmer helt selv, om du vil have den leveret hjem til din adresse eller om du hellere vil hente den på et posthus eller i en pakkeboks nær dig. Det eneste krav er, at leveringsadressen er i Danmark.

Tilføjet kurv