Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Stempler til børn

19
Anbefalet Alder (Legetøj)
20%
Liewood Stempler - Silikone - 12-pak - Earl - Blue Multi Mix Liewood Stempler - Silikone - 12-pak - Earl - Blue Multi Mix 167,96 DKK
Oprindeligt:  209,95 DKK  
35%

Stempler til børn

Stempler kan skabe stor glæde og morskab hos børn, når de enten kan trykke mærker i modellervoks eller lave aftryk på papir og andre materialer. Her i vores kategori finder du stempler til børn, som kan bruges på både papir og til at lave stempler i modellervoks.

Vi har stempler fra flere forskellige brands, så du kan finde stempler fra for eksempel SES Creative og Djeco i vores sortiment af stempler til børn. Du kan bruge vores filter til at indsnævre din søgning, så du kan få vist stempler med enten en bestemt farver eller fra et bestemt brand.

Køb stempler med gratis hjemmelevering

Du får dine stempler leveret helt gratis, når du shopper hos Kids-world. Vi er glade for at kunne tilbyde gratis hjemmelevering på alle ordrer, der har en dansk leveringsadresse. Det tilbyder vi, uanset om du køber et eller fem stempler, eller om du køber nogle af de mange tusindvis af andre produkter til børn, som vi har i shoppen.

Tilføjet kurv