Nyt Hummel overtøj - Masser af vinterjakker, skibukser, huer, handsker mv.

Solsejl til barnevogn

(5) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

BabyDan Solskærm - UV50 Protect - Sort BabyDan Solskærm - UV50 Protect - Sort  299,95 DKK 

Reer Solsejl - Navy Reer Solsejl - Navy  119,95 DKK 

Reer Solsejl - Sand Reer Solsejl - Sand  119,95 DKK 

Reer Solsejl - Lysegrå Reer Solsejl - Lysegrå  119,95 DKK 

Reer Solsejl - Sort Reer Solsejl - Sort  119,95 DKK 


Solsejl til barnevogn

Det er en god idé at være forberedt på, at der opstår et behov for, at jeres barn kan blive dækket helt af nede i barnevognen. Det kan godt blive for varmt med en fuldt lukket barnevogn hele året - de dage hvor barnet gerne vil sidde op og følge med i hvad der sker, er det derfor ideelt med et smart solsejl til barnevognen, sådan at barnet stadig er beskyttet inde i skyggen.

Praktisk og beskyttende solsejl til barnevogn

Et solsejl er meget praktisk, og kan bruges både i forhold til sol og regn. Solsejlene fastgøres som regnen med en snor på styret og en elastik omkring kalechen. Solsejlet er ideel til når I er på vej et sted hen, og jeres barn ligger i barnevognen, og gerne skal beskyttes mod solens stråler. 

Det kan hurtigt blive for varmt for barnet, hvis en dyne placeres hen over ham eller hende - eller at I lukker barnevognen helt til, da det forhindre cirkulationen af frisk luft i barnevognen.

Beslutter I jer for at købe jeres solsejl til barnevognen her hos os, får I muligheden for, at få leveres jeres ordre ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. 

Tilføjet kurv