14. December - 25% på Color Kids efterår Gælder kun d. 14. December!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Småfolk regntøj til børn

(3) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-25%
Småfolk Regndragt - PU - Rosa
Småfolk Regndragt - PU - Rosa 499,95 DKK     Spar 124,99 DKK   
374,96 DKK 


-25%
Småfolk Regndragt - PU - Støvet Blå
Småfolk Regndragt - PU - Støvet Blå 499,95 DKK     Spar 124,99 DKK   
374,96 DKK 


-25%
Småfolk Regntøj m. Seler - PU - Støvet Blå
Småfolk Regntøj m. Seler - PU - Støvet Blå 499,95 DKK     Spar 124,99 DKK   
374,96 DKK Regntøj fra Småfolk til børn

Hos Kids-world finder I altid et stort sortiment af smart regntøj fra Småfolk til børn i alle aldre. I finder et godt udvalg af styles i forskellige nuancer, styles og tryk - alt sammen samlet her på shoppen. Så kig jer omkring efter jeres barns næste sæt Småfolk regntøj fra.

Gør børnene klar til regnvejrsdagene med Småfolk regntøj

Det er ikke altid til at vide, hvad for noget vejr dagen bringer. I Danmark regner det faktisk mere end halvdelen af årets dage. Lige præcis derfor, er det fantastisk dejligt, Til de dage er det altså bare rart med et et eller to sæt regntøj, sådan at I også har muligheden for, at have et ekstra sæt regntøj fra Småfolk liggende i daginstitutionen eller i skolen. På den måde sikrer I, at barnet altid er klar til løbe udenfor og lege, også selvom det øser ned.

Regntøj til enhver smag fra bl.a. Småfolk

Her hos Kids-world fører vi et pænt udvalg af regntøj fra bl.a. Småfolk - I finder regntøj fra Småfolk til enhver smag. Der er tit også forskel på, hvor mange og hvilke detaljer regntøjet har, så tag dig endelig god tid.

Værd at overveje

Hvilke detaljer, der er vigtige for dig, har selvfølgelig noget med jeres smag og stil at gøre. Det afhænger også af, hvordan og hvor ofte barnet skal bruge det. Det er fx også en god idé at se efter, hvor mange reflekser Småfolk regntøjet har, og hvor de er placeret.

Skal Småfolk regntøjet have en hætte eller ej, og skal det være muligt at tage hætten af? Skal regntøjet have lommer? Det er alt sammen spørgsmål, der er relevante at stille sig selv, inden man køber regntøj fra Småfolk til børnene.

Noget helt andet er, at I også undersøger Småfolk regntøjets vandtæthed, vindtæthed og åndbarhed. Kig efter, om producenten oplyser, om regntøjet har tekniske egenskaber, og i hvor høj grad regntøjet er vind- og vandtæt samt åndbart og slidstærkt.

Finder I ikke det helt rigtige sæt regntøj fra Småfolk i denne kategori, bør I tage et kig i vores overordnede kategori med regntøj til børn, da vi har et af Danmarks største sortimenter.

Tilføjet kurv