Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sjippetov til børn

13
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
Liewood Sjippetov - Silikone - Birdie - Apple Blossom Mix Liewood Sjippetov - Silikone - Birdie - Apple Blossom Mix 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
Liewood Sjippetov - Silikone - Birdie - Peppermint Mix Liewood Sjippetov - Silikone - Birdie - Peppermint Mix 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
Vilac Sjippetov - Rød/Orange Is Vilac Sjippetov - Rød/Orange Is 97,97 DKK
Oprindeligt:  139,95 DKK  
30%
Liewood Sjippetov - Birdie - Silikone - Peppermint Multi Mix Liewood Sjippetov - Birdie - Silikone - Peppermint Multi Mix 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  

Sjippetov til børn

Sjippetov er noget fantastisk legetøj til børn. Vi har fundet de fineste sjippetov i gedigne materialer - og dem kan ud se her.

Sjippetov og motorisk øvelser

Sjippetovner kendetegnet ved, at de til små beløb kan give børn mange timers underholdning, fysisk aktivitet og ikke mindst træne koordineringen mellem bevægelser.

Sjippetov i forskellige materialer

Djeco, Vilac og de andre brands producerer forskellige varianter af sjippetov i flere forskellige farver og materialer. Du finder derfor blandt andet sjippetov i træ, hvor håndtagene eller tovet har forskellige farver.

Vi leverer også sjippetov helt gratis

Når I shopper her i shoppen, kan I kvit og frit få leveret jeres nye sjippetov helt uden beregning. Det er noget, som vi har tilbudt vores kunder i lang tid og er noget, som vi ikke har planer om at ændre på.

Med dét sagt håber vi, at I fandt det sjippetov i vores sortiment af sjippetov, som I er på udkig efter. Benyt endelig vores søgefelt, hvis I mangler noget konkret eller søger efter et helt bestemt sjippetov.

Har I nogle specifikke ønsker, måske et bestemt produkt fra et bestemt brand, som I godt kunne tænke jer at finde i shoppen, skal I endelig sende jeres ønsker til vores support.

Tilføjet kurv