Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
30%

Schleich Bayala - 14 x 13,5 cm - Pegasus 70522

[XG716]
Schleich 184,95 DKK

Pegasus fra Schleich Bayala

Smuk Schleich Bayala hest i hvid med sølvglimmer og grålig manke, vinger, hove og hale. Pegasus har en sol, en måne og stjerner i sølv på højre side af kroppen.

Ingen væsner i hele Bayala er lige så smuk og magisk som Pegasus, og ingen skabning flyver lige så højt og hurtigt. Når man ser Pegasus på himlen, så ligner den en funklende stjerne.

Anbefalet alder: 5-12 år

Schleich enhjørningen er støbt i hårdt plast, så den ekstra holdbar til mange års kreative og fantasifulde lege. Figuren er håndmalet med kærlighed og sans for detaljer, der ikke kun vil blive elsket af børnene, men også vil begejstre forældrene.

Schleich hesten er med til at stimulere barnets kreativitet, fantasi og rollespil samtidig med til at give et tættere forhold til dyrene og deres naturlige habitater. Figurerne er fremstillet med flotte, strukturerede overflader, der er en fryd for følelsessansen såvel som for øjnene.

Dimensioner:
- B: 14 x H: 13,5 cm

Model: Pegasus, Style: 70522

Varenr.: XG716
Status: Ikke på lager
Producent: Schleich
Type: Legetøj
MPN: 70522 -NC
Farvekode: NC
Farve(r): Hvid
Tags: Schleich 70522 , Schleich Legetøj
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Fantasi   
Tilføjet kurv