Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

Reima Tec Vinterjakke - Voitto - Olivengrøn m. Pels

[OE422]
Reima børnetøj og babytøj 1.099,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Vinterjakke fra Reima Tec

Flot Reima Tec vinterjakke i en lækker olivengrøn farve med imiteret pelskant omkring hætten.

Vinterjakken har en fleeceforet aftagelig hætte med falsk pelskant, som kan fjernes med trykknapper hele vejen omkring halsåbningen. Hætten skærmer for vinden fortil ved halsen med de to velcrotstropper, og har elastik i siderne af hætten.

På forsiden har vinterjakken to rummelige lommer der åbnes med velcro samt en lynlåslomme på højre ærme. Resten af jakken er også spækket med reflekser, så det er langt nemmere at blive set i de mørke timer af døgnet. Jakken lukkes med en gennemgående lynlås der beskyttes af en fold der lukker til med velcro. På den måde mindsker man varme udslippet fra jakken og man undgår, at vinden trænger.

Indvendigt har jakken nylonfor, som gør det langt nemmere hurtigt at tage jakken af og på, da nylonforet er glat og varmt. I ærmerne er der fleecefor omkring håndleddet samt velcrojusterbar omkreds, så vinden ikke trænger ind til kroppen. Jakken er længere i rygstykket og går derfor ned og varmer numsen mere.

Det er muligt at indstille omkredsen i bunden af jakken med elastiksnore og spænde, så vinterjakken kommer til at sidde tæt og på den helt rigtige måde, så varmen kan blive holdt tættest på kroppen. Reima vinterjakken har også en membran mellem det inderste og yderste lag, hvor der er isoleret godt, så varmen ikke slipper ud.

Reima har som vant lavet vinterjakken i en rigtig god kvalitet i et holdbart materiale med praktiske egenskaber til vinterhalvåret. Jakken er nemlig 100% vind- og vandtæt testet ved et højt vandsøjletryk på hele 10.000mm. Alle sømmene er tapede og holder vandet uden for kroppen. Vinterjakken er også varme isoleret, så legen kan fortsætte udendørs i lang tid. Jakken er også super nemme at gøre rene. Det er vigtigt at undgå at vaske jakken for meget, så egenskaberne falder i styrke. Derfor har Reima sørget for, at vinterjakken er lette at tørre over med en fugtig klud eller skylle dem af.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% polyamid.
- Membran: 100% polyurethan.
- Indre: 100% polyester.

Model: Voitto Jacket, Style: 531155A, Farve: 8910 Dark Green

Varenr.: OE422
Status: Ikke på lager
Producent: Reima
Type: Vinterjakke
MPN: 531155A -8910
Farvekode: 8910
Farve(r): Grøn
Tags: Reima 531155A , Reima Vinterjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Reima Jakke    Reima Vinterjakke    Drengetøj   
Tilføjet kurv