14. dec. - Spar 25% på Puma, Småfolk & Krutter! Gælder kun d. 14. december
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Reima regntøj til børn

(7) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Reima Regntøj - PU - Viima - Navy Reima Regntøj - PU - Viima - Navy  499,95 DKK 

Reima Regntøj - PU - Viima - Pink Reima Regntøj - PU - Viima - Pink  499,95 DKK 

Reima Regnbukser - PU - Oja - Pink Reima Regnbukser - PU - Oja - Pink  199,95 DKK 

Reima Regnbukser m. Seler - PU - Lammikko - Pink Reima Regnbukser m. Seler - PU - Lammikko - Pink  229,95 DKK 

Reima Regntøj m. Seler - PU - Tihku - Navy Reima Regntøj m. Seler - PU - Tihku - Navy  449,95 DKK 

Reima Regnbukser m. Seler - Lammikko - Navy Reima Regnbukser m. Seler - Lammikko - Navy  229,95 DKK 

Reima Regntøj - PU - Viima - Gul Reima Regntøj - PU - Viima - Gul  499,95 DKK 


Regntøj fra Reima til børn & teen

Hos Kids-world finder I altid et stort udvalg af smart regntøj fra Reima til børn i alle aldre. Vi har et af Danmarks største udvalg af regntøj fra bl.a. Reima til børn og teen - og der er noget til enhver, da de mange styles kommer i mange forskellige nuancer, modeller og tryk.

Gør børnene klar til regnvejrsdagene med regntøj fra Reima

Vejret i Danmark er ikke altid til at stole på. I Danmark regner det faktisk mere end halvdelen af årets 365 dage. Derfor er det rart, når der ligger et sæt Reima regntøj klar i garderobeskabet. Så er barnet altid klar til at bevæge og lege udenfor, også selvom at vejret er lidt mere vådt end normalvis er.

Regntøj til enhver smag fra bl.a. Reima

Her på siden finder I regntøj i en bred vifte af modeller og farver, så find det sæt, der passer dig og jeres barn bedst - I kan finde noget til alle former for garderober. Afsæt endelig noget tid af til at undersøge de forskellige designs.

Spørgsmål I bør stille jer selv

Hvilken slags Reima regntøj I vælger, har naturligvis noget med jeres smag og stil at gøre. Det afhænger også af, hvordan og hvor hyppigt han eller hun skal bruge det. Det er eksempelvis også en god idé at se efter, f.eks. hvor mange reflekser Reima regntøjet har, og hvor de er placeret.

Skal Reima regntøjet have en hætte eller ej, og skal det være muligt at tage hætten af? Skal regntøjet have lommer? Det er alt sammen spørgsmål, der er relevante at stille sig selv, inden man køber Reima regntøj til ungerne.

Noget helt andet er, at I også kigger på Reima regntøjets vandtæthed, vindtæthed og åndbarhed. Kig efter, om producenten oplyser, om regntøjet har tekniske egenskaber, og i hvor høj grad regntøjet er vind- og vandtæt samt åndbart og slidstærkt.

Finder I ikke det helt rigtige sæt regntøj fra Reima i denne kategori, bør I tage et kig i vores hovedkategori med regntøj til børn, da vi har noget som matcher alles smag.

Tilføjet kurv