Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playmobil Princess

6
Anbefalet Alder (Legetøj)

Playmobil Princess

Playmobil Princess

Slip fantasien løs med et af de vidunderlige produkter fra Playmobil Princess-serien. Hos Kids-world fører vi et godt udvalg af Playmobil Princess. Her ser du alle Playmobil Princess-modeller.

Vi har også meget andet Playmobil

Du skal helt sikkert også forbi kategorierne med Playmobil City Action, Playmobil Dragons, Playmobil Pirates, Playmobil Stunt Show og/eller Playmobil Nøglering, der også er meget populært hos børn.

Vi håber, at du kan finde det Playmobil til dem derhjemme - det skal nok give mange timers kreativ leg.

Playmobil prinsesseslot

Er prinsesser det store hit derhjemme, så er Playmobil Princess bare Playmobil serien, som du er nødt til at vise dit barn. I Playmobil Princess er det de flotte princesser, der er i fokus - og selvfølgelig bor de på et flot Playmobil prinsesseslot.

Playmobil prinsesserne kan fra deres slot tage en tur i deres flotte Playmobil hestevogn, eller de kan nyde livet på det flotte Playmobil prinsesseslot. Det er den eventyrlige fortælling om prinsesserne, der er i fokus her. Det er derfor oplagt at lade det flotte Playmobil prinsesseslot være stedet, der danner rammerne for legen med de flotte Playmobil prinsesser.

Få leveret Playmobil Princess helt gratis

Hver gang du shopper hos os, kan du kvit og frit få leveret din ordre med Playmobil Princess ganske gratis. Det er noget vi har tilbudt længe, og noget som vi ikke har tænkt os at ændre på.

Vi håber på, at du fandt det sæt Playmobil Princess i vores sortiment af Playmobil Princess, som du ledte efter.

Har du særlige ønsker, måske nogle andre produkter fra Playmobil, som du godt kunne tænke dig at finde her på shoppen, skal du endelig sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv